Ustanovitelj Litecoina (LTC) Charlie Lee podaril Stellarju (XLM) kompliment

Litecoin vs Stellar

Ustvarjalec Litecoin Charlie Lee je znan po svoji občasni sporni izjavi na Twitterju. Danes ni bilo nič drugače, saj je Lee z zakulisjem pohvalil vznemiril jezo skupnosti Stellar. Odzivi na Twitterju so bili različni, vendar se zdi, da skupnost na splošno ni podpirala Leejeve trditve, da Stellar Lumens ne zasluži svoje tržne kapitalizacije, ker ni minirana valuta.

Litecoin vs Stellar

Torej, kaj točno je rekel Lee?

Lee: Dobra služba Zvezdnica … Ne!

Tu je Leejev prvotni tweet iz prejšnjega obdobja, ki je zbral že več kot 500 komentarjev:

Čestitamo Stellarju pri prehodu na tržnico Litecoin. Glede na to res ni smiselno primerjati tržnih kovancev, ki so "natisnjeno", b / c imajo napihnjeno tržno kapico. Mogoče sem stara šola, ampak skrbim samo za decentralizirane kovance, ki jih je mogoče rudariti.https://t.co/n6va1YWoiD pic.twitter.com/4IMJ7iqg3H

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 20. julij 2018

V bistvu je čestital družbi Stellar, vendar je predlagal, da so zaradi dejstva, da se Stellar Lumens ne pridobiva z dokazili o delu ali dokazili o vložku, nekako manj zaslužni za njihovo vrednotenje in posledično tržno kapitalizacijo.

Poleg tega je Lee v odgovor na številne komentarje, ki jih je pustil Tweet, predlagal, da so resnično decentralizirane le kriptovalute, ki se distribuirajo z neko vrsto rudarske nagrade..

To je ista metodologija, ki jo je uporabil ustvarjalec bitcoinov Satoshi Nakamoto. V originalni beli knjigi o bitkoinih Nakamoto navaja, da bo uporaba blok-nagrade za distribucijo valute pomagala zagotoviti širšo distribucijo – v nasprotju s centraliziranim modelom, kot je centralna banka.

Po drugi strani pa zvezdni lumeni niso minirani in jih je izdala fundacija Stellar.

Za distribucijo žetonov je Steller izvedel tisto, kar je v bistvu zračno kapljico, in brezplačno podaril velik del razpoložljivih lumnov. Danes se lumeni distribuirajo skozi postopek, ki ga skupina imenuje inflacija, ki jih spet sprosti brez denarnih ali računskih stroškov.

Cilj skupnosti: Charlie Lee

Lee je za svoj komentar videl precej reakcije in predlagal, da si Stellar Lumens in druge neizkopani kriptovalute, kot je XRP, ne zaslužijo svoje tržne omejitve. Tu je nekaj primerov sence, ki jo je Lee vrgel v odgovor na njegovo “dopolnilo”.

Popolnoma sem kupil vaš ‘decentraliziran’ ego, ko sem prvič začel kupovati kripto. Celo verjel, da ste prodali iz pravih razlogov. Ti tviti se zdijo negotovi. Kot veganski inštruktor joge, ki misli, da je boljši od vseh, ima pa ponarejeno moško pecivo in je slanino. Namaste Lee

– Crypto Utah // Fake Empire (@FxFsupreme) 20. julij 2018

Backhanded kompliment? To samo kaže, kako negotovi ste glede resnične nove tehnologije in ne kopirajte in prilepite B.S. PoW kovanec.

– Sir Bagsalot (@BagsalotBTC) 20. julij 2018

Če boste še naprej objavljali tweetove jalouse o drugih kovancih, ki so boljši od LTC, boste izgubili! Namesto tega poskušajte objaviti več posodobitev in dobrih novic o LTC, ker se zdi, da v zadnjem času ne počnete veliko!

– Ilario Liburni (@IlarioLiburni) 20. julij 2018

Negotova prihodnost Litecoina

V zadnjih 18 mesecih se zdi, da je LTC zelo trdno sredstvo z jasno usmeritvijo in primerom uporabe. Ker so bile previsoke provizije za bitcoin, je bil Litecoin kriptovaluta, ki jo je mogoče izbrati za porabo. Zdaj je Litecoin videl, da na prizorišče prihajajo številni novi in ​​zelo spretni konkurenti, kot so Bitcoin Cash, Dash, Ethereum Classic in številne druge priljubljene izbire, ki ponujajo celo nižje transakcijske provizije kot Litecoin.

Še huje je, da je pridobivanje litecoinov verjetno postalo močno centralizirano, ker je kitajsko podjetje Bitmain edini resen dobavitelj rudarjev, združljivih s Scryptom, in da Bitmain upravlja lastno rudarsko operacijo Litecoin.

Ustvarjalec Litecoin pozira za fotografijo z izvršnim direktorjem podjetja Bitmain Jihan Wu

Tudi sam Charlie Lee je bil obtožen centralizacije Litecoina, ko je neslavno prodal vsa svoja imetja LTC ko je bilo sredstvo na vrhuncu, ki je znašalo več kot 300 dolarjev.

Ni pa vse pogubno in mračno za nekoč številko tri. Litecoin je pred kratkim sodeloval s TokenPayom pri nakupu velikega dela nemške banke, pa tudi peščice drugih prelomnih partnerstev, ki bi lahko pomagala, da Litecoin ostane pomemben in se razvija.

Cene Litecoinov so se v zadnjem času ustalile med 70 in 90 USD, zato se zdi, da je z denarne perspektive Litecoin za zdaj varen. Toda fundacija Litecoin bo nedvomno morala še naprej trdo delati, da bo zagotovila, da to sredstvo ne bo nepomembno ob močni konkurenci.

Slike prek @SatoshiLite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me