Közeledik az év vége: Itt vannak a legfontosabb okok, amelyekért 2021-ben a Crypto-ban bikaivónak kell lenni

Bullish

2020-ban a kriptogazdaság fordulata ismét kimagaslóan növekszik 2018 első napja óta. Mi változott azóta? Nos, szinte mindenről.

Makro értelemben a kriptovalutákat hivatalosan fedezetként tekintik a mainstream eszközökre az egyre növekvő számú, a monetáris technológiát ismerő mainstream felhasználók körében. A kriptográfia körüli jelentős, hagyományos mainstream intézmények virágzó részvétele, valamint az olyan projektek jelentősen továbbfejlesztett alapjai, mint az Ethereum.

Ha ezeket a tényezőket egyesíti, akkor egyértelmű, hogy a kriptogazdaság előnyös és bullish alapon halad 2021-be. Ennek ellenére merüljünk el néhány olyan sajátos fejlesztésben, amelyek utat nyitnak ezeknek az egyre növekvő kriptóknak

S&P Dow Jones indexek Crypto indexek indítása

S&P Dow Jones Indices, a CME Group, a News Corp és az S közötti partnerség&P Global, a világ legnépszerűbb részvényindexeit hajtja végre – mint például az S&A P 500 és a Dow Jones ipari átlag (DJIA) – és most a kriptomutatókba kerül.

A múlt héten jelentette be a S&P DJI márkájú indexek a Lukka digitális valuta cég adatain keresztül fog dolgozni, hogy több mint 500 kriptovaluta és token teljesítményét fedezze.

Ez a figyelemre méltó dinamika lehetővé teszi S&P ügyfelei saját akaratuk szerint készítsenek saját titkosítási indexeket, amelyek jelentősen megnyitják a globális befektetők kitettségét az új eszközosztály iránt. Nyílnak a főáramba vezető ajtók …

A felkelő „Értékes & Ipari ”Crypto Paradigm

Az amerikai milliárdos befektető, Paul Tudor Jones (PTJ) élő legendává vált, amikor tehetségesnek lenni a befektetések terén.

Ezért a PTJ nemrégiben a kriptográfiai támogatásával megfordult a fejében, mivel a befektető az ősszel jelentős pozíciót vállalt a bitcoinban.

Azóta a PTJ általában fokozott hozzáértést mutat a kriptográfia felé. Például ezen a héten a PTJ-vel készített interjút a Yahoo Finance, amely megjegyezte az olyan „nemesfém” kriptók, mint a bitcoin és az „ipari fém” kriptók, mint az Ethereum, növekedését. Amint a befektető csak megjegyezte:

„Ha valóban sejtenem kellett, hogy mi lesz a jövő, az sokban hasonlít a fémkomplexumra. Ahol volt értékes kriptográfiád, ez lehet bitcoin, ez az első kriptográfia, első mozgató, … akkor tranzakciós kriptovalutákat fogsz kapni, a szuverénekkel együtt, és ezek inkább hasonlítanak az ipari fémekre. Tehát ahol aranya van nemesfémként, ott réz, platina stb. Van. Tehát értékes kripto- és ipari kriptója is lehet.

Mint ilyen, ha azt látjuk, hogy a piacok továbbra is a „BTC” és az „ETH” körül „értékes” és „ipari” kriptóként gyülekeznek, akkor kétségtelenül bullish napok várnak a közeljövőben.

(Megjegyzés: ugorjon a fenti videó 7:11 perces jelölőjére, és ugorjon a kriptopénz-beszélgetésre).

BTC a nagy mérlegeken

Ebben az évben láttuk, hogy olyan nagyvállalatok, mint a MicroStrategy, valóban elkezdték felvásárolni a BTC-t mérlegük részeként.

Rendkívül érdekes lesz látni, hogy az ilyen vállalati kincstárak hogyan teljesítenek az elkövetkező években, de ne legyen hiba: az első dominók már elestek a BTC mérleg-elfogadó versenyén, a Microstrategy nemrégiben a BTC felé fordult.

A MicroStrategy a kincstári tartalékpolitikájával összhangban körülbelül 2574 bitcoinot vásárolt 50,0 millió dollár készpénzért, kincstári tartalékpolitikájának megfelelően, átlagosan mintegy 19 427 dollár / bitcoin áron. Jelenleg körülbelül 40 824 bitcoin található nálunk.https://t.co/nwZcM9zAXZ

– Michael Saylor (@michael_saylor) 2020. december 4

Ennek megfelelően a cég megnövekedett kriptográfiai részvétele arra enged következtetni, hogy más cégek hasonló mérlegmozgásokat hajtanak végre a továbbiakban. Ez biztosan nagyszerű a kriptográfia számára.

Megérkezett a Visa és a PayPal

A kriptogazdaság egyik legnagyobb narratívája ebben az évben a nagyobb vállalatok fokozottabb részvétele volt. Erre egyetlen cég sem mutat jobb példát, mint a PayPal és a Visa.

Például néhány héttel ezelőtt a PayPal bejelentette, hogy támogatást nyit a főbb kriptovaluták, például a BTC és az ETH körüli adásvételek számára. Ez önmagában óriási hír volt a kriptográfia folytatása terén, de a héten a tét még magasabbra nőtt, amikor a Visa fizetési óriás felfedte, hogy hozzá kívánja adni az USDC stablecoin-t (Ethereumra építve) mintegy 60 millió kereskedő fizetési hálózatához..

A nagy elvihetőség? A nagyvállalatok most közvetlenül magukévá teszik az Ethereumot. Számíthat arra, hogy 2021-ben ugyanez megtörténik!

Eth2 tét

Véleményem szerint a kriptogazdaságban eddig három paradigmaváltó fejlemény történt: a Bitcoin, az Ethereum és az Ethereum 2.0 elindítása.

A hűvös hír számunkra az, hogy épp tanúi lehettünk az Eth2 aktiválódásának 2020. december 1-jén. Azóta kezdtük jobban megérteni az ETH 2.0 által kínált hozamokat. Jelenleg ~ 17% egy átlagos megtérülés, amelyet látunk.

Természetesen a vad decentralizált finanszírozási (DeFi) szektorban rengeteg hozamgazdaság működik, amelyek jelenleg jövedelmezőbbek. Mégis figyelembe kell venni azt a tényt, hogy ~ 17% sokkal jobb, mint bármelyik mainstream visszatér jelenleg, és az Ethereumnak nincs hiánya az aktivista érdekelt felektől, akik akkor is tétet fognak szerezni az ETH-ban, ha többet tudnának elérni a DeFi-ben..

Ez mind azt jelenti, hogy azt gondolom, hogy az Eth2 stakes nagyon vonzó lesz a közeljövőben, különféle árnyalatú okokból. Ennek megfelelően sok újonnan bekerülhet a kriptogazdaságba. Nézze meg ezt a fülkét!

A DeFi gém csak most kezdődik

A DeFi decentralizált kereskedés, megtakarítások és általában származtatott ügyletek. És még sok más. Az aréna pedig az utóbbi időben őrjöngő mértékben duzzad, mivel az újonnan érkezők egyre újabban alkalmazzák a technológiát az űrben.

Például a DeFI-ben jelenleg bezárt összérték (TVL) (azaz a kezelt vagyon vagy a hagyományos pénzügyi termékek esetében az AUM) jelenleg 14,55 milliárd USD – kevesebb mint 30 millió dollár a DeFi minden idők legmagasabb 14,8 dolláros TVL-jétől. milliárd, amelyet éppen ezen a héten értek el!

Ez általában véve viszonylag kis összeg, mégis exponenciális növekedést jelent a DeFi tér számára, amely csupán egymillió dollár alatti TVL-vel büszkélkedhetett. Arra számíthat, hogy a gyors növekedés a közeljövőben folytatódik, figyelembe véve a DeFi újszerűségét és hatékonyságát.

Az NFT-k segítenek a Crypto Go Mainstream-nek

Nem helyettesíthető tokenek vagy NFT-k voltak a DeFi mögött álló másik fő szektor, amely idén az Ethereum tetején ragyogott.

Egyszerűen fogalmazva, az NFT-k médialegók. Ez azt jelenti, hogy bármi lehet, beleértve a játékeszközöket, a virtuális földet, a kriptográfot és másokat.

Természetesen az NFT gazdasága a DeFi-hez képest még mindig viszonylag kicsi, de a DeFi mellett az NFT ökoszisztémája is exponenciálisan növekedett ebben az évben. Ezek a fejlemények arra utalnak, hogy a „pénzlégók” és a „médialegók” itt maradnak. Keresse meg az NFT-ket, hogy továbbra is fellendüljenek, és a mozgatórugók lehessenek a kriptó jövő évi növekvő népszerűségében.

Következtetés

A nap végén a kriptogazdaság kifürkészhetetlen.

A dolgok medvének tűnhetnek, vagy bullishnak tűnhetnek. A legjobb, amit ennek megfelelően tehet, ha a lehető legjobban kutatja a mögöttes kérdéseket. De ha belemélyed, hasonló következtetésekre juthat, amelyek ennek a bejegyzésnek vannak: A DeFi, az NFT-k és a közösségi tokenek ezen a ponton nem hagyhatók figyelmen kívül.

Ha ezt most teszi, akkor teljesen megfeledkezik arról, ahogy a dolgok elfordulnak az elkövetkező években. Miért? Mert a jövőben a kriptográfia dominál, legalábbis monetáris értelemben.