Kako iskopati 0xBitcoin: Kompletni vodič za početnike

Kako iskopati 0XBitcoin

0xBitcoin jedinstveni je ERC20 token. ERC20 tokeni, tokeni su koji se prikazuju na vrhu mreže Ethereum i pohranjeni su u Ethereum ERC20 kompatibilnom novčaniku. 0xBitcoin je žeton koji ima isti algoritam opskrbe i rudarstva kao i Bitcoin. Također je jedan od jedinih ERC20 tokena koji koristi dokaz o radu. Da sumiramo, 0xBitcoin je bitcoin poput žetona, koji radi s pametnim ugovorima Ethereum, jer radi na mreži Ethereum.

Kako iskopati 0XBitcoin

Sad kad znamo detalje o 0xBitcoinu, krenimo na rudarenje nekih 0xBTC-a.

Neki opći rudarski savjeti

Dakle, prije nego započnemo ovaj vodič, imam dva savjeta kako najbolje iskoristiti svoje rudarsko iskustvo. Prvo provjerite imate li najnovije upravljačke programe za GPU. Drugo, većina softvera za rudarenje bit će označena kao virus sa skenera virusa. Zbog toga, ako vaše rudarstvo na vašoj uobičajenoj svakodnevnoj upotrebi ili računalu za igre na kojem je instaliran antivirus, morat ćete izuzeti rudarski softver iz antivirusa. Ono što volim raditi je da napravim jednu mapu, a zatim sav rudarski softver stavim u podmape. Zatim iz antivirusnog programa izuzimam mapu najviše razine, a to isključuje sav rudarski softver.

Rudarski bazeni

Prvo što nam treba je rudarski bazen. Možete samostalno rudariti, ali isplate bi mogle potrajati mjesecima, ovisno o snazi ​​vašeg rudarskog uređaja, a rudarski bazeni obično naplaćuju vrlo malu naknadu (1% ili manje). Korištenje bazena omogućit će vam da primate dosljedne isplate, više puta dnevno.

Za ovaj tutorial ćemo se poslužiti http://mike.rs:3000/. Bazen naplaćuje 5%

Sad kad imamo bazen, krenimo s rudarstvom!

GPU rudarstvo – Nvidia

Za GPU rudarstvo postoji mnogo programa za Nvidiju, ali onaj koji sam smatrao najboljim je COSMIC V3. Rudar ima naknadu za programere od 2%, 1,5% ili 1%, ovisno o tome koju gradnju preuzmete. Ovaj rudarski softver kompatibilan je sa sustavima Windows i Nvidia.

Službenu stranicu i vezu za preuzimanje možete pronaći na https://bitbucket.org/LieutenantTofu/cosmic-v3/downloads/

Jednom preuzet, zaista je jednostavan za upotrebu.

Prvo dvaput kliknite exe datoteku. Zatim morate unijeti niz naredbi da bi rudar započeo rudarenje.

Evo popisa svih dostupnih naredbi

Prvo moramo ući

“Odabir računa vaša_eta_adresa “    Ovo će koristiti postojeću e-adresu.

Ili

“Account new” Ako želite stvoriti novu e-adresu.

Ako ste koristili “račun novi”, unesite “popis računa” da biste pogledali javni i privatni ključ.

Sada upišite “pool select http://mike.rs:8586”

Zatim upišite “pool mine cuda”

Crvena strelica označava ukupnu brzinu.

Plava strelica označava otkrivene GPU-ove.

GPU rudarstvo – AMD

Za GPU rudarstvo postoji mnogo programa za AMD, ali onaj koji sam smatrao najboljim je MVis-tokenminer. Softver za rudarstvo kompatibilan je s operativnim sustavom Windows i Linux, kao i AMD i Nvidia. Rudarski softver ima 1% naknade za razvoj. Ovaj rudarski softver kompatibilan je sa sustavima Windows i Linux, no za Windows su dostupni samo prethodno sastavljeni binarni programi.

Službenu stranicu i vezu za preuzimanje možete pronaći na https://github.com/mining-visualizer/MVis-tokenminer/releases

Jednom preuzet, zaista je jednostavan za upotrebu.

Prvo otvorite datoteku tokenminer.ini

Promijenite “Host =” u “Host = http: //mike.rs”

Provjerite je li RPCPort postavljen na “RPCPort = 8586”

Dodajte svoj Ethereum račun tamo gdje piše “MinerAcct = 0x”

Sada stvorite novu batch datoteku (ili datoteku skripte ako koristite Linux) unutar mape u kojoj je rudar i zalijepite je u batch datoteku

tokenminer.exe -G -P –opencl-platforma 0

Dvaput kliknite batch datoteku da biste pokrenuli rudar i trebali biste vidjeti nešto slično

Crvena strelica označava GPU-ove u vašem sustavu koji će se koristiti za rudarstvo.

Plava strelica označava ukupnu brzinu, svaku GPU brzinu, svaku GPU temperaturu i svaku brzinu ventilatora GPU.

Ako postoje problemi, možda nemate dovoljno virtualne memorije. Možda će vam trebati 16 GB virtualne memorije (za Vega GPU trebate više poput 16 GB po GPU-u) da biste to promijenili, idite na upravljačku ploču -> Sistem i sigurnost -> Sustav i kliknite Napredne postavke sustava s lijeve strane. Odatle kliknite postavke na naprednoj kartici. Sljedeći klik promijenite, a zatim na trećem zaslonu poništite opciju automatski upravljaj, odaberite prilagođenu veličinu i unesite veličinu (u MB) za oba okvira za tekst. Zatim pritisnite gumb za postavljanje, a zatim gumb ok.

Općenito rješavanje problema

Jedna stvar koju treba nadgledati jesu ustajale ili odbijene dionice. Ako vidite puno ustajalih dijeljenja, možda ćete htjeti isprobati poslužitelj koji vam je bliži. Ako vidite puno odbijenih dionica, pokušajte smanjiti intenzitet rudara ako je dostupan.

Koliko ću 0xBTC zaraditi dnevno?

Da biste to shvatili, otišli biste na https://0x1d00ffff.github.io/0xBTC-Stats/?page=miningcalculator&# i koristite njihov kalkulator. Kalkulator daje grubu procjenu, tako da ćete možda dobiti veći ili manji iznos od onoga što kalkulator zapravo kaže.

Većina je vrijednosti već ispravno unesena i trebate urediti samo nekoliko vrijednosti.

Stopa raspršivanja: Unesite ukupnu brzinu za sva rudarska računala. To bi bila vrijednost “ukupne brzine” u vašem softveru za rudarstvo. Obavezno zbrojite sva računala koja koristite za 0xBitcoin rudarstvo.

Naknada za bazen: Unesite naknadu za bazen + naknadu za razvoj softvera rudara. Za naš primjer unijeli biste 5 + 1 = 6

Zatim pritisnite tipku koristi trenutnu razliku

Brzo možemo vidjeti koliko ćemo kovanica izraditi u određenim vremenskim okvirima. Imajte na umu da dnevnu isplatu također želite mjeriti s tržišnom kapitalizacijom. Novčić s niskom tržišnom kapitalizacijom jednog dana može biti stvarno isplativ, a tada bi mogao imati pola isplate sutra.

To je to. Sada biste trebali rudariti 0xbitcoin! Obavezno upišite svoj javni ključ na nadzornu ploču rudarskog bazena kako biste pratili svoje statistike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me