Priročnik za začetnike: Kako izkopati Musicoin na rudarskem bazenu

Kako izkopati Musicoin

Musicoin je zanimiv predlog v teoriji, prvi blockchain na svetu, zasnovan za glasbeno industrijo, ki olajša licenciranje in porabo glasbe. Cilj projekta je glasbenikom omogočiti, da svojo glasbo izdajo in licencirajo na način, ki jim bo poslušalcem plačal. Plačila se izplačajo v trenutku in jih lahko razdelijo med člane skupine, producente ali tekstopisce. Ti lahko si oglejte celotno belo knjigo tukaj za tehnične podrobnosti, kako to deluje.

Musicoin

Pridobivanje te valute se je začelo že marca, cena MUSIC (glasba v USD) pa je enakomerno naraščala na okoli 0,004 USD in trenutno znaša 0,018211 USD. Glasba trenutno trguje na Bittrex in Kriptopija.

Če menite, da ima ta projekt dober potencial in bi ga radi kopali doma na svojem računalniku, vam bo v tem priročniku za začetnike opisano, kako to storiti, od ustvarjanja denarnice do pridružitve rudarskemu bazenu in pridobivanja začel uporabljati rudarsko programsko opremo.

Musicoin denarnica

Prvi korak k začetku rudarjenja Musicoina je ustvariti denarnico, v kateri bodo kovanci. To lahko storite na nekaj načinov, najlažji način, če imate račun na borzi, kot je Bittrex, je, da tam ustvarite denarnico, v katero lahko neposredno rudarite, ustvarite denarnico in nato kopirajte naslov za poznejšo uporabo pri konfiguriranju rudarsko programsko opremo.

Musicoin denarnica na Bittrexu

Lahko tudi ustvarite spletno denarnico če želite shraniti svoje kovance, se preprosto prijavite s svojim e-poštnim sporočilom in kliknite »zahtevaj kodo« in prejeli boste kodo, s katero se lahko prijavite za račun. Ko ste prijavljeni, lahko obiščete svoj profil in poiščete naslov denarnice.

Musicoin spletna denarnica

Druga možnost je prenos programske opreme denarnice v računalnik, tukaj je na voljo v formatu Windows, Mac ali Linux. Če uporabljate to različico, je pomembno, da se prepričate varnostno kopirajte svojo denarnico in hranite te podatke nekje na varnem – thumbdrive itd.

Ker je Musicoin žeton Ethereum, imate tudi možnost ustvariti denarnico Ethereum in tam imeti svoje žetone, najlažja možnost je MyEtherWallet.

Rudarska programska oprema

Zdaj imate svoj naslov, na katerega boste morali rudariti, v računalniku boste potrebovali programsko opremo za rudarstvo. Katero programsko opremo boste uporabili, je odvisno od vrste grafične kartice, ki jo boste uporabljali. Preizkusil sem rudarstvo v bazenu na svojem GTX 1080 in v 24 urah pridobil približno 60 musicoinov. Če želite ugotoviti, kakšne donose lahko pričakujete, lahko uporabite kalkulator, ki se nahaja tukaj.

Tu so različne vrste rudarske programske opreme, ki jo lahko uporabite za Musicoin, naložite in namestite tisto, ki ustreza vaši grafični kartici.

Claymoreov Dual Ethereum AMD + NVIDIA GPU Miner v8.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Izdelava gonilnikov za AMD Radeon Software Crimson Edition 15.12

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-15-12-driver-download.html

Gonilnik AMD Radeon Software Crimson Edition 16.11.3

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-11-3-driver-download.html

MSI dodatni gorilnik

https://www.msi.com/page/afterburner

Sapphire TRIXXX

http://www.sapphiretech.com/catapage_tech.asp?cataid=291&lang = eng

Ko imate v računalniku programsko opremo za rudarstvo, morate zanjo ustvariti datoteko .bat, to je tisto, kar je programsko opremo zagnalo in povezalo z izbranim rudarskim bazenom. Če želite ustvariti. bat datoteko, preprosto odprite beležko in datoteko shranite v isto mapo kot rudarska programska oprema s pripono .bat (spremenite »shrani kot vrsto« iz besedila v Vse datoteke). Shranite datoteko, podatke bomo izpolnili v naslednjem razdelku.

Shrani datoteko netopirja

Rudarski bazeni

Možno je samokopati Musicoin, poglejte si vodnik, ki se nahaja tukaj če želite to storiti. Za bolj predvidljive donose pa priporočam, da se pridružite rudarskemu združenju. Tu je seznam rudarskih bazenov, ki jih lahko uporabite za Musicoin.

Ko izberete svoj bazen za rudarstvo, bo navadno razdelek »Pomoč« ali »Uvod«, ki vsebuje podrobnosti, ki jih morate vnesti v datoteko .bat. Na spletnem mestu Nom Nom je na domači strani, kot sledi za Claymore Miner:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool musicoin.nomnom.technology:9999 -ewal. -epsw x -ethi 8 -vskovanci 1 -esm 0 -vsi bazeni 1

Torej, kopirajte in prenesite to v svojo datoteko z netopirji, ne pozabite spremeniti. na svoj Musicoin naslov in po želji poimenujte svojo ploščad. Tako izgleda moja vrstica:

EthDcrMiner64.exe -epool musicoin.nomnom.technology:9999 -ewal 0x344253ce2313e0f9680d19a557781baed83a578d -epsw x -allpools 1 -allcoins 1

Zaženite datoteko .bat in videli boste, kako se računalnik poveže z bazenom in začne rudariti. Ko najdete delnico, bo označena z zeleno, prikazane pa bodo tudi druge informacije, kot so hitrost razpršitve, hitrost ventilatorja in temperatura kartice..

Če si želite ogledati statistiko v realnem času, v polje za naslov Nom Nom vnesite svoj glasbeni naslov in prikazal bo vašo hitrost razpršitve, stanje kovancev, plačila itd..

Zaključek

Če sledite našemu celotnemu vodniku, bi morali takoj začeti in začeti uporabljati Musicoin. Če imate kakršna koli vprašanja, nam sporočite v komentarjih.

Uporabne povezave