SonicX: hitra in učinkovita platforma za igre na srečo in plačila

SonicX

Facebook-ov novi kripto projekt ustvarja veliko naslovov. To je sistem za digitalna plačila v zgodnji fazi, imenovan “Libra”, njegov cilj pa je biti “Bitcoin Killer”. SonicX morda premagal Facebook na trg, njegova platforma pa ima nekaj večjih prednosti pred tem, kar Facebook pripravlja v svoji kripto kuhinji.

SonicX ustvaril blockchain platformo, ki temelji na Tronovi arhitekturi. Poleg vseh odličnih funkcij, ki jih ima Tron, je SonicX povečal število transakcij, ki jih platforma lahko obravnava, in uvedel strukturo skupnosti, ki bo uporabnikom dala besedo o tem, kako stvari delujejo.

Lahko je videti, da obstaja veliko zanimanje za tehnologijo veriženja blokov. Denarni vidik blockchaina je postal še posebej priljubljen pri večjih podjetjih. Facebook morda misli, da lahko vstopi na rastoči trg in obstoječo infrastrukturo uporabi za vzvod.

SonicX

Na žalost za tehnološke velikane, kot je Facebook, imajo lahko manjša podjetja prednost v svetu blokchain plačilnih sistemov.

SonicX in The Big Tech Dilemma

Množična tehnološka podjetja, kot so Apple, Google in Facebook, so postala borzna senzacija, vendar jim podjetje, ki podpira visoke ocene, v prostoru FinTech ne bo pomagalo.

Pravzaprav bi lahko bil uspeh velik problem vsakega tehnološkega proizvajalca, ki želi vstopiti v plačilni prostor.

Manj kot mesec dni je trajalo, da so demokrati v predstavniškem domu ZDA uradno prosili Facebook, naj opusti načrte za kriptovaluto Libra in načrtovano digitalno denarnico, imenovano “Calibra”.

Rep. Maxine Waters (D-CA), predsednica odbora za finančne storitve, napisal da:

“Če izdelke in storitve, kot so ti, ne bomo pravilno urejali in brez zadostnega nadzora, bi lahko predstavljali sistemska tveganja, ki ogrožajo finančno stabilnost ZDA in sveta,” in to: “Te ranljivosti lahko izkoriščajo in zakrivajo slabi akterji, kot so druge kriptovalute, , in denarnice so bile v preteklosti. “

Vsako družbo, ki je vredna stotine milijard ameriških dolarjev, bomo vzeli resno, kar bo verjetno povzročilo tovrsten povratni učinek tako s strani uveljavljenega bančnega sistema kot zakonodajalcev..

SonicX gre po Nakamotovih stopinjah

Omeniti velja, da bi ‘kripto’ Facebooka temeljil na povsem drugačni ideji, kot je tista, ki je Bitcoin spustila v mainstream.

Kot poudarja Colin Harper v a nedavni kos objavljeno v Venture Beat:

»… Za razliko od Bitcoina, ki je odprt sistem, je tehtnica zaprta in bo zelo vhodna. Facebook je valuto objavil v partnerstvu s 27 drugimi večjimi korporacijami, podjetji in neprofitnimi organizacijami, vključno z Visa, Mastercard, Spotify, Lyft, Uber in Ebay. Ti ustanovni člani sestavljajo združenje Libra, ki bo zadolženo za obdelavo transakcij za omrežje in vzdrževanje njegove različice verige blokov. “

SonicX je ustvaril sistem, ki je v skladu z osnovno filozofijo Bitcoina in je zaradi tega sposoben preživeti globalni plačilni sistem. Bodimo iskreni, Bitcoin je neverjeten del programske opreme, vendar Visa kmalu ne bo podrl.

SonicX funkcije

Da bi se uveljavljeni finančni sistem lahko potegoval za njihov denar, mora biti plačilni sistem hkrati varen in sposoben vsako sekundo obravnavati množico transakcij. Bitcoin je prvi del dobil pravilno, zdaj pa SonicX dela na drugem izzivu.

Skok na kriptovalute

SonicX je vilica verige blokov Tron, ki obravnava nekatera večja vprašanja, s katerimi se kriptos soočajo. Ena največjih težav, ki jih imajo zgodnje kriptovalute, je ta, da jih ni mogoče razširiti na raven, ki bi omogočila njihovo sprejetje za obsežna transakcijska omrežja.

Sistem digitalnega upravljanja SonicX Consensus Mechanism (SXCM) omogoča omrežju Tron, da poveča število transakcij, ki so možne v določenem časovnem obdobju, in dodaja arhitekturo, ki omogoča Supernodes.

Supernodi na SXCM so izbrani za izdelavo novih blokov, medtem ko običajna vozlišča potrjujejo transakcije. Neto rezultat je omrežje, ki lahko na sekundo obdela približno 5000 transakcij, kar je verjetno primerno za konkuriranje platformi, kot je Visa.

SonicX je lahko ustvaril svojo platformo brez statičnih podatkov iz uveljavljenega finančnega sistema ali katere koli vlade. Ima tudi trdno decentralizirano platformo za delo, s katero bi se Facebook lahko boril.

Izdelki

Večje ni vedno boljše

Velika tehnološka podjetja, kot sta Microsoft in Facebook, dobijo veliko denarja od vlagateljev, vendar njihove razvojne skupine še zdaleč niso popolne.

Po besedah ​​Davida B. Blackja, razvijalca programske opreme, in Forbes sodelavec:

»Ljudje, ki pišejo kodo, delajo napake. Veliko jih je. Ves čas. Obstaja vrsta metod v različnih stopnjah uporabe, da se takšne napake preprečijo ali ujamejo, od preizkusnega razvoja do obsežnih pregledov kod. Nobeden od njih ne deluje. Ne, tudi oni ne delajo za Facebook. “

Black vozi do te mere, da samo zato, ker je Facebook ogromno tehnološko podjetje, ne bodo mogli hitro razviti novega globalnega plačilnega omrežja s popolnoma novo kodo.

Podjetja, kot je SonicX, ne samo uživajo prednost letenja pod vladnim radarjem, temveč imajo tudi odprtokodno kodo, na katero se lahko zanesejo. Facebook se ne ukvarja z veriženjem blokov za pospeševanje ciljev družbenih sprememb in decentralizacije, namesto tega verjetno želi zgodaj izkoristiti maloprodajni prostor za plačila v blockchainu.

Vprašanje skupnosti

Zdi se, da SonicX razume, da je pri decentralizaciji skupnost ključnega pomena.

Zamisel, da bo podjetje, kot je Facebook, lahko dobilo enako široko podporo, kot jo je imela odprtokodna kriptografija, je zelo vprašljiva. Bitcoin in blockchain sta lahko zaradi namenske skupnosti (zlasti na razvojni strani) tako hitro rasla, s čimer se bo Facebook težko ujemal.

Potem je tu še vprašanje verodostojnosti.

Podjetja, kot je SonicX, temeljijo na ideji transparentnosti, ki je ena najpomembnejših stvari pri kripto. Javne knjige skrbijo za to, da je zapis transakcij prosto dostopen, zato toliko ljudi zaupa odprtokodnim blockchain platformam.

Velika tehnologija uporablja nasproten razvojni pristop in skriva svoje napake.

Še enkrat, iz članka Black’s Forbes o neuspehih tehtnice (poševno moje):

“… internetni velikani imajo neprekinjene izkušnje z izdajo kode, ki je prežeta z napakami. Da, Facebook sodeluje z veliko korporativnimi velikani – in ti velikani so enako uspešni, ko sprostijo neprekinjen tok programskih grozljivk. “

Facebook ignorira svojo nezmožnost izdelave programske opreme, ki deluje in zadovoljuje uporabnike, še manj pa ima zanjo rešitev, ki jo bo uporabila za tehtnico. “

Facebook ima grozno zgodovino kršenja zaupanja svojih uporabnikov in prodaje zelo osebnih podatkov senčnim stranem. Finančne informacije so morda najbolj dragocene informacije, zaradi česar je Facebook zelo malo verjeten kandidat za široko zaupanje javnosti.

SonicX je vreden ogleda

SonicX sedi na precej impresivni kodi, ki bi lahko imela velik vpliv na globalno plačevanje. Platforma omogoča uporabnikom, da odločijo o njenem delovanju in bo vsako sekundo obdelala ogromno število transakcij.

Bitcoin je bil očitno rojstvo nečesa velikega.

SonicX je lahko naslednji korak v odmiku od centraliziranih struktur moči, k večji preglednosti in globalni finančni enotnosti. Če želite izvedeti več o tem, kaj počne SonicX, in funkcijah, ki jih ponuja njegova platforma, samo Klikni tukaj.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me