Unja Bakkt? Nyereség a legforróbb Bitcoin kereskedési platformon

PrimeXBT

Amióta először 2018 augusztusában bejelentették, Bakkt a kriptopénzek közösségének beszéde. A kripto kereskedők és a befektetők arra számítottak, hogy az Intercontinental Exchange első Bitcoin határidős kereskedési platformja olyan hatással lesz a piacra és a Bitcoin kínálatára, hogy szinte azonnal meggyújtja a következő bikafutást, és új, minden idők legmagasabb szintjére küldi a Bitcoint..

Szeptember 23-án a Bakkt elindult, és nem csak azt okozta, hogy a Bitcoin a következő bikafutásakor rakétaként felszállt, hanem a Bitcoin is gyengén debütált és 20% -ot esett, és a platform eddigi kereskedési volumene enyhén szólva is csalódást okozott.

PrimeXBT

Kérjük, vegye figyelembe: Ez egy szponzorált bejegyzés

Ismétlődő késésekkel elismert hírnév

Az egész medvepiacon az egyetlen esemény, amelyre a kripto befektetők nagy reményeket fűztek, a Bakkt elindítása volt, a New York-i tőzsde anyavállalatától. A platform azonban számos késést tapasztalt, amelyek kétségtelenül elrontották az indulás körüli izgalmat. A közösségben az volt a meggyőződés, hogy ha az intézményi befektetők fizikailag kiegyenlített határidős Bitcoin-szerződéseknek vannak kitéve, drámai hatással lesz a Bitcoin kínálatára és keresletére.

A Bitcoin keményen korlátozott, így valaha csak 21 millió BTC létezhet, ami olyan hiánytulajdonságot ad, amely hasonló az aranyhoz. Mivel egyre több nagy vagyonnal rendelkező intézményi befektető vásárolt Bitcoin alapú szerződéseket, az volt az elképzelés, hogy a kereslet meghaladja az amúgy is szűkös kínálatot, és ennek eredményeként a Bitcoin ára felrobban..

Arra számítva, hogy egy ilyen fontos platform, mint a Bakkt bevezetése milyen piacon és BTC-alapú áron lesz, a befektetők 2019 elején megkezdték a Bitcoin felvásárlását, aminek következtében az eszköz erőteljes parabolikus rallyra indult..

Csak 2019 augusztusában, nagyjából egy évvel később, a Bakkt első bejelentésétől számítva jelentette be a Bakkt vezérigazgatója, Kelly Loeffler a platform indításának időpontját. A kriptográfiai közösség örült, hogy a várva várt nap végre itt lesz, 2019. szeptember 23-án.

A Bakkt elindítja az ártalmas kereskedési mennyiséget

Elérkezett szeptember 23, de Bakkt végül nem tudta befolyásolni a kriptovaluta közösség által várt hatást, és csak rendkívül csekély mennyiségű bitcoin-kereskedést tapasztalt.

#bitcoin összeomlik, tudni akarja, miért?

Az a benyomásom, hogy Bakkt csalódás, az emberek azonnal rengeteg mennyiségre számítottak, és nem volt ott. Ezért azok, akik erre készülve vásároltak, most csak egy kicsit kihúznak. Fogadok, hogy visszapattanni fogunk #btc

– Crypto Lucifer szoftver (@LuciferSoftware) 2019. szeptember 25

A platform indulásának első hetében 1000 BTC vagy 5,8 millió dollár a Bitcoin kereskedési volumene. Bár ez sokak számára jelentősnek tűnhet, összehasonlításképpen, csak a kereskedés első napján a CBOE 73,61 millió dollárral, vagy 3969 BTC-vel indult, míg a CME 100,66 millió dolláros kereskedési volumennel vagy 5270 BTC-vel indult. Bakkt első napja kínos 0,71 millió dollár, vagyis 72 BTC volt. A PrimeXBT – egy népszerű Bitcoin-alapú árrés-kereskedési platform, naponta nagyjából 350 millió dollárral kereskedik.

A Bakkt egy olyan platform az intézményi befektetők számára, amelyek hatalmas vagyonnal rendelkeznek, ami még inkább kirívóvá teszi a kereskedési volumen hiányát. Ez okozta a kriptopiac gyors felismerését, hogy Bakktnak nem lesz hihetetlen befolyása a remélt Bitcoin-árakra. Legalábbis hosszú évekig nem.

A Bakkt-ban való csalódás hatalmas Bitcoin-eladást okozott

Miután a kriptográfia befektetői megfogták, mennyire rossz a Bakkt kereskedési volumene és érdeklődése, csalódás hatotta át a kriptopiacot. Ugyanazon a napon, amikor a Bakkt elindult, a Bitcoin árfolyama 10 000 dollár alá esett, és már másnap a Bitcoin ára egy nap alatt masszívan 18% -ot esett, és a 800 000 dollár mélypontra zuhant, mielőtt a vezető kriptográfiai eszköz visszaállt.

Sokan még mindig keresik a választ a $ BTC összeomlik

A szekvencia egyszerű

# 1 Nagyobb időkeret-konszolidáció (a 2019-es háromszög)

# 2 A megállók a tartomány szélén konszolidálódnak

# 3 Range várja a felbontást, hogy ki nyer

# 4 A Bakkt-csalódás kiváltja az alacsonyabb lépést pic.twitter.com/vBITEN5jqg

– Alex Krüger (@krugermacro) 2019. szeptember 25

Eddig a visszaforduló Bitcoin árakat, amelyeket megpróbált összegyűjteni, rendkívüli bearish eladási nyomás elutasított, és az eladás valószínűleg folytatódik, mivel egyre több kriptokereskedő nyereségben adja el Bitcoinját.

De csak azért, mert a Bitcoin árfolyama csökken, és a Bakkt bevezetése unalmasabb, mint bárki más valaha is elvárhatta volna, ez nem azt jelenti, hogy a befektetőknek és a kereskedőknek a Bitcoin értékének további csökkenése miatt kell szenvedniük.

A PrimeXBT kereskedők profitálnak a Bitcoin árcsökkenéséből, míg mások a Bakktra várnak

A PrimeXBT Bakkthoz képest hatalmas kereskedési volumenének egyik oka a platform által kínált hatékony kereskedési eszközöknek köszönhető, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy profitáljanak a Bitcoin-tól, függetlenül attól, hogy árfolyama esik vagy emelkedik..

A PrimeXBT-nél azok a kereskedők, akik a Bakkt indításának napján rövid időn belül 100-szoros pozíciót nyitottak a Bitcoin-on, jelentős profitra tettek szert, csupán 48 órás kereskedés során. A Bakkt bevezetésének napján a Bitcoin ára 20% -kal esett vissza a következő két napban. A 100-szoros tőkeáttétel erejével ugyanez a rövid pozíció 2000% -os profitot eredményezett volna a Bitcoin eséséből.

Ahelyett, hogy továbbra is megvárná, amíg Bakkt meggyújtja a következő bikafuttatást a kriptográfiai piacokon, hogy profitálhassanak az azonnali árak emelkedéséből, a kereskedők teljes mértékben kihasználják a jelenlegi volatilitás előnyeit és jelentős profitra tesznek szert, mindeközben a Bitcoin ára csökken. Ez okozza a PrimeXBT kereskedési volumenének növekedését, miközben a Bakkt továbbra is küzd.

A befektetőktől eltérően a kereskedők bármilyen piaci környezetben profitálhatnak, legyen szó medvepiaci csökkenésről, bikapiaci trendről, vagy ha egy eszköz szűk kereskedési tartományon belül kereskedik, miközben a következő nagy lépés előtt konszolidálódik. A PrimeXBT biztosítja a pénzügyi ágazat összes legjobb kereskedési eszközét, beleértve a beépített diagramkészítő szoftvert, a fejlett megbízási típusokat és még sok minden mást, annak biztosítására, hogy a kereskedők készen álljanak a piac következő lépésére egy (Bit) érme leejtésével..

PrimeXBT emellett a kereskedőknek kitettséget kínál a Bitcoinon és a kriptovalutákon túli piacok felé, olyan hagyományos pénzügyi eszközök bemutatásával, mint az arany, az ezüst, az árucikkek, a tőzsdeindexek és a világ legnépszerűbb deviza devizái. Az összes eszköz még a platform új mobilalkalmazásán keresztül is elérhető, és a platform közelgő alapkezelő moduljával, az úgynevezett Covesting modullal fog működni.

Következtetés: Ne várja meg a következő bikafuttatást, hogy profitáljon

Ne ragadjon el olyan megalapozatlan hype-okban, mint a Bakkt indítása, vagy üljön várva a következő bikafutást, hogy kialakuljon, hogy végre profitálhasson a Bitcoin-ból és a kriptopiacból. Ehelyett regisztráljon a PrimeXBT-re, és teljes mértékben használja ki a Bakkt által a piacra hozott csalódás előnyeit, és profitáljon mind az emelkedő, mind a csökkenő Bitcoin-árakból a piac legforróbb kereskedési platformján keresztül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me