Zignaly Review: Crypto Trading Bot platforma s podrškom za TradingView

Zignaly

Zignaly je trgovački terminal s botovima za trgovanje kriptovalutama koji vam omogućuje automatsko trgovanje uz pomoć vanjskih davatelja kripto valuta.

Zignaly je nevjerojatno jednostavan za upotrebu i može se koristiti kao pasivni stroj. Platforma vam omogućuje jednostavno povezivanje s računom TradingView, tako da je možete koristiti sa svojim omiljenim pokazateljima. Kao alternativu, možete koristiti Zignaly terminal za trgovanje kako biste odjednom stvorili svoju cjelovitu strategiju.

Zignaly

Posjetite Zignaly

Davatelji signala

U vrijeme pisanja ovog članka, Zignaly podržava 21 različitu pružateljicu signala za kriptovalute, ali popis neprestano raste. Svi ti pružatelji signala visoke su kvalitete i imaju puno iskustva. Većina davatelja signala također će dijeliti idealne postavke kako bi se osiguralo da njihovi signali rade ispravno.

Davatelji signala

Trenutno postoji kombinacija besplatnih i plaćenih signala od pružatelja usluga, kao što su Crypto Quality Signals i Mining Hamster Signals.

Vrste obrta

Zignaly podržava osnovne i napredne akcije trgovanja. Osnovne značajke uključuju stvari kao što su profit, zaustavljanje i zaustavljanje gubitka. Napredne ponuđene opcije uključuju filtre minimalne količine, odstupanja u cijeni i DCA (ReBuy Strategy).

Sposobnost korištenja značajke pratećeg zaustavljanja gubitka posebno je važna jer većina burzi ne nudi ovu opciju, iako je među najčešće korištenim strategijama za zatvaranje u kripto trgovanju. S pratećim gubitkom zaustavljanja, pratite cijenu kriptoa sve do preokreta na tržištu.

Vrste narudžbi

Podržane kriptovalute

Kako bi klijentima pružio maksimum od platforme, Zignaly ne ograničava kovanice kojima možete trgovati s platformom. Umjesto toga, uvijek prihvaća sve parove odabranog davatelja omogućenih signala. To vam omogućuje maksimaliziranje prednosti odabranog davatelja signala.

Kako trgujete sa Zignalyjem?

Zignaly podržava vaš TradingView račun i mogućnost korištenja tih pokazatelja. Platforma uključuje TradingView bot koji vam omogućuje slanje vlastitih signala izravno s TradingView-a s preporukama ili pokazateljima programa Cryptocurrency Signal Finder.

Ili možete koristiti trgovački terminal tvrtke Zignaly. Trgovački terminal omogućuje vam ručno otvaranje pozicija sa cijelom vašom strategijom. Morate stvoriti strategiju umjesto da izravno postavljate take profit, prateći stop i zaustavljanje gubitaka na burzi.

Pomoću trgovačkog terminala Zignaly možete postaviti svoju cjelovitu strategiju bez ikakvih ograničenja. Terminal uključuje vrhunske značajke poput mogućnosti podjele ciljeva dobiti, provjere rezultata za svaku poziciju, pratećih naloga koji se kombiniraju i istovremenih vrsta naloga koje se razlikuju, ali na istom stanju.

Trgovanje

Jednostavnost korištenja

Tim koji stoji iza Zignalyja posebno ga je dizajnirao da bude jednostavan za upotrebu, što mu je postalo prioritet od trenutka lansiranja. Oni koji se naviknu na platformu mogu započeti s nekim jednostavnim konfiguracijama unutar općih postavki.

Morate koristiti samo onoliko postavki koliko želite, jer su mnoge od njih neobavezne. Da bi dodatno povećao jednostavnost upotrebe platforme, Zignaly uključuje objašnjenja za svaku značajku svakog alata, tako da u potpunosti razumijete svaku značajku. Sve u svemu, trebali biste moći početi koristiti Zignaly za samo 10 minuta ili manje.

Što biste još trebali znati o trgovanju sa Zignalyjem?

Sve što morate učiniti da biste koristili Zignaly je povezati ga s pružateljima signala po vašem izboru i pustiti da automatski trguje, tako da možete zaraditi novac čak i dok spavate. Možete koristiti automatski način rada prihvaćajući signale prodaje. Ili možete postaviti svoj vlastiti skup pravila kako biste zatvorili svoje pozicije i pustili ga da radi.

Zignaly također možete koristiti kao bota za TradingView s vlastitim signalima za prodaju i kupnju koje šaljete Zignalyju.

Možete prihvatiti više ciljeva iz signala, a postoje opcije strategije ponovnog kupnja na temelju DCA-a. Možete se odlučiti za signale prodaje za automatizaciju zatvaranja, trgovanje signalima TradingView i korištenje pratećih zaustavnih gubitaka.

Zignaly cijene

Zignaly je doista pristupačan, nudeći mnogo jeftiniju cijenu od većine konkurenata. Trenutna cijena iznosi samo 12 dolara mjesečno, što je manje od polovice najbližih konkurenata. Ovo nudi veliku vrijednost za novac i daje vam više prostora za rast profita putem vašeg trgovanja kriptovalutama.

Zignaly cijene

Da biste se osigurali da vam se Zignaly sviđa prije nego što se obvežete, možete iskoristiti besplatno 30-dnevno probno razdoblje za koje nije potrebna kreditna kartica, tako da znate da vam neće biti naplaćeno.

Zignaly je usluga koja je u potpunosti internetska i temelji se na oblaku. Budući da radi na oblaku, dobit ćete dugačak popis pogodnosti, uključujući ne potrebu za samostalnim rješavanjem poslužitelja, bez instalacije i činjenicu da se platforma uvijek ažurira.

Je li Zignaly siguran?

Budući da Zignaly uključuje vaš novac, tvrtka poduzima brojne korake kako bi osigurala sigurnost vaših sredstava u svakom trenutku. Zignaly uvijek trguje izravno sa strane razmjene. To znači da su vaši novčići uvijek na razmjeni, tako da ne morate brinuti o pravima na povlačenje.

Dodatnu sigurnost dobivate činjenicom da Zignaly ne pohranjuje nikakva sredstva za vas, tako da ne morate ništa položiti. Stanja ostaju na razmjeni po vašem izboru, pa biste od njih tražili povlačenje, a oni kontroliraju vaša sredstva.

Zaključak

Zignaly je bot za trgovanje kriptovalutama i vlastiti terminal za trgovanje koji korisnicima daje mogućnost jednostavne trgovine kriptovalutama pomoću automatiziranih strategija. Možete koristiti Zignaly s računima TradingView, iskoristiti rastući popis davatelja signala i koristiti niz vrsta narudžbi.

Budući da vaša sredstva ostaju na odabranoj razmjeni kriptovaluta, sigurnosna pitanja vezana uz upotrebu Zignalyja minimalna su. Unatoč tome, platforma ima snažne mjere sigurnosti.

Posjetite Zignaly