Beginner’s Guide to Centrality: Peer to Peer Marketplace for dApps

Kezdő útmutató a centralitáshoz

Központi egy kockázati stúdió, amely kulcsfontosságú iparági újítókkal dolgozik, hogy decentralizált alkalmazásokkal (dApps) töltött piacot alakítson ki. Ezeknek az alkalmazásoknak a használatával a fogyasztók peer-to-peer tranzakciók révén kezelhetik napi tapasztalataikat és feladataikat. A Centrality kulcsfontosságú része, hogy a felhasználók mindegyik alkalmazáshoz egyetlen bejelentkezési és blokklánc-támogatott infrastruktúrára támaszkodnak.

Központi

A Centrality mögött álló növekvő csapat a blockchain venture stúdiók vezetői között van világszerte. A csapatban 75 ember van Aucklandben, Szingapúrban, Melbourne-ben és Londonban. A Centrality egy globális befektetői hálózatot is támogat, közös elképzeléssel segítve a világot a blokklánc használatában a jövő érdekében.

Hogyan használja a Centrality a blokkláncot?

A Centrality az infrastruktúra használatának módszerét „blokklánc agnosztikusnak” tartja. A weboldalon ezt úgy definiálják, hogy több különböző protokollt használ, köztük a Centrality egyikét, amely nagy ígéretet mutat. A blokklánccal a Centrality képes teljesíteni piac decentralizált jellegű és méretezhető.

dApps

Ezenkívül a Centrality intelligens szerződéseket használ, beleértve a szerződések széles skáláját különböző célokra. Használhatók fedélzeti felhasználókra, bevételek megosztására, kereskedők fizetésére, token-tulajdonosok jutalmazására, tokenek cseréjére és identitáskezelésre. Minden intelligens szerződést nyilvánosságra hoznak.

Miért hozta létre a csapat a központitást??

A projekt mögött álló csapat létrehozta a Centrality-t, válaszul a felhasználók igazságos, egyenlő világának szükségességére. Úgy érzik, hogy a nagy internetcégek helyett a felhasználói adatok ellenőrzése a Centrality piacán biztosítja, hogy az emberek ellenőrizhessék adataikat. Ugyanakkor esélyt ad a kisebb vállalatoknak az együttműködésre, javítva a siker esélyeit.

Hogyan működik a Centrality Technology?

A felhsználói felület a Centrality mögött megteremti a piac alapjait. Ezután az alkalmazások egyszerűen csatlakozhatnak ehhez a piachoz, egyszerűen csatlakoztatva a platformhoz. Amikor a felhasználók egyetlen alkalmazásra regisztrálnak, automatikusan további lépések nélkül beiratkozhatnak a platform bármelyikébe vagy az összes többi alkalmazásba. Minden alkalmazás teljes mértékben a saját vállalkozásainak és partnerségeinek fejlesztésére összpontosíthat, valamint a fedélzeten lévő ügyfelekre, a kereskedőknek az erőforrások hatékony felhasználásának és a felhasználói tapasztalatokkal rendelkező ügyfeleknek nyújtott segítségre..

Technológia

Mi a Centrality valós tapasztalata?

Míg sok blockchain projekt egyszerűen csak egy hosszú távú cél elérésére törekszik, és még nincsenek befejezett projektjei, a Centrality már rendelkezik egy ökoszisztémával, amely valós alkalmazásokkal rendelkezik, és ez az ökoszisztéma folyamatosan növekszik. Aktív felhasználói bázissal és folyamatosan növekvő bevételekkel is rendelkezik. Valójában a Centrality már több mint 20 alkalmazással rendelkezik, amelyek már működnek és értéket termeltek. Az alkalmazások együtt működnek, segítenek másoknak növekedni.

Még a valós tapasztalatok és a szilárd alapok mellett is, a Centrality-nak komoly célja van a jövőre nézve: a mainstream elfogadás.

Mi a Centrality Ventures?

A Centrality Ventures az az inkubátor, amely teljesen belemeríti a projekteket a blokkláncba, és rendkívül rugalmas. Lehetővé teszi a vállalkozások számára a blokklánc ökoszisztémán belüli skálázást. A csapat arra ösztönzi azokat, akiknek remek ötletei vannak olyan platformokról vagy projektekről, amelyek profitálnának a blokklánc-alapú technológiai halmazból, beleértve az infrastruktúra szintű platformokat és az ügyfeleknek szóló alkalmazásokat, amelyek hatással vannak.

Ventures

A Centrality Ventures révén a vállalkozások alacsonyabb költségeket és kevesebb időt töltenek azzal, hogy az ökoszisztéma együttes léptékének köszönhetően vízióikat piacra hozzák. A rendszer komponens-alapú, így teljes rugalmasságot élvezhet a termékkel kapcsolatban. A kockázati projektek pályázati folyamata már befejeződött, a program április 4-én kezdődött.

Mi a CENNZ token és mit kell tudnia róla?

CENNZ a Centrality mögött található segédprogram-jelző, amely összeköti a piactéri alkalmazásokat a felhasználókkal és a szoftverekkel. Az alkalmazások a tokenre támaszkodva vásárolhatnak modulokat, amelyekre szükségük van az alkalmazások gyors integrálásához és felépítéséhez. Használhatják a CENNZ-t más alkalmazások referenciáinak jutalmaként vagy az ügyfelek jutalmazásáért is a részvételért. Az ügyfelek különböző alkalmazásokból kaphatják meg CENNZ-jeleiket, növelve ezzel a token-portfóliót. A CENNZ a piac bármely részén használható.

CENNZ Token

Van még egy CENTRAPAY platform is, amelyet a kereskedők használhatnak annak lehetővé tételéhez, hogy a felhasználók fizikai árukat vásárolhassanak valós tranzakciókban a CENNZ segítségével. Ezekre a tranzakciókra ugyanúgy kerül sor, mint bármely másra egy hagyományos PoS rendszeren vagy webes pénztárnál.

A bányászat helyett a CENNZ tokeneket verik, majd megszerzik, és a tokenek mennyisége csak a fő értékesítés során kerül kiadásra. Mint ilyen, a Centrality használatának, valamint a platform és alkalmazásai iránti kereslet növekedésével nő a tokenek iránti kereslet, ami valószínűleg növeli annak értékét.

A Centrality létrehozta a CENNZ-t, hogy kövesse a szingapúri és az új-zélandi törvényt. A token egy jogi személy, független testülettel. Köszönhetően a WongPartnership-szel és a Bell Gully-val folytatott együttműködésnek adózási és pénzügyi piaci szakértelmükért, a token hatékony, megfelelő felépítésű.

Mikor volt a token eladó?

A CENNZ token eladása már véget ért. Több mint 8000 AML és KYC regisztrált vevő használta a Blockhaus értékesítési alkalmazást befektetésre, több mint 265 millió dollár ígérettel. Ez a szám oda vezet, hogy a CENNZ token eladása a valaha volt legnépszerűbb ICO-k közé tartozik. Az elővételben és a fő eladásban is 100 millió dolláros kemény fedezet volt a Centrality célja részeként, amely egy felelős indító kampány.

Mivel a token eladás rekordidő alatt elfogyott, a Centrality felismeri, hogy néhány befektető részt akart venni, de nem tette meg időben. A csapat arra ösztönzi ezeket a potenciális befektetőket, hogy tartsák meg alapjaikat a Blockhaus értékesítési alkalmazásban, utalva néhány újabb héten belüli token eladási bejelentésre.

A tokenek teljes számának csak 70 százaléka kerül értékesítésre. További 25 százalékot szellemi tulajdon vásárlására fordítanak azon a platformon, amely a Centrality Investments tulajdonában volt. Az utolsó 5 százalékot tartalékként különítik el a platform számára.

A CENNZ jelenleg csak a Cryptopia tőzsdén vásárolható meg.

Következtetés

A Centrality már kínál peer-to-peer piacteret, ahol a kereskedők alkalmazásokat kínálhatnak, és a blokklánc segítségével javíthatják tapasztalataikat és az ügyfelek tapasztalatait. A tervezett bővítés és az alkalmazások növekedése révén a projekt elindulhat. A Centrality egyik erős pontja az a tény, hogy már rendelkezik funkcionális alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amivel a legtöbb vállalatnak nincs ilyen hamar az ICO-ja után, nem is beszélve előttük, mint a Centrality.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me