Beginner’s Guide to Ethorse: Cryptocurrency Price Gambling dApp

Ethorse az Ethereum intelligens szerződéseken alapuló dApp, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kriptovaluta ára alapján fogadjanak, majd nyereséget szerezzenek mindenkitől, aki fogad ellenük. A felhasználók olyan tokenre vagy érmére fogadnak, amely egy adott időszakban a legjobban teljesít a többiekhez képest. A DApp az Ethereum virtuális gépen belül van, kihasználva a már megbízhatónak bizonyított technológiát.

Milyen platformot használnak a fogadók?

A felhasználók kihasználják a MetaMask plugin előnyeit Firefox vagy Chrome böngészőjükben, hogy tétet tegyenek és igényt tartsanak jutalmukra. Alternatív megoldásként használhatják az Ethereumon alapuló Mist böngészőt. Mivel a fogadás mindig a blokkláncon keresztül zajlik, nem kell aggódni, hogy egy szerződés vagy szerződés meghirdetése után egyetlen személy vagy szervezet ellenőrzi a felhasználói forrásokat vagy a versenyt..

Hogyan működik az Ethorse?

A kriptovaluták egy csoportjára tett fogadásokat versenynek nevezzük. Minden verseny bejelentéssel kezdődik, majd a szerződés kiépítése és a tét megnyitása következik. E folyamat során az Ethorse élő fogadási statisztikákat jelenít meg. Miután ez a tétidőszak lejárt, megkezdődik a versenyidőszak. Amint a verseny elkezdődik, a fogadást lezárják, és az árakat lekérik. A verseny végén ismét lekérik az árakat, és kihirdetik az eredményeket. Ekkor készül a jutalom is. Ezután van egy jutalmazási időszak, amely alatt a nyertesnek igényelnie kell a nyereményét. A végén minden be nem igényelt nyeremény beváltásra kerül. Jelenleg a felhasználóknak 30 nap áll rendelkezésükre nyereményük megszerzésére, de ez változhat.

Ethorse dApp

A fogadás során az a cél, hogy kiválasszuk azt a kriptovalutát, amely a fix perióduson belül a legnagyobb nyereséget éli el, amelyet pari-mutuel fogadásnak nevezünk. Mivel a fogadásokat mind a blokkláncon hajtják végre, a felhasználók könnyedén láthatják, hogy mennyi tét van, és mennyit fogadtak minden érmére, plusz ezen információk alapján a kifizetési esélyeket. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználók követik a tömeget, kiválaszthatják a győztest. Nagy győzelmeket is lehetővé tesz, ha hátrányos helyzetűre fogad és nyer.

Melyek az Ethorse néhány fontos jellemzője?

Az Ethorse az első DApp a világon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovaluta áraira fogadjanak. A csapat összehasonlítja a lóversenyekre, de a kriptovalutával kapcsolatos fogadással, példát hozva arra, hogy ha úgy gondolja, hogy az ETH emelkedni fog, akkor fogadhat az ETH-ra és többet kereshet belőle.

Az Ethorse megbízhatatlan, mivel a platform teljesen nyílt forráskódú; valójában a kód közvetlenül a fő weboldalon szerepel. A részvételhez nincs szükség regisztrációra vagy betétre, és a fogadás teljesen korrekt. A platform működik, függetlenül attól, hogy egy bika vagy medve piacról van szó.

Hogyan működik

A manipulációra nem alkalmas pontos árinformációk megszerzéséhez az adatok közvetlenül az Oraclize-on keresztüli cserékből származnak. A felület szintén nagyon felhasználóbarát, és az alapok biztonságban vannak az Ethereum intelligens szerződéseinek köszönhetően.

Mik azok a HORSE tokenek?

Azok, akik HORSE-zsetonokkal rendelkeznek, negyedéves kifizetések formájában juthatnak ETH-hoz. Az összes fogadási pool öt százaléka fel van osztva a zsetontulajdonosok között, ami további ösztönzéseket nyújt a HORSE-ba történő befektetésre. A negyedéves kifizetés megoszlása ​​a HORSE-nek a jelenlegi piaci kínálathoz viszonyított arányán alapul. Ha úgy dönt, hogy egy másik token helyett HORSE tokenek használatával fogad, akkor kedvezményes árfolyamot kap, és további funkciókat old fel. A token birtokosai szavazati jogot is kapnak, lehetővé téve számukra, hogy szavazzanak a játékszabályokról, jellemzőkről és a felvételi arányról.

Lójelzők

A HORSE tömeges eladása már megtörtént, az 1. fázis engedélyezőlistára került, 2018. január 10-én és 11-én, az első fázisban pedig nyilvános értékesítéssel, január 11–17-én. Összesen 125 millió HORSE tokent tartalmaz, amelyekből 100 milliót osztanak el a crowdsale során. Az 1. fázisban az arány (már a bónuszt is beleértve) 25 000 HORSE volt minden ETH után.

Most, hogy véget ért a tömeg, a HORSE-t olyan tőzsdéken vásárolhatja meg, mint az Etherdelta és az IDEX.

Mi a felvételi arány?

A felvételi arány az a kicsi kivágás, amelyet Ethorse kivesz egy verseny tétkészletéből, és ezt meg kell tenni, mielőtt kifizetnék a nyertest a nyereménynek. Jelenleg a felvételi arány mindössze 5 százalék, a HORSE tulajdonosok számára lehetőség van arra, hogy szavazzanak és változtassanak rajta. Ez a felvételi arány nagyon minimális, tekintve, hogy a lófogadás átlagos felvételi aránya 15 és 25 százalék között van, háromszor-ötszöröse az Ethorse-nak.

Hogyan néz ki az Ethorse ütemterv?

Az Ethorse ütemterve még 2017 októberében kezdődött, amikor a fejlesztői béta elkészült a testneten. Novemberben a csapat nyilvános bug fejdíjat vezetett be és teljesített annak biztosítására, hogy a fogadási okos szerződés tökéletes legyen. Decemberben bejelentették a crowdsale-t, a crowdsale smart szerződését, a nyilvános testnet bétaverzióját és a kód auditot.

Ütemterv

2018 első negyedévében az Ethorse befejezi a tőzsdei bevezetést. A csapat emellett beindítja a mainnet napi tétjeivel, teljesíti az osztalékszerződést és javítja a felhasználói felületet. A második negyedévben az Ethorse azt tervezi, hogy megnyitja a szavazási portált, lehetővé teszi a még több kriptovaluta fogadását, valamint az Oraclize több tőzsdei árképzését. A harmadik negyedévben elindul a mobilalkalmazás, többféle fogadás és integráció lesz a Status.im szolgáltatással. A további fogadástípusok a Trifecta, az Exacta, a Show és a Place fogadásokat tartalmazzák. Végül 2018. negyedik negyedévében további nyelvek, köztük a kínai és a koreai nyelv támogatása, valamint további reklámozás és marketing lesz elérhető.

Következtetés

Az Ethorse nagyszerű példa az Ethereum platformra épített dApp működésére. Azok számára, akik érdeklődnek a fogadás iránt, az Ethorse új módot kínál erre. Ez nagyszerű módja annak, hogy az emberek bekapcsolódjanak a kriptovalutákba, művelt jóslatokba tegyenek és pénzt helyezzenek ösztöneik mögé anélkül, hogy valóban meg kellene vásárolniuk a kívánt kriptovalutát. Ez egyben a fogadás természetes kiterjesztése a blokklánc és a kriptopénz növekedésével. Mivel minden fogadás a blockchain-on történik, ez tisztességes és könnyen követhető.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me