Beginner’s Guide to Innova: Anonymous Cryptocurrency with Masternodes

Innova érme útmutató

Innova egy érme, amelynek központja a masternode rendszer, amely hangsúlyozza az anonim tranzakciókat, a folyamatos aktív közösségi fejlesztést és egy tisztességes, ASIC-ellenálló bányászati ​​folyamatot.

“Az Innova mindenki számára elérhető innovatív és adaptív new age kriptovaluta” – írták a fejlesztők. „Ez vezet a kriptopénzek fejlődésében és változatosságában, mert könnyen használható, és a legbiztonságosabb és legfejlettebb programmal rendelkezik. Ezzel a küldetésnyilatkozattal meg akarjuk mutatni, hogy egy alázatos közösség mit tehet, és hogy minden lehetséges. ”

Innova érme útmutató

Az érme két egyedi megközelítést mutat be. Az első az, hogy erősen támaszkodnak a masternodákra, ami végül az érmét a munka igazolásáról a tét igazolására helyezi át. A második a közösségi hozzájárulás. Az Innova csapata az online közösségét a fejlesztői csapat részeként tekinti meg, és a közösség hozzájárulását figyelembe veszik a jövőbeli fejlesztésekhez és az ütemterv lépéseihez..

Mi az a Masternode?

A masternodák a decentralizált rendszer csomópontjai és gerincei. Olyan „energiafelhasználókból” állnak, akiknek jelentős része a kérdéses kriptovaluta. Elsődleges céljuk, hogy a blokklánc teljes példányát valós időben futtassák. Ezen alapvető kötelesség mellett a masternodák segítik a tranzakciók feldolgozását és ellenőrzését, valamint egy szavazási és irányítási rendszer alapját képezik. A masternode tulajdonjogát a blokkláncban való részvétel révén a jövedelemtermelés egyik legfontosabb módjának ismerik el.

Masternodes Guide

A Masternodes az eredeti Bitcoin blockchain rendszerből származik, és azóta számos sikeres kriptovaluta jellemzőjévé vált. Innova úgy véli, hogy sajátos masternode létrehozási és jutalmazási rendszere biztosítja a meglévő masternode érmék közül a legnagyobb megtérülést.

Hogyan működik?

Innova csapata világos utasításokat ad új Innova felhasználók számára, akik Masternode-ot szeretnének létrehozni. Az első lépés a pénztárca telepítése. Az otthoni pénztárcát számos operációs rendszer támogatja, de a masternode pénztárcákat Linux alatt kell konfigurálni – az Ubuntu 16.04 a javasolt terjesztés.

Masternodes

A pénztárca létrehozása után a potenciális masternode-gazdának 1000 INN erejéig kell finanszíroznia a pénztárcát. Javasoljuk, hogy fizessen magának 1000 érmét, de vásároljon 1001-et az INN pénztárcától pénztárcáig történő elküldésével járó kis díjak fedezésére. Az INN honlapján szerepel egy olyan tőzsde, ahol az INN megvásárolható.

Engedje meg a tranzakció megerősítését és igazolását. Miután birtokában van 1000 INN masternode pénztárcájában, készen áll a kezdésre. Az INN csapat megadja a potenciális masternode hosztoknak az összes parancsfájlt, amelyre szükségük van a masternode telepítéséhez és konfigurálásához. A csapat emellett folyamatos támogatást kínál masternode gazdagépeknek és INN felhasználóknak egyaránt.

Mi a helyzet az adatvédelemmel?

Az Innova felhasználja a DarkSend szolgáltatást, hogy tranzakcióit titokban tartsa. A DarkSend lényegében egy keverési folyamat, amely elhomályosítja az adott érme feladóit és vevőit.

“A DarkSend-et használjuk, amely névtelenné teszi a tranzakciókat” – magyarázták a fejlesztők. „Teljes mértékben megbízhat bennünk, és nem kell aggódnia a tranzakciói miatt. Az anonimitás lehetővé teszi a nyugalmat és a további biztonságot. ”

Ki a csapat Innova mögött?

Az Innova nem sorolja fel csapattagjait és a csapatban lévő tagok számát. A honlapján egyéb azonosító információt sem közöl.

A csapat továbbra is jelen van a Telegramon, a Discordon és a Twitteren. Az Innovát körülvevő aktív közösség az egyik legfőbb értékesítési pontja – közölték a fejlesztők honlapjukon.

“Folyamatosan arra törekszünk, hogy közösségünket boldoggá tegyük, és arra ösztönözzük őket, hogy legyenek részesei az Innova Coin növekedésének” – írták. “Bevonjuk a közösséget a frissítésekről és módosításokról folytatott megbeszélésekbe, mivel véleményük és felhasználásuk végső soron alakítja az Innova jövőjét.”

Hogy néz ki a piac?

2018 májusától az INN-t körülbelül 0,44 dollárért cserélték, napi napi volumene mindössze 9596 dollár volt. Az érme piaci korlátja 1,33 millió dollár, 3,1 millió forgalomban lévő készlettel, összesen 3,9 millióval és maximálisan 42 millióval..

Hogyan juthatok INN-hez?

Az INN-t jelenleg a Cryptotopián kereskedik. A bányászat egyelőre a munka igazolásával történik, szándékos ASIC ellenállással.

“Mindenki kereshet érméket hatékony, kiváló és tisztességes bányászattal” – írták a fejlesztők. “Az ASIC-ellenállás azt jelenti, hogy nem lesz jelentős gyorsulás az algoritmus ASIC-ben történő megvalósításakor, összehasonlítva a CPU-alapú megvalósítással.”

Végül azonban az INN azt tervezi, hogy áttér a tétbiztosító rendszerre, a masternodák fenntartására és jutalmazására összpontosítva. Innova megjegyezte, hogy ez mind környezetbarátabb, mind jobban megfelel a masternode rendszer szellemének.

Innova pénztárcák

Pénztárcák vannak töltse le a hivatalos webhelyről Windows, Linux és Mac operációs rendszerhez, valamint Android mobil mobil pénztárca és egy iOS alkalmazás, amely jelenleg jóváhagyásra vár az App Store-ban.

Innova pénztárcák

Mi következik Innova útitervén?

Az Innova hivatalos ütemterve a weboldal 2017. decemberi elindításával és a kezdeti masternode telepítési utasításokkal kezdődött. A csapat 2018 első negyedévében a fokozott marketing és mobil pénztárca fejlesztésről számolt be. A második negyedév során Innova csapata a tranzakciók megkönnyítése érdekében tervezi elindítani CoinPayment platformját. Erre építenek a harmadik negyedévben, ahol keresni fognak kereskedői számlákat, és további integrációt hajtanak végre a WordPress-szel. Innova ebben a negyedévben a Bittrex-en is szerepel. Az év végére Innova reméli, hogy áttér a munkabiztosító rendszerről a tétbiztosító rendszerre (POS)..

Ütemterv

“A POS-ra való áttérést a negyedik negyedévben tervezzük, mivel ennek számos előnye van a POW-rendszerrel szemben” – mondták a fejlesztők. “A POS-nak kevesebb számítási teljesítményre van szüksége, mint a POW-nak (és ezáltal energiahatékonyabb), és mind gyorsabb validálást, mind egyre hűségesebb validátorokat eredményez.”

A közösség fejlesztése kulcsfontosságú az Innova azonnali ütemterven túlmutató irányában. Az érme fejlesztésének ebben a szakaszában az inputot felhasználják az érme jellemzőinek és jövőbeni felhasználási eseteinek alakítására.

“Az Innova Coin már ennyit teljesített rövid időn belül” – mondták a fejlesztők. „Innova fényes és ígéretes jövője nagyrészt kilátásainknak és közösségi kapcsolatainknak köszönhető. Hírnevet szereztünk magunknak a kriptovaluta közösségben, és felhasználóink ​​teljes szívvel bíznak rendszerünkben. ”

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me