Beginner’s Guide to Lendingblock: Cross-Chain Platform for Cryptocurrency Hitelek

Lendingblock büszke arra, hogy a kriptogazdaságban az első platform a láncokon átnyúló hitelezés számára. Ez egy nyílt tőzsde, amelyet kriptográf hitelekhez terveztek. A platform egyszerű, átlátható és biztonságos módon illeszkedik a hitelezőkhöz és a hitelfelvevőkhöz. Más szavakkal, a Lendingblock biztosít értékpapír-kölcsönzést a kriptovaluta világban.

Lendingblock Guide

A Lendingblock ökoszisztéma önálló, lehetővé teszi a kriptovagyon teljes fedezetű hitelezését és hitelfelvételét. A tőzsde a legfontosabb összetevő, és ez az, ami átláthatóan összeköti a hitelezőket és a hitelfelvevőket (adósonként néha több hitelező is), így mindkét fél a legjobb végrehajtást kapja. Ez a tőzsde nyitott és valós idejű, a méltányosság érdekében a piaci klíring kamatlábakat használja.

Az intelligens szerződéses rendszer az ökoszisztéma másik kulcseleme. Az operatív rendszer intelligens szerződéseken alapul, és végrehajtja a tőzsde által létrehozott kölcsönzött feltételeket. E feltételek közül csak néhány tartalmazza a kezdeti átutalást, a fedezetkezelést, a kamatfizetéseket, a visszafizetést és a nemteljesítés feldolgozását.

Melyek a Lendingblock legfontosabb jellemzői?

A Lendingblock segítségével a felhasználók bármilyen digitális eszközt kölcsönözhetnek vagy kölcsönözhetnek. A hitelező lehet olyan intézmény vagy magánszemély, aki hosszú távú befektetésekkel biztonságos jövedelemszerzésre törekszik. A hitelfelvevők lehetnek piacképzők, kereskedők, befektetők és alapok, többek között. A Lendingblock segítségével a hitelfelvevők hozzáférhetnek a befektetési finanszírozáshoz, az alapok forgótőkéjéhez vagy kereskedéshez szükséges eszközökhöz.

A Lendingblock büszke arra, hogy egyszerű, átlátható, biztonságos és biztonságos. Az egyszerűség és az átláthatóság az egyeztetési folyamatból származik, amely magában foglalja a hitelezők és a hitelfelvevők párosítását a legjobb ár és az első dátum alapján. A biztonság és biztonság érdekében minden hitelezőt és hitelfelvevőt fejlett kriptográfiai biztonság és aktívan kezelt biztosítékok védenek.

Lendingblock funkciók

A Lendingblock biztosítja a láncok közötti interoperabilitást azáltal, hogy lehetővé teszi a láncok közötti, titkosított kriptográfiai kölcsönzést. Biztonságos, mert a biztosítékot biztonságos kriptográfiai letétben tárolják. A menedzsment az átlátható okos szerződéseken keresztül történik, amelyek meghatározzák és teljesítik az összes hitelfeltételt.

A nagyobb átláthatóság és megbízhatóság érdekében az orákulusok egy SGX enklávén belül futnak, és megbízható bemeneteket biztosítanak, valamint intelligens szerződéses utasítások alapján koordinálják a többláncú tranzakciókat..

Ki használhatja a Lendingblock-ot?

Szinte bárki használhatja a Lendingblock alkalmazást, mivel mobil és webes eszközök egyaránt lesznek. Ezenkívül lesznek olyan API-k, amelyek feltárják a piaci mélységet, a végrehajtott tranzakciókat, a hozamgörbéket és a rendelési könyveket, lehetővé téve a hitelfelvevők számára a kérelmek és a hitelezők ajánlatainak benyújtását.

A könnyebb használat érdekében a Lendingblock integrálódik a portfóliókövető és a pénztárca partnereivel, így a felhasználók valós időben megtekinthetik portfóliójuk hitelezési piaci kamatlábait. Ezek a partnerségek és integráció lehetővé teszi a Lendingblock-ügyfelek számára, hogy közvetlenül hitelezzenek anélkül, hogy ki kellene lépniük az alkalmazásból.

Mik az LND tokenek?

Az LND a jelző a Lendingblock mögött. Használják fizetésekre és hitelkamatok fogadására. Az LND használatával ezekre a funkciókra a Lendingblock képes csökkenteni a csere díjaival kapcsolatos költségeket. Ez szintén sokkal könnyebbé teszi a kamatfizetések kezelését, mivel azok egyetlen devizában lesznek, a sok kriptovaluta hitelező és hitelfelvevő helyett. Az LND-hez hasonló jelzők használatának köszönhetően az intelligens szerződések szabályozhatják a kölcsön működési követelményeit. Ez csökkenti a kiadásokat, a kockázatokat és az összetettséget, ami végül alacsonyabb költségeket eredményez a hitelfelvevők számára, és magasabb hozamot eredményez a hitelezők számára.

Az LND elővásárlása április 7-től 14-ig tartott 450 millió zseton (a teljes összeg 45 százaléka) és 20 százalékos bónusz kiosztásával. Az LND tényleges ára 0,01666667 dollár volt. A fő értékesítés április 15-től 29-ig tartott, 100 millió zsetonnal (10 százalék) allokálva, és nincs bónusz a tényleges 0,02 dolláros áron. Összességében a puha fedezet 5 millió dollár volt, a kemény fedezet pedig 10 millió dollár volt, ezt az összeget 10 millió dollárral teljesítették. Ezt elosztották a magánértékesítés 500 000 dollárja, az előértékesítés 5,2 millió dollár és a fő értékesítés 4,3 millió dollár között.

Tokensale

Az előértékesítéshez elkülönített 45, a magáneladáshoz és a fő eladáshoz 10 százalékon túlmenően a növekedési alap számára további 15 százalékot különítenek el. Tizenöt százaléka az alapítóké, egyenként 5 százalék a csapat és a támogatóké.

Miért döntött a Lendingblock az LND létrehozása mellett?

Két fő oka volt annak a döntésnek a hátterében, hogy az platformon az LND-t használják elsődleges fizetési módként. Az első a kamatok fogadásának és kifizetésének egyszerűsítése, mivel a csapat elvárja, hogy a hitelfelvevők és a kölcsönadók is többféle kriptográfiai eszközt használnak. Ha egyetlen tokent használ ezekhez a tranzakciókhoz, akkor nem kell kiadási díjakra költeni, ezzel mindenkinek pénzt megtakarítva. Ezenkívül a közös fizetőeszköz használata egyszerűbb technikai megoldást tesz lehetővé a kölcsön operatív feldolgozási követelményeinek teljesítése során. Ez csökkenti a költségeket, a kockázatokat és a bonyolultságot, amelyeket mind a felhasználók az LND megléte nélkül tapasztalhattak volna.

Hogyan használja a Lendingblock a Crowdsale alapokat?

A Lendingblock egyértelműen körülhatárolja pénzeszközeinek felhasználását. Tizenöt százaléka az értékesítés és a marketing, 20 százaléka a felhasználói eszközök fejlesztése. További 20 százalék az alap platform szolgáltatásainak fejlesztésére fordítódik. Tizenöt százaléka a készenléti fedezet, 10 százaléka pedig szakértői külső szolgáltatások, az integrációk fejlesztése és az alapmenedzsment.

Hogyan néz ki a Lendingblock útiterv?

A Lendingblock 2017 októberében kezdődött egy jövőképpel, majd az ügyfelek jóváhagyása az év novemberében történt. 2018 januárjában beépítették a műveleteket, és megtörtént a platform tervezése. 2018 februárjában lezajlott a magáneladás és egy prototípus platform. Márciusban volt szabályozási alkalmazás és a platformcsere MVP. Áprilisban volt az ICO és az intelligens szerződéses MVP.

Ütemterv

Most májusban a platform alfa teszten megy keresztül, és szabályozási visszajelzés érkezik. A platformintegrációra júniusban kerül sor, az ügyfelekkel való regisztrációval együtt. Júliusnak tartalmaznia kell a platform béta tesztelését és a hatósági jóváhagyást. 2018. augusztus nagy hónap lesz a Lendingblock számára a működés megkezdésével és a platform gyártásával.

Következtetés

A Lendingblock a blockchain technológiát használja fel arra, hogy a kriptográfiai eszközök hitelezőinek és hitelfelvevőinek kapcsolatot teremtsen. Intelligens szerződések esetén a hitelfelvevők és hitelezők párosításának folyamata igazságos és átlátható. Úgy tűnik, hogy a befektetők hisznek a Lendingblock lehetőségeiben, mivel az LND ICO-ja, annak jelzője elérte a felső határt, 10 millió dollárt gyűjtött.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me