Kedves hirdetések: Decentralizált hirdetési platform hirdetők és kiadók számára

KindAds

Ha van valami, ami mindannyiunkat hibázik – az irreleváns hirdetéseket kell megvizsgálnia, amelyek gyakorlatilag semmilyen értéket nem kínálnak személyes érdekeink szempontjából. A másik oldalon ez egy fájdalmas pont a hirdetési felületben résztvevők számára is, nem utolsósorban azért, mert értékes erőforrásokat pazarolnak el lényegtelen célközönségre.

Ezzel együtt a csapat Kedves hirdetések azt állítja, hogy egyszerű megoldást talált egy decentralizált blokklánc protokoll formájában, amely „javítja a megjelenítők és hirdetők online tevékenységét.”

KindAds

Ha többet szeretne megtudni a kedves hirdetések működéséről, a megoldani kívánt problémáról és szándékáról – olvassa el teljes útmutatónkat.

Mi a kedves hirdetések?

A kedves hirdetések átfogó koncepciója a hirdetők és az online kiadók közötti szakadék áthidalása – ezután megoldást kínálva arra a folyamatos akadályra, amellyel a mindennapi fogyasztók szembesülnek, amikor megszokják a lényegtelen hirdetéseket..

Noha ez természetesen maguk a webfelhasználók számára is frusztráló, az irreleváns hirdetések kérdése szintén komoly problémát jelent mind a hirdetők, mind a kiadók számára. Az előbbit illetően ez közvetlenül kapcsolódik a reklámköltségvetésekhez, amennyiben az erőforrásokat pazarolják a rossz embereknek történő hirdetések..

Az előbbiek – az online kiadók nem akarják, hogy olvasóikat zavarják a bosszantó és lényegtelen hirdetések, amelyek nem szolgálnak célt közönségük számára.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Kind Ads csapata igyekszik egy lépéssel tovább lépni. Ahelyett, hogy a kiadók tolakodó hirdetéseket jelenítenének meg a webhelyükön, a kedves hirdetések hatékonyabb csatornákat is népszerűsítenek, például push-értesítéseket, e-maileket és csevegést.

Továbbá – és mivel az alábbi szakaszban részletesebben kitérünk rá, a teljes ökoszisztémát megkönnyíti a blokklánc-technológia. Különösen az ösztönző alapú Kind Ads platform működik az Ethereum blokklánc tetején, amelyet teljesen kiegészít a saját natív ERC-20 tokenje, az úgynevezett Kind Token.

Hogyan működnek a kedves hirdetések?

Legegyszerűbb formájában a Kind Ads lehetővé teszi a hirdetők és az online megjelenítők számára, hogy közvetlenül vegyenek részt a Kind Ads központon keresztül. Az online kiadóknak – például a blogoknak, a hírplatformoknak és a véleményoldalaknak – lehetőségük lesz arra, hogy weboldalukat a Kind Ads-en felsorolják..

Ezután a digitális reklámarénában résztvevők képesek lesznek a kiadókat válogatni relevancia és célpiac szerint. Például egy olyan vállalat, amely újonnan indított AI-alapú videokonzolját kívánja hirdetni, online kiadókat keres, amelyek ebben a résen működnek. Ennek során a hirdetők biztosak lehetnek abban, hogy terméküket és / vagy szolgáltatásukat a megfelelő embereknek árusítják, a megfelelő időben.

Bár a fenti egyeztetési rendszer önmagában is hatékony, a folyamat felesleges, ha a hirdetők nem tudják érvényesíteni a szóban forgó online kiadó erejét, hitelességét és értékét. Ellenkező esetben a kiadók potenciálisan átverhetik a Kind Ads rendszert azzal, hogy egyszerűen rossz minőségű domaineket hoznak létre, amelyek a Google szemében – gyakorlatilag értéktelenek.

Ebben segít a Kind Ads pontozási rendszer.

Kedves hirdetések pontozási rendszere

Dióhéjban a Kind Ads pontozási rendszer célja, hogy ellenőrizze azoknak az online kiadóknak a hitelességét, amelyek a digitális reklámcégekkel kívánnak együttműködni. A pontozási rendszer – amely az alapul szolgáló blokklánc protokollon alapszik – lehetővé teszi a Kind Ads számára a megjelenítők rangsorolását a domain hitelesítő adatainak autonóm értékelésével..

Ez számos kulcsfontosságú tényezőt fog megvizsgálni, mint például a domain jogosultsága, élettartama és sajátos rése – ezeket mind függetlenül ellenőrizhetik külső platformok, például a Google Analytics.

Miután a hirdetők hozzáférnek a kiválasztott fülke domainjeihez, a platform kedves hirdetéseinek pontszáma alapján dönthetnek – ezáltal biztosítva, hogy marketing erőforrásaikat a lehető leghatékonyabban használják fel.

Mivel a blockchain protokoll képes folyamatosan értékelni a kiadó Kind Ads pontszámát, a hirdetők korlátlan ideig profitálnak a megbízható és naprakész információkból.

Ösztönzés

A Kind Ads átfogó célpiaca a jó minőségű hirdetők és az online kiadók. Az érdekelt felek vonzása a platformra azonban nem lesz könnyű teljesítmény, már csak azért sem, mert a digitális hirdetési felület rendkívül versenyképes. Ennek ellenére a Kind Ads csapata számos ösztönzőt kínál mind a hirdetők, mind a bármilyen formájú és méretű hirdetők vonzására..

Hirdetők

Maguk a reklámcégek szempontjából a Kind Ads platform díjmentesen jár. Ellenkezőleg – és ahogy az Kedves hirdetések whitepaper maga a hagyományos, harmadik féltől származó közvetítők általában 30% körüli díjat számítanak fel. Ebben az értelemben azok a hirdetők, akik ehelyett a Kind Ads modellt választják, jelentős összeg megtakarítását teszik lehetővé.

Piactér

A KindAds Marketplace for Advertisers megtekintése

Amellett, hogy a hirdetők kiváló minőségű és releváns kiadókkal rendelkeznek, és ellenőrizhető Kind Ads pontszámmal rendelkeznek, a hirdetők is profitálhatnak abból, ha teljesen átlátható módon közvetlenül hozzáférnek több kiadóhoz. Ez gyakorlatilag feleslegessé teszi külső közvetítők, például a Google Adwords szolgáltatásainak igénybevételét.

Kiadók

A Kind Ads platformot használó kiadók szintén számos előnyt megszoknak. A kiadók mindenekelőtt biztosíthatják, hogy a webhelyeikhez kapcsolódó hirdetések jó minőségűek és talán a legfontosabbak – relevánsak legyenek. Ha nem sikerül elérni ezt a célt, az állandó hírnévkárosodáshoz vezethet.

Másodszor, a kiadók azt állják, hogy a saját platformjaik által generált hirdetési bevételek sokkal nagyobb részét megtartják. Valójában a Kind Ads az összes dollár alapú hirdetési bevétel 75% -át közvetlenül a kiadónak szétosztja.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a kiadók naponta egyeztetik teljesítményjelentéseiket. Ez azt jelenti, hogy minden megfelelő kifizetést – amelyet a platform natív tokenjében osztanak ki – minden nap fizetnek.

Kiadói profil

A megjelenítői profil beállítása

Végfelhasználó

A végfelhasználóknak lehetőségük van kedves tokeneket keresni, amikor a kiadóknak további jogokat biztosítanak a hirdetések közvetlen értékesítésére. Ebben az értelemben a mindennapi internetezők jutalomban részesülnek az egyéni érdeklődésüknek megfelelő hirdetések megtekintéséért.

Végső soron ez minden érdekelt számára lehetőséget biztosít arra, hogy átlátható hirdetési környezetben vegyenek részt. Ha a végfelhasználók már nem szeretnék a Kind Ads ökoszisztémán keresztül megtekinteni a hirdetéseket, bármikor leiratkozhatnak.

A másik oldalon ez további ösztönzést ad a kiadókra és a hirdetőkre, hogy csak jó minőségű kampányokba kezdjenek, azzal a céllal, hogy csökkentse a végfelhasználók lemondását a Kind Ads ökoszisztémáról.

A Kind Token

A Kind Token a Kind Ads ökoszisztéma táplálására jött létre. A hirdetők új kampányok kifizetésére, valamint az online megjelenítők jutalmazására használhatják a platformjukon történő hirdetések megkönnyítését..

Ezenkívül a Kind Ads platform tokenizált jutalomkészlettel is rendelkezik. A fennmaradó 25% kiadói bevételből történő finanszírozásával a készletet a platformban részt vevő érdekelt felek további ösztönzésére használják.

KIND Token

Következtetés

Összefoglalva: a Kind Ads mögött álló csapat valós megoldást hozott létre a bosszantó és lényegtelen online hirdetések egyre növekvő problémájára. Az alapul szolgáló blockchain protokoll képes megadni a kiadókat – például blogokat és hírportálokat – a hitelesítő adatok alapján.

Ez viszont lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy csak legitim módon releváns platformokkal lépjenek kapcsolatba – teljesen átlátható környezetben. Maguk a kiadók szempontjából nemcsak azt tudják biztosítani, hogy megvédjék weboldalukat a nem releváns hirdetések fenyegetéseitől, hanem a hirdetési bevételeik jóval nagyobb hányadát is megtartják.

Végül, és ami talán a legfontosabb, a webhely felhasználói is profitálhatnak a Kind Ads ökoszisztémából, amennyiben kedves tokent keresnek, amikor lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy releváns hirdetéseket mutassanak be. Mindent összevetve, bár a verseny rendkívül kiélezett abban az ágazatban, amelynek a Kind Ads célja a forradalom megteremtése, van egy platformjuk, amely potenciálisan az összes érintett fél számára előnyös lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me