Kezdő útmutató a Bluzelle-hez

Bluzelle Guide

Számos decentralizált fájltárolási blokklánc megoldás került a piacra. A mai napig egyetlen vállalat sem állt szándékában megoldást létrehozni a decentralizált adatbázis-problémára. Mivel a decentralizált alkalmazások vagy a dApps használata egyre növekszik az Ethereum ökoszisztémában, régóta esedékes a megfelelő decentralizált adatbázis-szolgáltató igénye. Bluzelle az adattárolás és -kezelés piacának tekinti magát a megosztási gazdaságban.

Bluzelle webhely

Milyen előnyei vannak a Bluzelle-nek??

Becslések szerint 2020-ra több mint 20 milliárd eszköz csatlakozik az internethez. Ezek mindegyikéhez hatalmas mennyiségű adat elküldése és fogadása szükséges. A Bluzelle platformot kínál vállalati szintű adatbázis-megoldásokhoz olyan áron, amelyet a dApp rendszeres fejlesztői megengedhetnek magának. Megbízhatóságot is nyújt, mivel a hálózati csomópontok szétszóródnak az egész világon, és nem lehet egyetlen hibapont. Az adatbázis szerkezete könnyen skálázható, így a dApps növekedhet az összegyűjtött információ mennyiségével. Biztonságos, mivel a hackerek kihasználásának kockázata minimális, és az adatok sok különböző eszközön vannak elosztva.

Jellemzők

Hogyan működik a Bluzelle?

A Bluzelle lényege a raj technológiája. Ez azt jelenti, hogy a hálózat számítógépek csoportjaiból áll, amelyek együttműködnek az adatok kezelésében és tárolásában. Ezek a csomópontok független játékosok, és tetszés szerint csatlakozhatnak vagy elhagyhatják a hálózatot.

Decentralizált

A Bluzelle valójában meta-raj, vagyis több raj vagy hálózat van a fő hálózaton belül. Szintén lényege az aprításnak vagy a Rendszer a jól elérhető replikált adatoknak nevezett technika. A szilánk egyetlen darabként vagy kis adatként tekinthető. Ez úgy működik, mint egy internetes torrent letöltése, ahol az adatokat a legközelebbi rajtól vagy magtól párhuzamosan kérik. A kis adatrészeket ezután hatékony módon gyűjtik össze, ami viszont nagy teljesítményt jelent. Ily módon Bluzelle-nek másként kell kezelnie a konszenzust, mint más blokkláncok.

Előnyök

Hogyan működik Bluzelle konszenzussal?

Nincs szükség egész hálózatra kiterjedő megállapodásra, mint más blokklánc technológiákban, ahol a teljes blokkláncot szinkronizálni kell. Konszenzus jön létre rajban, ahol az eszközök megállapodnak a lokalizált adatokban. A Bluzelle testreszabta a tárolási konszenzus igazolását, ahol a csomópontoknak igazolniuk kell, hogy megfelelő adatokkal rendelkeznek.

Hogyan használja a Bluzelle-t?

Használhatja a Bluzelle-t akár a termelő fogyasztójaként is. A fogyasztók azok a fejlesztők, akik az adatbázis-szolgáltatásokat használják dApps-jükhöz, és tokeneket kell vásárolniuk és kiadniuk. Ethereum intelligens szerződések formájában beépített védelem van a blokkláncba, ahol a fogyasztó visszatérítést kap a tokenekért, ha például a szolgáltató nem teljesítette az egyeztetett szolgáltatási szinteket. Termelő az, aki bérli számítógépes erőforrásait a Bluzelle hálózaton, és BLZ tokent keres. A Bluzelle mögöttes infrastruktúrája saját blokkláncot és BNT tokent futtat.

Mik a BLZ és a BNT tokenek?

A BLZ egy Ethereum ERC-20 token, amelyet tőzsdéken támogatnak, és amelyet a 2018 januárjában lezárult Bluzelle token értékesítés során értékesítettek, és 19 millió dolláros támogatást gyűjtött a vállalat számára, 500 millió jelképes teljes ellátással. Miután megvan a BLZ tokenek, kicserélheti őket a Bluzelle hálózaton BNT tokenekre.

Token akció

A BNT egy belső token, amelyre szükség van a Bluzelle blokkláncon. A tokenek automatikusan átalakulnak BLZ-ből BNT-be a Bluzelle Token Gateway-en, hogy zökkenőmentes élményt nyújtsanak a felhasználók számára. Az Ethereum blokklánc a jelenlegi állapotában túl lassú és költséges a valós idejű adatbázis-olvasási és -írási műveletekhez, ezért a BNT token nulla többletköltséggel gondoskodik erről a folyamatról. Párhuzamos blokkláncot hoz létre az Ethereum fő hálózattal, amely biztosítja a nagy teljesítményt.

BLZ Tokenek

Hogyan lehet megvásárolni a Bluzelle BLZ-t?

Nem tudja megvásárolni a BLZ-t „Fiat” fizetőeszközzel, ezért előbb egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban megtehet banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással, majd ezzel kereskedhet. a BLZ számára egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania.

Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a BLZ-t a Binance-nál

Most már elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolja a BLZ-t. Tekintse meg itt a Binance áttekintését, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

Melyek a Bluzelle alkalmazásai?

Az előrejelzési piacok, amelyek gyors hozzáférést igényelnek megbízható adatokhoz, hogy új ügyfeleket vonzzanak és megbízható szolgáltatást nyújtsanak. Ehhez hatalmas mennyiségű adatra van szükség a megalapozott döntések meghozatalához. A történeti adatok felhasználhatók arra, hogy az emberek jobb előrejelzéseket tegyenek tények és nemcsak spekulációk alapján. Ezután a decentralizált pénzváltásoknak láncolaton kívüli adatbázisra van szükségük a közvetítők számára. A közvetítők azok a mechanizmusok, amelyek gondoskodnak a megrendelési könyv tárolásáról és frissítéséről, valamint a díjak kereskedésen alapuló kiszámításáról. Végül a tárgyak internete (IoT) eszközökhöz csatlakoztatott adatfolyam-hálózatokhoz, például az intelligens autókhoz is szükség van adatbázisokra. Ezek az eszközök hatalmas mennyiségű adatot gyűjtenek, amelyeket tárolni és kezelni kell. Ezt költséggel biztosítják a hálózatnak, de információkat kapnak a hálózattól is, amelyekért fizetniük kell a BLZ tokenek használatával.

Hogyan keres Bluzelle pénzt?

Kis összegű tranzakciós díj fizetendő a BLZ-token belső BNT-tokenné történő átalakításáért. Ezt automatikusan levonják a tranzakcióból, és elküldik a Bluzelle tulajdonában lévő Ethereum pénztárcának.

Hogyan moderált a rendszer a minőség biztosítása érdekében?

A blokklánc minden egyes termelőjének minősítése lesz a „Karma index” rendszeren. Ez egy pontszám, amely megmutatja, mennyire járultak hozzá a hálózathoz. Ez a pontszám növekszik a jó viselkedés és a negatív magatartás miatt eltávolított pontok esetén. A pontszám a teljes teljesítményükhöz kapcsolódik. Például, ha egyik eszközük gyenge szolgáltatást nyújtott, akkor a teljes minősítésüket befolyásolja a rendszer.

A csapat hiteles?

A Bluzelle csapatának 10 fő tagja van, akik jártasak az üzleti életben, a marketingben és a technológiában. A társalapítók hatalmas mennyiségű digitális tapasztalattal rendelkeznek. Pavel Bains vezérigazgató elindította saját technológiai startupját, valamint egy ügyfél által irányított Disney Studios-t egy videojáték-társaság számára. Üzleti partnere, Neeraj Murarka tapasztalt mérnök és számítógépes rendszerépítész, nevezetesen a blokklánc indító Zeroblock negyedik alkalmazottja.

Bluzelle Team

Mi az útiterv?

A Bluzelle csapata átfogó ütemtervet dolgozott ki, amely a következő két évben elkészül. Rövid távú céljaik közé tartozik a Bluzelle fejlesztői közösség felépítése, amely a fejlesztők köré összpontosul. A fejlesztők könnyen elérhetőek az interneten, és ideális célpiacot jelentenek a feltörekvő megoldások számára. A cél kihasználni a technológia iránti szenvedélyüket, és rávenni őket, hogy izgalmas termékeket építsenek, amelyek a Bluzelle ökoszisztémán működnek. Ez visszajelzésekkel is segít, hogy szilárd terméket alkossanak a Bluzelle jövőbeli fogyasztói számára.

Ütemterv

Hogyan néz ki a Bluzelle ökoszisztéma?

A cél az, hogy a Bluzelle beépüljön a felhőtermékekbe, amelyeket a fejlesztők használnak, hogy könnyen megtalálhassák és megvalósíthassák. Az ötlet az, hogy amikor a fejlesztők felhőalapú tárhelyszolgáltatás segítségével telepítik dApps-jüket, akkor könnyedén kiválaszthatják a Bluzelle decentralizált adatbázisát, anélkül, hogy további tudnivalók lennének a beállításáról. A Bluzelle integrálása a legnépszerűbb programozó IDE-kkel a natív alkalmazásfejlesztőket is meg fogja célozni. Az operációs rendszerek és a népszerű böngészők számára beépített eszközöket is terveznek, hogy a fejlesztők könnyen hozzáférhessenek és tárolhassák a táblázatok adatait.

Van-e a Bluzelle-nek regionális fókusza??

A vállalat irodája Szingapúrban és Kanadában is található. Céljuk, hogy megalapozzák a dApps-gazdaság növekedésének két legjobban várt régióját, nevezetesen az Egyesült Államokban / Kanadában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben..

Következtetés

Bluzelle nagyon jó üzleti esettel rendelkezik, és hiánypótló helyet tölt be az elosztott adatbázis-számítási szolgáltatásokban. A szolgáltatást más decentralizált felhő-ajánlatokkal – például decentralizált fájltárolással – együtt kell használni, megbízható és méretezhető dApps építéséhez, amelyek megfizethetőek és biztonságosak.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me