Kezdő útmutató a Jibrel hálózathoz

Jibrel hálózati útmutató

A Jibrel Network a felhasználóknak az Ethereum blokklánc mentén a hagyományos ERC-20 tokenek mellett hagyományos pénzügyi eszközöket ad. A hagyományos eszközök közé tartoznak a devizák, értékpapírok, áruk és kötvények. Végül a Jibrel Network reméli, hogy teljesen decentralizált és automatizált fogyasztói banki szolgáltatást hoz létre.

Jibrel hálózati útmutató

Ki áll a Jibrel hálózat mögött?

A Jibrel Network a Jibrel AG és a Qubist Labs Inc. kezdeményezése. Ezek közül az első a svájci Zugban van bejegyezve. A Qubist Labs Inc. egy New York-i székhelyű vállalat, amely a blokklánc fejlesztésére összpontosít. A Jibrel Network mögött álló csapat tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások, az intelligens szerződések fejlesztése és a blokklánc fejlesztése terén.

Jibrel Team

Mi a probléma a Jibrel hálózati címmel??

A Jibrel Network segítségével megszüntethetők olyan kérdések, mint a hagyományos banki szolgáltatások lassú átutalási ideje és magas díjai. Ehelyett a felhasználók crypto-fiat tokeneket használhatnak értékük tárolására, küldésére vagy fogadására a helyi pénznemben, szinte teljesen díjak nélkül. A csapat azt is érzi, hogy a decentralizált alapok és szervezetek hozzájárulhatnak a hagyományos eszközök diverzifikálásához.

Mik azok a CryDR-ek?

A CryDR vagy a CryptoDepository nyugták fontos részét képezik a Jibrel hálózatnak. Ezek a tokenek egy hagyományos pénzügyi eszköz értékét képviselik, de Jibrel Network Token (JNT) megnevezéssel rendelkeznek. Például egy USD CryDR egy dollár értékű JNT-vel rendelkezik.

Ezek a CryDR-k beépített intelligens szabályozást tartalmaznak, amely egy valós szabályozás és szabályrendszer, amelyet szilárdsági kóddal írtak, majd az Ethereum blokklánc segítségével telepítettek. Ez az intelligens szabályozás lényegében lehetővé teszi a CryDR-ek decentralizálását és a valós világban az eszközökre vonatkozó előírások és szabályok betartását..

A fiat CryDR-k alkalmazásai kiterjedtek. Használhatók kereskedésre, fedezeti ügyletekre, globális fizetésekre és átutalásokra. Használhatja őket decentralizált és automatizált pénzügyi eszközök, például értékpapírok, nyersanyagok, kötvények és adósságinstrumentumok létrehozására is..

Mi a jCash?

A jCash lesz a Jibrel Network első bevezetése valutáiban a CryDR számára. A hálózat USD, EUR, GBP, RUB, CNY és AED CryDR-eket kínál. CryDR-ket vásárolhat a JNT-vel a Jibrel DAO-n. A jövőben a Jibrel reméli, hogy az áruk, devizák, derivatívák és értékpapírok sokkal szélesebb körét kínálja.

Mi a Jibrel Decentral Bank?

A Jibrel Decentral Bank, más néven Jibrel DAO segítségével a felhasználók kicserélhetik JNT tokenjeiket CryDR-ekre. Dönthetnek úgy, hogy visszaváltják a CryDR-eket mögöttes értékükért JNT formájában, vagy új CryDR-eket vernek a JNT-vel..

A befektető jelképezheti a pénzügyi eszközöket azáltal, hogy likvid eszközöket utal át a svájci Zugban található Jibrel AG Alapba, ahol azokat tartják. Az illikvid eszközök az értékpapírosításukat a mögöttes deviza JNT-n keresztül kapják meg. Minden tranzakció, amely magában foglalja a szóban forgó tokenizált eszközt, a JNT használatával történik. Mivel a tokenizált eszközök egyfajta szabványos ERC-20 tokenek, a felhasználók bármely ERC-20 pénztárcára támaszkodhatnak a CryDR-ek küldésére, fogadására és cseréjére..

Hogyan terjesztik a Jibrel hálózati tokent?

Összesen 200 000 000 Jibrel hálózati tokent (JNT) kínál. Ezek tíz százalékát, 20 millió JNT-t különítették el a token elővételéhez, 60% -át, vagyis 120 milliót pedig a token fő eladásához. A csapat 15 százalékot, azaz 30 millió JNT-t kap, míg a tanácsadók és partnerek további 10 százalékot, 20 millió JNT-t kapnak. Az utolsó 5 százalékot, azaz 10 millió JNT-t a fejdíjaknak tartják fenn. A JNT több tőzsdén is szerepel, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a megszerzést.

Jibrel Token

Mit kell még tudni a JNT-ről?

A Jibrel Network Token fő funkciója a CryDR-ek vásárlása és beváltása. Lehetővé teszi az értékpapírosított, láncon kívüli eszközök értékcseréjét magában foglaló ügyleteket is. A CryDR-ek bármilyen átvitele kis mennyiségű JNT-t, jGas-t használ.

A Jibrel Network úgy döntött, hogy egy dedikált tokent hoz létre, mint a JNT, ahelyett, hogy rendkívül volatilitása miatt az ETH-ra vagy a BTC-re támaszkodna. Túl nagy kihívást jelentett volna fiat devizakötelezettségeket tartani, miközben a korrelálatlan és ingatag kriptovagyonok voltak. Ezzel szemben a JNT létrehozásával van egy zárt rendszer, amely képes önkiegyensúlyozni.

Jibrel Wallet

A Jibrel pénztárca neve jWallet, és bárki számára elérhető a hivatalos honlapon. Használhatja cím létrehozására JNT tokenek küldésére vagy fogadására. Tárolhat ETH, BNT, GNT, KNC, OMG és REP tokent is a pénztárcában.

jWallet

Hogyan vásárolhat Jibrel hálózati tokent JNT

JNT az jelenleg elérhető egy maroknyi kisebb tőzsdén – BiBox, HitBTC, Gate.io, Coinrail és IDEX.

A Jibrel hálózat enyhíti-e a kriptopénz volatilitását?

A Jibrel Network tokenjeinek jellege miatt stabil érméket biztosít a felhasználók számára, amelyek mindegyike valós értéket képvisel, miközben az Ethereum blokkláncban marad. Használhatja a Jibrel DAO-t, a Jibrel Decentral Bankot, hogy ingatag kriptovalutákat, például BTC vagy ETH cseréljen stabil tokenekre, például a különféle jCash-ekre. A jövőben bármikor kicserélheti a stabil jCash tokeneket mögöttes értékükre, függetlenül a BTC vagy az ETH árától abban az időben.

Hogyan nyújt a Jibrel hálózat biztonságot?

A felhasználók biztonsága érdekében az összes Jibrel intelligens szerződést a New Alchemy, a biztonsági partnere ellenőrizte. Még egy linket is talál a teljes biztonsági ellenőrzéshez. A további biztonság érdekében a Jibrel pénzügyeit felül kell vizsgálni, valamint a PwC, pénzügyi átláthatósági partnere ellenőrzi.

Hogyan néz ki a Jibrel hálózati ütemterv?

A Jibrel Network már ésszerű összeget teljesített. A hálózat Limited Alpha verziója 2017 májusában lépett életbe a Ropstenen. Ugyanezen év szeptemberében a Jibrel Network Token elővásárlása volt. 2017 novemberében megjelent a jWallet nyílt forráskódú licenccel, nyilvános értékesítéssel és a jCash bevezetésével.

Jibrel ütemterv

2018 első negyedévében a Jibrel Network kiadja dedikált CryDR blokk-felfedezőjét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hálózaton részletesebben nyomon kövessék a CryDR-eket. A harmadik negyedévben intézményi szintű megoldást telepít, amelyet a bankok és más típusú pénzügyi intézmények felhasználhatnak a közvetlen tokenizálásra, majd a láncolon kívüli eszközeik felhasználásával tranzakcióra. A negyedik negyedévben elindítja a Jibrel DAO-t, és a hálózat megkezdi teljes decentralizációját, a Project Pinocchio néven ismert projektet.

Következtetés

A Jibrel Network célja, hogy a hagyományos eszközöket a blokkláncba juttassa, hogy kihasználhassa a decentralizációval járó előnyöket. A hagyományos eszközök és az ERC-20 tokenek támogatásával széles funkcionalitást kell kínálnia, amely vonzó lehet a felhasználók számára szerte a világon. A stabilitás kriptovalutával való biztosítása mindenképpen hasznos azok számára, akik látják a digitális eszközök jövőjét, de aggódnak volatilitásuk miatt.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me