Kezdő útmutató a QASH-hoz: kriptovaluta a Liquid Platform számára

Mi az a QASH

QUOINEX a legelső japán tőzsde, amelyet az anyavállalat által létrehozott Japan Financial Services Agency, JFSA szabályoz QUOINE. A csapat sikeresen elindított egy kriptovaluta-tőzsdét, amely az ország legnagyobbjai közé tartozik. Ezután globális likviditási platform létrehozásán dolgoztak a kriptovaluta befektetői, a token kibocsátók és az ügyfelek számára, akik kihasználják a pénzügyi szolgáltatások új generációjának előnyeit. LIQUID platform. Az egészet a QASH token hajtja.

Quoinex Exchange

A 2017 végi QASH-token értékesítés során a QUOINE 350 millió QASH-t gyűjtött. Minden QASH egyenlő 0,001 ETH-val. A tokenek tulajdonosainak biztonsági intézkedésként az összes QASH tokent meg kell vásárolni a QRYPTOS-fiók. Bár néhány befektetőnek ez bosszantó lehet, ez egy kiszámított döntés a felhasználók által tapasztalt biztonsági kockázatok csökkentésére.

Folyékony

QUOINE rámutat, hogy nap mint nap újabb kibertámadások, megszemélyesítők és csapkodások történnek, amelyek dollármilliók lopásához vezetnek. A csapat úgy érzi, hogy ez a sebezhetőség abból adódik, hogy a befektetők nem rendelkeznek a pénzeszközök befizetésére és átutalására vonatkozó biztonsági intézkedésekkel. A QUOINE ahelyett, hogy figyelmen kívül hagyná az ügyfél (KYC) ellenőrzéseit, és csak egy nyilvánosan közzétett címet használna az alapok számára (amelyet hackerek hamisíthatnak), a tokenek eladásakor a közreműködőknek saját kereskedési platformját (QRYPTOS) kell használnia..

Hogyan okozhat problémát a likviditás hiánya?

A QUOINE fő problémája, amelyet a LIQUID platformmal kíván megoldani, az erőforrások közötti likviditás hiánya. A csapat rámutat, hogy a likviditás nagyon korlátozott erőforrásokkal rendelkezik, és ezek csak két fő területen vannak. Az önálló tőzsdékkel rendelkező fejlett piacok saját zárt likviditási poolokkal rendelkeznek, de a nem rezidensek nem férhetnek hozzá. Azoknak a feltörekvő piacoknak, amelyeket jelenleg nem illikvid helyi valuták szolgáltatnak, kölcsönhatásba kell lépniük azokkal a nagyobb likviditási poolokkal, hogy kihasználhassák a kriptopénzek előnyeit a saját helyi pénznemükben, biztosítva a másik módszert a likviditás megszerzésére. A folyamat azonban körforgalmas és bonyolult.

Likviditás

Hogyan oldja meg ezt a QUOINE?

A QUOINE úgy oldja meg a likviditáshiányt, hogy egyetlen, globális forrásból származó, World Book nevű kereskedési platformot hoz létre, valamint egy kapcsolódó szolgáltatási csomagot, amelyet Prime Brokerage néven ismernek. Ezek az eszközök összekapcsolják a teljes globális hálózatot, amely tele van kriptográfiai cserékkel, és minden piacon a legmagasabb likviditási szintet biztosítja.

Milyen kulcsfontosságú technológiákat használ a FOLYADÉK?

A LIQUID platformban, amely ötvözi a World Book és a Prime Brokerage szolgáltatást, a QUOINE több technológiát és módszert alkalmaz. A Matching Engine a semmiből készült, és több évtizedes pénzügyi technológiai tapasztalatok alapján készült. Másodpercek alatt több millió tranzakciót képes feldolgozni, hiper méretezhetőséget és hírnevet nyújtva a legfejlettebb megfelelő motorok között.

A felhsználói felület

A QUOINE felismeri, hogy a fiat menedzsment a piaci korlátozások talán legkorlátozóbb korlátozója, de van megoldása. Hálózatot hozott létre a világ bankjaival kialakított kapcsolatokkal. Az elmúlt három évben kapcsolatokat hozott létre pénzügyi intézményekkel olyan területeken, mint az Egyesült Államok, Japán, Európa, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Indonézia és Tajvan.

A QUOINE intelligens rendelési útválasztó rendszere alacsony késleltetésű és valós idejű hírcsatornákat biztosít világszerte a főbb cserék számára. A rendszer automatikusan továbbítja a megrendeléseket azzal a céllal, hogy elérhető meccseket találjon ezeken a világméretű tőzsdéken.

Végül a Prime Brokerage hitelkereteket is tartalmaz. Ezekkel a fiat- és kriptográfiai lehetőségekkel az ügyfelek a meglévő egyenlegeket kihasználva javíthatják a kereskedési lehetőségeket, és fedezetként felhasználhatják a kripto- vagy fiat-választásukat.

Hogyan tűnik ki a FOLYADÉK más hasonló termékek közül?

Számos olyan platform létezik, amelynek célja a QUOINE likviditásának elérése a LIQUID segítségével, de ezek mindegyike elmarad. A versenyen kívül csak az Omega One rendelkezik összesített megrendeléssel, de hiányzik belőle a valós idejű valutaátváltás, fiatkezelés és piacképzés. Csak a Salt rendelkezik hitelfelvételi lehetőséggel. Valójában a LIQUID az egyetlen platform, ahol mindezek megtalálhatók, a teljesen funkcionális intelligens rendelésirányítással és a hozzá illő motorral együtt, a teljes csomagot szállítva.

Mi a QASH és hogyan fogja használni?

A QUOINE úgy látja, hogy a QASH az előnyben részesített fizetési token egy sor pénzügyi szolgáltatás számára, a Bitcoinhoz hasonló módon, de a pénzügyi szektorban. A QASH hasznossága növekedni fog, mivel több fintech induló, partner és pénzügyi intézmény fogadja el fizetési módként. A tokentulajdonosok képesek lesznek kereskedni a QASH-val az összes főbb tőzsdén, fizetni a QUOINE összes szolgáltatásáért, és fizetési token formájában felhasználni számos más pénzügyi intézmény számára..

QASH

Hogyan néz ki a QASH allokáció?

Az első évben a QASH tokenek 35 százalékát kínálják nyilvános értékesítésben. Húsz százaléka a QUOINE részvényeseinek és menedzsmentjének, 30 százaléka az ökoszisztémának és a közösségnek, 15 százaléka pedig az intézményi vásárlóknak és stratégiai partnereknek, akik hosszú távon birtokosok. Öt év múlva ennek a megoszlásnak meg kell változnia, csak a vezetés és a részvényesek 20 százaléka, a fennmaradó 80 százalék pedig a nyilvánosság számára elérhető.

A QASH eladásából származó bevétel fele likviditásba kerül. További 20 százalékot a termékfejlesztésre fordítanak, 15 százalékot pedig minden egyes jogszabályra / szabályozásra és műveletre fordítanak.

Hogyan vásárolhat QASH-t

Nem tudja megvásárolni a QASH-t „Fiat” devizával, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd ezzel kereskedhet. a QASH számára egy cserén, amely felsorolja a tokent. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania.

Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

A Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a QASH-t egy tőzsdén

Mostantól elküldheti éterét a QASH tokenek kereskedésére, ez a következő tőzsdékeken érhető el:

Mi szerepel a FOLYADÉK ütemtervben?

A QUOINE már nagyon sokat elért a FOLYADÉKKAL. 2018 első negyedévében elindítja a LIQUID közvetlen piacra jutásának bétáját. A 2. negyedévben a QUOINE LIQUID hivatalos indítására kerül sor. A harmadik negyedév hozzáadja a közvetlen piaci hozzáférést, és az elsődleges ügynöki ajánlat a negyedik negyedévben érkezik meg. 2019 első negyedévében a szolgáltatást kiterjeszti a befektetési banki és az eszközkezelésre is. A QASH blokklánc 2019 második negyedévében indul, és a harmadik negyedévre teljes licencbankot fog elérni

Ütemterv

Következtetés

A QUOINE nagy hírnévnek örvend a Japán Pénzügyi Szolgáltatások Ügynöksége által kiadott engedélyeknek köszönhetően, és világszerte szigorú betartási előírásoknak vannak kitéve. A LIQUID segítségével célja a hagyományos banki ügyek megoldása a likviditás hiányával kapcsolatban, előnyöket biztosítva minden érintett számára, különösen azoknak, akik kriptovalutával rendelkeznek.

Hasznos Linkek