Kezdő útmutató a Qtumhoz

QTUM Guide

Qtum hozzáférhetővé teszi a blokkláncot a decentralizált alkalmazások kiépítésére törekvő vállalatok számára. Ezek az alkalmazások ezután mobil eszközökön működnek, és kompatibilisek a blokklánc meglévő főbb ökoszisztémáival, amire korábban még nem volt lehetőség. A Qtum lényegében megbízható decentralizált alkalmazások létrehozásának eszköztára, amelyek a való világban üzleti célokra használhatók.

QTUM webhely

A Qtum a népszerű Ethereum virtuális gép interkompatibilis változatát használja a Bitcoin Core infrastruktúra módosításával együtt. Ez a kombináció lehetővé teszi a blokklánchoz kapcsolódó megbízhatóságot, valamint az intelligens szerződések határtalanságát.

Ki áll a Qtum mögött?

A Qtum mögött álló csapat több forrásból származik, beleértve az Ethereum és a Bitcoin közösségeket, valamint a hagyományos vállalatokat, köztük az Alibaba, a NASDAQ, a Baidu és a Tencent. A csapatba tartoznak a hagyományos kockázati kapitalizmusban, a blokklánccal szerzett tapasztalatok, valamint a legnagyobb kínai technológiai vállalatok vezetői.

QTUM csapat

Patrick Dai kiterjedt blockchain-tapasztalattal rendelkezik, és együtt dolgozott az Alibaba-val. Neil Mahi 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztéssel és négy évvel a blokklánccal. Jordan Earls a kriptovaluta közösség része, és évek óta szoftverfejlesztést végez. Yunqi „Caspal” Ouyang webfejlesztő, Baiqiang Dong elméleti mechanikát tanult, Xiaolong „Stephen” Xu pedig szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. A lista további tucat hasonló tapasztalattal rendelkező csapattagot tartalmaz.

Mi különbözteti meg a Qtum-ot a többi decentralizált alkalmazásrendszertől?

A Qtumot kifejezetten az interoperabilitás, a stabilitás és a modularitás beépítésére tervezték. Hibrid jellege ötvözi az Ethereum és a Bitcoin infrastruktúrából átvett elemeket, az előnyök tökéletes kombinációját nyújtva. Ezenkívül rendelkezik egy PoS konszenzusos protokollal, amely az egyik a maga nemében, és lehetővé teszi az összes fő blokklánc ökoszisztémával való kompatibilitás fenntartását. Ugyanakkor natív támogatást nyújt mind az IoT alkalmazásokhoz, mind a mobil eszközökhöz.

QTUM Dapps

Mik a Qtum összetevői?

Hibrid blokklánc-alkalmazásként a Qtum több technológiával rendelkezik. Az alapvető technológia ötvözi a tét konszenzusának igazolását, az EVM-et (Ethereum Virtual Machine), a Számla-absztrakciós réteg más virtuális gépeit és néhány Bitcoin Core-ot. A Qtum mögött álló csapat úgy érzi, hogy ez a kombináció lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások és az intelligens szerződések futtatását egy olyan platformon, amely ismerős, ugyanakkor elegendő lehetőséget kínál a fejlesztők számára a munkához.

Mi a számla elvont rétege?

A Számla absztrakt réteg of Qtum összeköti a Bitcoin Core felhasználatlan tranzakció kimeneti modelljét az EVM-mel. Ezen újítás miatt lehetővé válik a decentralizált alkalmazások futtatása, valamint az intelligens szerződések biztonságos és egyszerű végrehajtása olyan környezetekben, amelyeket korábban nem tudott megtenni.

Fiók absztrakciós réteg

A Qtum Account Abstract Layer előtt mások megpróbáltak intelligens szerződéses rendszereket kifejleszteni, amelyek a Bitcoin blokkláncot használták. Azonban mindegyiküknek nem sikerült elérnie a mainstreamet, vagy egyszerűen csak számos problémája volt, mert a Bitcoin blokklánc és az Ethereum különböző modelleket használ: az érmék társítása egy címmel és egy számlán alapuló modell. A Fiók absztrakt réteg képes összekapcsolni ezeket az eltérő modelleket, lehetővé téve a zökkenőmentes funkcionalitást.

Mit tehetnek a vállalkozások a Qtummal??

A Qtum segítségével a vállalkozások, a régi intézmények és a bejáratott szektorok könnyedén képesek hasznosítani a blokklánc technológiát, függetlenül attól, hogy rendelkeznek-e mély technológiai háttérrel. A Qtum használatával lehetőség van tokenek létrehozására, majd az ellátási lánc menedzsment folyamatának automatizálására, sőt önmegvalósító megállapodások létrehozására. Minden a szabványosított környezetben történik, amelyet alaposan teszteltek a stabilitás ellenőrzése érdekében.

A Qtum azon módszerek és eszközök kifejlesztésén dolgozik, amelyek egységesítik az üzleti intelligens szerződések fejlesztésével kapcsolatos munkát. Az eszközök megadhatnak elemeket, feltételeket és kifejezéseket, miközben ellenállnak a hibáknak; hivatalosan ellenőrizni az emberek által olvasható megállapodások fordítását gépi intelligens szerződésekre; és több.

Hogyan működik a Qtum mobil eszközökön??

A blockchain platformok döntő többsége a számítógéppel kapcsolatos alkalmazásokra összpontosít, de a Qtum mobil megoldásokat is lehetővé tesz. Ennek oka, hogy az SPV (egyszerű fizetésellenőrzés) protokoll alapértelmezett támogatást nyújt a Qtum kódbázishoz, köszönhetően a Bitcoin UTXO modell hatásának. Ez az alapértelmezett támogatás lehetővé teszi az intelligens szerződések végrehajtását az összes mobileszköz számára elérhető egyszerűsített pénztárcák használatával.

QTUM Mobile

Lényegében a Qtum lehetővé teszi a nem decentralizált alkalmazások mellett a mobil decentralizált alkalmazásokat is. Ez fontos képesség, mivel az internet forgalmának körülbelül a fele táblagépekből és okostelefonokból származik. Míg más programok nem működnek ezzel a forgalommal, a Qtum igen.

A mobil platformok elérése mellett a Qtum más környezetekbe is eljuthat, amelyeket a Turing-komplett blokkláncok korábban nem tudtak. Ez a Bitcoin „szkript” nyelv kiterjesztéséből származik, amely elküldi a kódot a Qtum EVM-nek. Ez viszont lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások futtatását és az intelligens szerződések végrehajtását. Most több környezet is kihasználhatja a Bitcoin ökoszisztéma érettségét és stabilitását, valamint intelligens szerződési lehetőségeket.

QTUM tokenek

A Qtum tömeges eladása 2017. március 16-tól április 15-ig tartott. Összességében 100 millió érmét osztottak szét, amelyek 51 százaléka a nyilvánosság számára elérhető volt az eladás révén. A fennmaradó 49 százalékot a következőképpen osztották fel: 20 százalékot a fejlesztői csapat, az alapítvány kezdeményezői és a korai támogatók kapták, további 20 százalékot az üzletfejlesztésre fordítottak. A végső 9 százalék tudományos kutatásra, piaci bővítésre és oktatásra fordult.

Hogyan vásárolhat QTUM-ot

Nem tudja megvásárolni a QTUM-ot „Fiat” devizával, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd cserélje ki a QTUM számára egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania. Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásároljon XLM-et a Binance-nél vagy a Kucoin-nál

Mostantól elküldheti éterét a Binance-be, hogy megvásárolhassa a QTUM-ot. Nézze meg itt a Binance-áttekintésünket, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

A QTUM a Kucoin tőzsdén is megvásárolható, nézze meg itt található útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan kell használni ezt a cserét.

Kucoin

Miután megvásárolta a QTUM-ot, javasoljuk, hogy tárolja azokat a tőzsdén kívül, ha azt tervezi, hogy egy ideig megtartja.

Mit remél a Qtum elérni a jövőben??

Fejlesztése, valamint harmadik felekkel és partnerekkel való együttműködés révén a Qtum az iparági normákat kívánja meghatározni. A csapat egy intelligens szerződéses központ létrehozását reméli rendkívül biztonságos sablonokkal, amelyek már alapos tesztelésen estek át. Ezek az intelligens szerződések testreszabott opciókat fognak tartalmazni különféle iparágak számára, például a szociális hálózatok, az ellátási lánc menedzsment, az IoT és a telekommunikáció területén.

A Qtum Alapítvány ki akarja fejleszteni a nyilvános blokkláncot, amelyet a vállalkozások használni fognak. A fejlesztés befejezése után a csapat azt akarja, hogy a különféle iparágak képesek legyenek ezt kihasználni, még azok is, amelyek hagyományosan nem a technológiai szektorban vannak. A Qtum által elérni kívánt iparágak közé tartozik az ipari logisztika, a gyártás, a mobil távközlés, a pénzügyek és a hamisítás elleni védelem.

A Qtum a fejlődés minden aspektusában a jövő felé tekint. Ezért a Qtum kompatibilis az összes létező Bitcoin átjáróval és Ethereum szerződéssel. Visszafelé kompatibilis is lesz, hogy a jövőbeni frissítéseknél is biztosítsa a funkcionalitást.

Következtetés

Az Ethereum és a Bitcoin infrastruktúrák leghasznosabb aspektusainak ötvözésével a Qtumnak egyszerűbb és hatékonyabb módszert kell kínálnia a vállalkozásoknak és az egyéneknek a blokklánc decentralizált alkalmazások létrehozására. Bár kicsiben fog indulni, a Qtum hasznosságának köszönhetően gyorsan növekedhet, hasznos eszközt kínálva számos iparág vállalatai számára.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me