Kezdő útmutató a Request Network-hez

Kérjen hálózati útmutatót

Kérés (REQ) az Ethereum hálózaton alapuló kriptovaluta. Ez egy teljesen decentralizált platform biztonságos globális fizetéshez a blokkláncon. A Request lényegében a PayPalhoz hasonló platformokat hivatott pótolni, feleslegessé téve a banki információk vagy a jutalékot vállaló közvetítők megosztásának szükségességét.

Kérjen hálózati útmutatót

A Request hálózaton bárki előállíthat számlát, amelyet a címzett biztonságosan kifizethet. A blokklánc miatt az összes tranzakció egy decentralizált főkönyvben van tárolva, így a globális fizetések azonnal, csekély tranzakciós díjak nélkül is teljesíthetők. Továbbá, mivel a blokklánc decentralizált, hackerek vagy más rossz szándékú személyek nem befolyásolhatják a főkönyvet.

A kérő csapat

A Request Network nagyon képes csapat mögött áll, korábbi tapasztalataik vannak a fizetési iparban, amelyet már létrehoztak MoneyTis, pénzátutalási szolgáltatás. A Request nagy híre, hogy támogatják őket YCombinator és az első ICO, amelyet a vállalat támogatott. Az YCombinator egy híres kockázatitársaság, amely több mint 1400 startupot finanszírozott, és ezeknek a vállalatoknak az összértéke meghaladja a 80 milliárd dollárt. Az YCombinator támogatta a Coinbase-t, az Air Bnb-t, a Dropbox-ot, a Stripe-t és a Reddit is, így a Request nagyon jó társaság közé tartozik.

A csapat

Mi az intelligens szerződés?

A kérés az Ethereum hálózatra épül, vagyis kihasználhatja az intelligens szerződéseket. Az intelligens szerződés hasonló a „ha-akkor” nyilatkozathoz. Mondja, hogy Sarah-nak január 10-ig kell elvégeznie egy feladatot. Főnöke, John, intelligens szerződést hajt végre, amely szerint x fizetést kap, amint visszajuttatja. Miután alkalmazzák, ez az intelligens szerződések automatizált jellege miatt azonnal megtörténik. Az intelligens szerződéseket az alapul szolgáló blockchain technológia biztonsága miatt nem lehet feltörni vagy lemásolni. Természetesen ez egy egyszerű példa – ezek a rendszerek hihetetlenül összetettek lehetnek. Legtöbbször azonban egy tranzakció feltételeinek megadására és meghatározására használják őket.

Kérés és DAPPS

Mivel a Request az Ethereum hálózaton fut, hozzáférést kap a decentralizált alkalmazásokhoz (DAPPS) is. A decentralizált alkalmazás a Request hálózatot szem előtt tartva kifejlesztett alkalmazás. Amikor a fejlesztők úgy döntenek, hogy a kérés alapján futtatják az alkalmazásukat, a munka fele már elkészült. A keretrendszer már biztosított számukra, és a fejlesztők beépíthetik a Request kriptovalutát közvetlenül alkalmazásaikba. Kis költség ellenében, hogy maradjon a hálózaton, a fejlesztők rengeteg időt és pénzt takarítanak meg, és a kezelőfelület felhasználói sem fogják tudni, mi a különbség a DAPP és a hagyományosan tervezett alkalmazások között..

A sok kérési réteg

A Request platform megértése érdekében tanulmányozza a különféle rétegeket, amelyek ketyegnek.

Az alapréteg

Ez a Kérés legalsó rétege. A Core kezeli a főkönyvet és az arra támaszkodó okos szerződéseket. Itt mind a fejlesztések, mind a tényleges kifizetési igények megtörténnek. Ez a réteg teljesen megváltoztathatatlan, ami azt jelenti, hogy senki sem feltörheti vagy megváltoztathatja az információt, miután az bevitelre került. Teljesen nyitott, így bárki megismerheti a számára releváns információkat. A pénznemeket itt automatikusan átalakítják az úgynevezett Oracle használatával.

Az Extensions Layer

A második réteg. A Bővítmények réteg összetettebb fizetéseket kezel, mint egy egyszerű egy-egy számla. Például, ha egy vállalat olyan számlát kér, amely több számítást igényel, például szöveges, előleges vagy letéti fizetést. Ez a tervezett funkciók, például a „folyamatos számlák” rétege is. Ez azt jelenti, hogy a bérlő egy bérlő automatikus fizetést állíthat be egy bankszámlán keresztül a bérbeadójának. Ezek a befizetések mindig pontosak lesznek, és a bérlőnek csak attól kell tartania, hogy minden hónapban elegendő pénz van az adott számlán. Ez a rendszer automatikusan kezeli a tranzakcióval kapcsolatos minden adót vagy idegen fizetést.

Az Alkalmazások réteg

A Kérés harmadik és egyben utolsó rétege. Az Alkalmazások réteg a blokklánc technológián kívül létezik. Ebben a szakaszban külső alkalmazások (harmadik felek) használhatják a Request közvetítőként számlák, adók és egyebek kezelésére. Ezeket a fizetéseket azonnal, csekély tranzakciós díjak nélkül teljesítik. Ez az a réteg is, ahol az alkalmazás fejlesztése zajlik, egy hagyományos API-val és interfésszel, amelyet a fejlesztők kihasználhatnak.

Ebbe a rétegbe tartozik a Hírnév alkalmazás is. Ez egy szakasz, amelynek célja az adathalász kísérletek vagy hamis fizetések megakadályozása. A Request hálózatban minden entitásnak jó hírneve van. Ha valami olyan adathalászattal próbálkoznak, mint csalás, csalás vagy a számla kifizetésének elmulasztása, hírnevük nagyot fog érni. Ez nemcsak a jövőbeni leányvállalatokat akadályozza meg abban, hogy társuljanak ehhez az entitáshoz, de a Request hálózat ösztönzi a jó hírnevet, ideértve a költségcsökkentést vagy a hálózaton belüli egyedi bővítményekhez való hozzáférést.

Miért érdemes használni a Request Network-t??

A Request hálózat megpróbálja megváltoztatni a teljes online fizetési ágazatot. A számlázás, a munka automatizálása és az auditálás csak néhány olyan rendszer, amelyek hihetetlen változásokat látnának.

Számlázás

A vállalatok között évente milliónyi számlát küldenek el, és rengeteg hibáról kell beszámolni – különösen, ha adók vagy fejlett fizetési módok vesznek részt. A Request lehetővé teszi, hogy ezek a funkciók automatizálódjanak, ha közvetlenül megosztják őket a blokklánc főkönyvével. Nem lehet duplikáció, és a késések szinte nem lesznek.

Számlázás

Több ezer olyan cég van, amely évente csődbe megy, mert számláik túl sokáig tartanak, amíg kifizetik őket. Itt jön létre a hírnév-rendszer, amely ösztönzi az azonnali fizetést.

Online fizetések

Az online vásárlás egyre inkább elterjed. Az olyan webhelyekhez, mint az Amazon vagy az eBay, személyes adatokra van szükség, például betéti kártyákra vagy címekre, amelyek feltárhatók a hackerek előtt. A Request ezeket az információkat biztonságban tartja, mivel azokat soha nem osztják meg a céggel. Ráadásul ezeknek a fizetéseknek kevesebb, mint 1% tranzakciós díjat kell fizetniük.

Online fizetések

Számvitel, költségek és audit automatizálás

Az intelligens szerződések miatt a szükséges könyvelés azonnal és automatikusan történik. A szükséges kifizetések vagy visszatérítések miatt már nem kell aggódni. Ezenkívül már nincs szükség a papírok, mint például a csekkek vagy az alapvető dokumentumok digitalizálására, amint azt a rendszer már megtette.

Könyvelés

Az auditok most algoritmikus ellenőrzésen alapulnak. A hamis számlázás vagy az adókijátszás kézi ellenőrzésére már nincs szükség, mivel az összes ilyen információt már bevitték a Request rendszerbe. A fehér könyv ezeket „Smart-Audit” -ként becézi, amelyek olcsóbbak és sokkal megbízhatóbbak, mint a jelenlegi kézi technikák.

Mint minden más dokumentum, a költségjelentéseket is a Kérelem hálózat tárolja. A dedikált költségkezelési rendszer lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy bármilyen költséget elküldjenek vezetőjüknek, aki azonnal el tudja fogadni azokat.

Token REQ kérése

A REQ tokenek Ethereum ERC-20 tokenek, amelyeket a hálózatban való részvételre, kérések létrehozására és a Request ökoszisztéma kiépítésében segítõ felek jutalmazására használnak. A REQ tokenek birtoklásának nagyon vonzó része, hogy a hálózatot használó embereknek fel kell használniuk őket a hálózati díj megfizetésére, a tokenek ezután „megégnek”. A díjakat a Request Network üzemeltetői kiigazítják a csökkenő REQ kínálat és a hálózat által engedélyezett különböző devizák árfolyamának függvényében

A REQ tárolása

Mint említettük, a REQ egy ERC-20 Ethereum token, ami azt jelenti, hogy biztonságosan tárolható egy Ethereum papír pénztárcán vagy egy hardver pénztárcán, például a Trezor vagy a Ledger.

Küldd Ether-t

Hogyan vásárolhat Kérelem REQ

Nem tud vásárolni REQ-t „Fiat” valutával, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum vásárolni, amelyet a Coinbase-ban megtehet banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással, majd ezzel kereskedhet. a REQ számára egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania. Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a REQ-t a Binance-nál

Mostantól elküldheti éterét a Binance-be, hogy megvásárolja a REQ-t. Tekintse meg itt a Binance áttekintését, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

REQ is elérhető a Huobi, a Kucoin, az OKEx, a COSS, az EtherDelta és a Liqui kereskedésére.

Következtetés

Az online fizetési rendszert csalások és következetlen fizetések töltik ki. A Request többek között életképes megoldást javasol ezekre a problémákra.

Noha még van egy kis idő, amíg a jövőkép teljes mértékben megvalósul, ez egy olyan platform, amely rengeteg potenciállal, szilárd csapattal rendelkezik és képes óriásivá válni, ha a globális fizetési ágazat egy kis részét el tudja venni.

A REQ token nagyon előnyösnek tűnik a tulajdonosok számára, mivel a kínálat egyre csökken a hálózat használatával, és a javasolt tétbiztosítási protokoll az út során szilárd projektnek tűnik, amelyet hozzá lehet adni a portfóliójához.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me