Kezdő útmutató a TokenCardhoz: Betéti kártya és pénztárca, intelligens szerződésekkel

Token Card Guide

TokenCard volt az első token-to-card eladó, aki megtette a lépést és felajánlotta a kényelmet azok számára, akik zsetonokat keresnek. A TokenCard segítségével a felhasználók betölthetik a kriptovalutát egy kártyára, és ugyanúgy használhatják, mint bármely más hitel- vagy betéti kártyát. Annak ellenére, hogy a TokenCard volt az első token-to-card eladó, valahogy figyelmen kívül hagyták, ezért nem mindenki tudja, hogy létezik ilyen típusú szolgáltatás.

Token Card

A kriptovaluta használatának bővülésével egyre többen keresik a titkosítási eszközeik felhasználásának módját, akárcsak a fiat. A TokenCardhoz hasonló megoldások a legegyszerűbb módszerek közé tartoznak. Mivel arra számítunk, hogy több kiskereskedő fogadja el a fizetéseket kriptovalutában, a TokenCard a legjobb módja annak, hogy biztosítsa, hogy a kriptóját fiatként költhesse el vásárláskor..

Hogyan működik a TokenCard?

A TokenCard mögött álló elképzelés hihetetlenül egyszerű, de nagyon kényelmes. A felhasználók intelligens szerződéssel annyi kriptovalutájukból fizetnek be a tokenbe, a TKN-be, amennyit akarnak. Innentől fiat juttatást kap. A TokenCard egyik legnagyobb előnye, hogy a felhasználók teljes mértékben ellenőrzik az alapjaikat. Nincs központosított csatorna, amelyen keresztül lehetne haladni. Ehelyett Ön, mint felhasználó, közvetlenül kommunikál a blokklánccal az intelligens szerződés révén.

Mik a bankkártya alapjai?

A TokenCard olyan betéti kártya, amelyet a világ bármely pontján használhat, ahol betéti és hitelkártyát fogadnak el, beleértve az ATM-eket is. Kártyáját az ERC-20-kompatibilis szerződéses pénztárca pótlékával finanszírozza, amint azt korábban említettük.

Betéti kártya

Indulásakor már többféle finanszírozási lehetőség létezik a kártyájához. Minden felhasználó dönthet úgy, hogy finanszírozza TokenCard-ját ETH-val és TKN-vel. A következő kriptovaluták közül akár ötöt is kiválaszthat: REP, DGD, MKR, ICN, GNT, MLN, SNGLS és 1ST. A közösség kiválasztja, hogy mely tokenek kerüljenek be a TokenCard funkcióiba.

Hogyan működik a token szerződéses pénztárca?

A TokenCard működésének kulcsa a Token Contract Wallet. Ez az Ethereum intelligens szerződéses pénztárca az, ahol tárolja a tokenjeit. Amikor ellopja a TokenCard kártyáját, a pénzt eltávolítja erről a pénztárcáról. A pénztárca miatt soha nem kell pénzt befizetni a TokenCard-ra. Ehelyett minden pénzét egy intelligens szerződéses pénztárcában tárolja, amelyet kizárólag Ön irányít.

Milyen további tulajdonságokkal rendelkezik a TokenCard?

A TokenCard-ot több millió ATM-ben fogadják el, valamint kereskedők szerte a világon. Azonnal elszámol az eszközökkel, versenyképes árakat alkalmazva. Ha kívánja, korlátokat szabhat meg kiadásainak, így mindig Ön irányít. Ezeket a korlátozásokat a Token Contract Wallet segítségével hajtják végre, és tartalmazhatnak napi fiat limiteket, napi token limiteket, százalékos korlátokat és időalapú korlátozásokat. Azonnal lefagyaszthatja a kártyáját, ha elveszíti vagy ellopják, így nem veszít pénzt.

Mi az a Token App?

Magán a kártyán kívül a TokenCard rendelkezik saját alkalmazással. Ez lehetővé teszi az eszközök kezelését és megtekintését egyetlen, kényelmes helyen, és valós idejű információk alapján követheti a kiadásait. A tranzakciók olyan információkat jelenítenek meg, mint például a TokenCard használata, a létesítmény típusa, a kiadások összege (tokenekben és a helyi fiat pénznemben egyaránt), valamint a tranzakció helye a Google Map API-ján keresztül.. Token App

Használja az alkalmazást eszközök biztonságos és gyors fogadására és küldésére. Az alkalmazás segítségével egyetlen mozdulattal könnyedén átválthat a digitális eszközökről euróra, dollárra vagy fontra. A Token App pénztárcájának használatával hozzáférhet az ICO-khoz, beleértve azt is, hogy befektethessen beléjük és kapjon tokent. Az alkalmazás tartalmaz egy csevegési funkciót is, amely összekapcsolja Önt a TokenCard csapattal támogatásért.

Mit kell tudni a TKN Tokenről?

Mint említettük, A TKN a TokenCard mögött álló jelző. A TKN egy proxy eszközként működik, amely a TokenCard-ban tárolt tokenjeinek értékét képviseli. Minden alkalommal, amikor a TokenCard-ot használja, swipolási díj kerül felszámolásra, amely egy 1 százalékos licencdíj, amely a TokenCard projekt szoftverprotokolljának használatáért járó díjazásként szolgál..

A TokenCard csak korlátozott ideig hoz létre TKN tokent, az előértékesítés során csak egy rögzített szám jön létre. Ezt követően több TKN nem jön létre. A TKN-sel rendelkezőknek joguk van tranzakciókhoz használni TokenCard-jukat anélkül, hogy a korábban említett extra licencdíjakat fizetnék. Természetesen a fizetési rendszer szolgáltatójának vagy harmadik fél kártyakibocsátóinak minden tranzakciós díja továbbra is játékban marad. Ha TokenCard kártyáját fizetéshez használja, és nem erre használja a TKN-t, akkor ezt a licencdíjat ki kell fizetnie a kibocsátó partner harmadik féltől származó díjai mellett. Ezeket a díjakat automatikusan elküldik a TKN eszközszerződésnek, amely teljesen automatizált.

Ha a TKN-tulajdonosok kívánják, lehetőségük van felgyújtani TKN-jüket a felhalmozott licencdíjak arányos részesedéséért cserébe. Ez a New Alchemy „Cash and Burn” mechanizmusán keresztül lehetséges, amelyet a TokenCard engedélyez. Ha a TKN-k „cash and burn” mellett dönt, akkor a TKN-t visszavonhatatlan módon megsemmisíti, és megkapja a megfelelő tokeneket a TKN Asset szerződésből.

Hogyan nyújtja a TokenCard a biztonságot?

A TokenCard amellett, hogy képes azonnal befagyasztani a kártyáját és meghatározni a költési korlátokat, számos más biztonsági funkcióval rendelkezik, köztük egy mobilalkalmazás, amely a tervezésénél fogva biztonságos. Minden eszköz egy intelligens szerződéses pénztárcában van tárolva, amely biztonságos és hármas ellenőrzésen esik át. Az egyedi jelszóval bármilyen eszközt visszaállíthat és biztonsági másolatot készíthet, így a feltörések lényegesen kevésbé valószínűek. Az egyedülálló lehetőség az összes eszköz azonnali visszavonása vészhelyzet esetén is.

Következtetés

Azok, akik szeretnék, hogy a legtöbb kiskereskedőnél költhessék kriptovalutájukat, és készpénz formájában vegyék fel azt az ATM-ekből, értékelni fogják a TokenCard-ot. Az első ilyen típusú projektként a TokenCard-nak rengeteg ideje volt bármilyen kérdés kidolgozására, biztosítva a termék zökkenőmentes működését. A TokenCard segítségével a felhasználók mindennapi vásárlásokhoz használhatják kriptográfiai eszközeiket, ugyanúgy, mint bármely más betéti vagy hitelkártyával, és kényelmi réteget adnak a kriptopénz birtoklásához..

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me