Kezdő útmutató a TRON TRX-hez

TRON egy decentralizált protokoll, amely a blokkláncra épül, azzal a céllal, hogy az egész világon egy szórakoztató rendszert hozzon létre ingyenes tartalommal az elosztott tárolási technológiának és a blokkláncnak köszönhetően. A TRON protokoll használatával a felhasználók közzétehetik, tárolhatják és birtokolhatják saját adataikat. Az autonóm decentralizált űrlap használata közben kiválaszthatják az adatok terjesztésének módját. Az űrlap lehetővé teszi az előfizetéseket és a tartalom továbbítását a digitális eszközök kiadásával, majd forgalmazásával.

TRON weboldal

A legelső TRON-kompatibilis szórakoztató alkalmazás a Peiwo App, amelynek több mint 10 millió felhasználója van.

Ki áll a TRON mögött?

A Tron vezérigazgatója Justin Sun, akit a Forbes Asia választott ki nekik 30 alatt 30. Megalapította a Peiwo csevegőalkalmazást, valamint a Ripple Bitcoin elszámolási platform korábbi képviselője volt Kínában. Justin is Jack Ma pártfogoltja, az Alibaba alapítója és ügyvezető elnöke.

Justin Sun

Justin Sun, Kép a Forbes-tól

A Tron létrehozott egy nagy csapat fejlesztőt és tanácsadót, akiket megtekinthet velük honlap itt.

TRON Team

Mi a TRON Alapítvány?

A TRON Alapítvány székhelye Szingapúrban van, és Sir Tim Berners-Lee elveit követi. Szerinte a protokollt az emberek megsegítésére kell használni ahelyett, hogy kisebb csoportok számára profitot termelne. A TRON Alapítvány nonprofit szervezet, amely az átláthatóság, a tisztesség és a nyitottság alapelveit követve működteti a TRON hálózatot. Az alapítvány által megszerzett bármely „nyereséget” többletnek tekintik, és későbbi felhasználás céljából visszatartják rendezvények és tevékenységek formájában. A tagok soha nem vesznek részt a profit elosztásában, és nem részesülnek abban.

Mi választja el a TRON-ot a központosított protokolloktól?

Mivel ez egy decentralizált tartalmi protokoll, a TRON-nak számos fontos különbsége van a centralizáltaktól. Az adatok nem ellenőrzöttek és ingyenesek, így a felhasználók korlátozások nélkül tárolhatnak, tölthetnek fel és terjeszthetnek videókat, hanganyagokat, képeket, karaktereket és még sok mást. Tartalomlehetőséget is biztosít, vagyis a felhasználók digitális eszközöket kapnak tartalom nyújtásával, majd terjesztésével, így a tartalmi ökológia fejlődik.

A TRON személyes megközelítést alkalmaz az ICO-val szemben, az egyén szabadon hozzájárulhat. Mások vásárolhatnak digitális eszközöket, hogy kihasználják a szolgáltatásokat és egyéb előnyöket. Végül a digitális eszközöket elosztják és decentralizált infrastruktúrát használnak, amely előrejelzéseket, játékrendszereket, autonóm játékokat és elosztott cserét tartalmaz..

Mik a TRON alapvető értékei?

Annak érdekében, hogy a TRON jó úton haladjon a fejlesztői elképzelésekkel, a protokollnak számos alapvető értéke van, amelyeket mindig be kell tartani. Az adatokat létrehozó felhasználók mindig alapvető tulajdonjoggal rendelkeznek az adatok felett. Ez azzal az elképzeléssel jár együtt, hogy az internet ideálisan decentralizált, mindkettőt Berners-Lee ihlette.

A TRON azt is elmondja, hogy aki ökológiailag járul hozzá, annak arányos nyereség jár. Ezenkívül minden típusú hozzájárulás értéke és ideje azonos a méltányosság biztosítása érdekében. Mivel a TRON pénzkeresés helyett az emberekre összpontosít, a tartalomnak összhangban kell lennie ezzel a céllal. A cél továbbra is a minőségi tartalom és a művészet megosztása maradjon mások számára, hogy élvezhessék és értékeljék őket.

TRON értékek

A legfontosabb, hogy a TRON fő célja továbbra is a nyilvánosság számára nyújtott szolgáltatások nyújtása. Ahelyett, hogy megpróbálna pénzt keresni, a legtöbb blokkláncon alapuló protokollhoz hasonlóan a TRON egyszerűen a szórakozásra vágyó embereket akarja kiszolgálni tartalommegtekintéssel. A sikerével mindenki profitálhat, aki részt vesz a TRON-ban, ami elégséges előnyt jelent, anélkül, hogy pénzügyi haszonra lenne szükség.

Mi a TRONIX?

A TRONIX (TRX) a TRON pénzneme, és képezi azt az alapegységet, amelyet az összes TRON blokkláncban használ. Az összes többi token értéke a TRON értékéből származik. Ha egy felhasználó lezárja TRONIX-ját, megszerezheti a TRON Power-t, amely lényegében zárva van a TRON-szal. A TP a TRONIX egy olyan típusa, amely szavazati joggal jár, és további jogosultságokat biztosít a tulajdonosoknak a rendszeres TRONIX-szal rendelkezőkkel szemben..

Hogyan vásárolhat Tron TRX

Nem tudja megvásárolni a TRX-et „Fiat” pénznemmel, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd cserélje ki a TRX számára egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania. Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a TRX-et a Binance-nál

Most már elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolja a TRX-t. Tekintse meg itt a Binance áttekintését, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

Hogyan néz ki a TRON ütemterv?

A TRON ütemterv hat szakaszra oszlik, mindegyiknek megvan a maga neve. Az Exodus, az első lépés, az adatok felszabadítását vizsgálja. Ebben a szakaszban a TRON megbízható és teljesen ingyenes platformot biztosít a felhasználóknak, amelyet felhasználhatnak adatok közzétételéhez, tárolásához vagy terjesztéséhez. Célja, hogy segítse a felhasználókat az elosztott és a peer-to-peer tartalom adatainak terjesztésében és tárolásában.

TRON Idővonal

Második fázis, Odüsszea, a tartalom felhatalmazásáról szól. Ebben a szakaszban a gazdasági mechanizmus versenyképessé válik a tartalomökológia, a felhatalmazás, a blokklánc-technológia és a gazdasági ösztönzők miatt. A felhasználók méltányos megtérülést kapnak az általuk létrehozott és terjesztett tartalomért, ösztönözve őket a rendszer elterjesztésére.

Harmadik fázis (Nagy út), a személyes ICO megvizsgálja, hogyan oldja meg a TRON a főbb kérdéseket, például az osztalékfizetés, a támogatók kezelése és a jövedelem mérése. Ez a rajongói gazdaságból származó „rajongói pénzügyekké” is átalakul.

Negyedik fázis, Apollo, az érték szabad mozgására összpontosít, hagyva, hogy a TRON-on belül minden tartalomgyártó létrehozhassa saját jelzőit. Ennek lehetővé tétele érdekében a TRON-nak létre kell hoznia egy decentralizált kereskedési platformot, amely szintén növeli a rendszer gazdasági vitalitását.

A következő az ötödik szakasz, a Star Trek, bevételszerzés a forgalommal. Mivel a globális szerencsejáték-piac 2014-ben meghaladja a 450 milliárd dollárt, a TRON reméli, hogy kihasználja ezeket a számokat egy decentralizált online játékplatform létrehozásával. A TRON segítségével a fejlesztők szabadon felépíthetik ezeket az online játékplatformokat, lehetővé téve a piaci funkciók előrejelzését és a teljesen önálló játékokat.

Végül a hatodik szakasz (Örökkévalóság) konvertálja a forgalmat online játékplatform kínálatával. A fejlesztők a TRON-on keresztül szabadon állíthatják be játékplatformjaikat. A TRON segítségével könnyedén finanszírozhatják játékfejlesztésüket, lehetővé téve a rendszeres emberek számára, hogy befektessenek az őket érdeklő játékokba, és beleszólhassanak a játékpiac jövőjébe.

Azok, akik konkrétabb ütemtervet szeretnének, különböző időpontokat igazíthatnak a fenti szakaszok mindegyikéhez. Az Exodus jelenleg folyamatban van, mivel 2017 augusztusában kezdődött és 2018 decemberében ér véget. Az Odüsszeia 2019 januárjától 2020 júniusáig tart, majd a Nagy Út következik 2020 júliusától 2021 júliusáig. A következő az Apollo lesz 2021 augusztusában és 2023 márciusában ér véget. Ezt követi a Star Trek, 2023 áprilisától 2025 szeptemberéig. Végül az Örökkévalóság 2025 szeptemberében kezdődik és 2027 szeptemberéig tart..

Következtetés

A TRON megválaszolja a szórakozást keresők igényét, akik ki akarják használni a blokklánc előnyeit, amely egy számban növekvő embercsoport. A TRON egyetlen hátránya az ütemterv hosszú távú jellege. Bár ennek az az előnye is, hogy a csapat mindent először, még a megjelenés előtt, helyesen kap, és a felhasználóknak nincsenek problémái. Miután elkészült, és még a különböző fázisok során is előrehalad, a TRON hasznos lesz azok számára, akik decentralizált protokollt keresnek, hogy segítsenek az online szórakozásban.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me