Kezdő útmutató a VeChainhoz

VeChain Guide

VeChain büszke arra, hogy az információk és termékek vezető blokklánc-platformja. A VeChain célja egy olyan üzleti ökoszisztéma létrehozása, amely elosztott és megbízhatatlan, a blokklánc-technológia alapján.

VeChain webhely

Hogyan tűnik ki a VeChain a többi Blockchain vállalat közül?

A VeChain a világ egyik első blokklánc-technológiai vállalataként több időre volt képes, mint más vállalkozások, hogy tökéletesítsék technológiájukat és olyan termékeket szállítsanak, amelyekre a felhasználók valóban vágynak. Az iparágban elfoglalt helyzete azt is jelenti, hogy a VeChain csapat döntő többségének több éves tapasztalata van.

Az évek során a VeChain sikeres blokklánc-bevezetéssel bizonyított különböző iparágakban, például a mezőgazdaságban, a luxuscikkekben és a szeszes italokban. Ezenkívül a VeChain elterjedt az egész világon, fiókjaival Hongkongban, Szingapúrban és Franciaországban, lehetővé téve a projektek globális megvalósítását.

VeChain termékek

Mennyire elterjedt a VeChain?

A VeChain a világ több pontján található irodák mellett 111 csomópontgal is rendelkezik, amelyek öt országban vannak elosztva. Ez lehetővé teszi a decentralizációt és a hatékonyságot.

VeChain Nodes

Mi a VeChain Alapítvány?

A VeChain Alapítvány nonprofit szervezet, amelyet 2017 júliusában hoztak létre Szingapúrban. Az alapítvány lesz a VeChain támogató szervezete, amely elkötelezettséget mutat a fejlesztése, irányítása, építése, promóciója, érdekképviselete és átláthatósága mellett..

Milyen előnyöket nyújt a VeChain ökológiai környezete?

A VeChain ökológiai környezet szimmetrikus és átlátható információkat nyújt. Ez csak az egyik oka annak, hogy képes csökkenteni a bizalmi problémák lehetőségét a különböző felek platformon történő interakciója között. A VeChain platformon mindenki számára van hely, és minden hozzájárulást méltányosan díjaznak az értéke alapján. Még jobb, hogy ez az érték egy táguló körön belül van, amelyet kereskedelmi tevékenység fejlesztése kísér.

Hogyan vonatkozik a VeChain a valós világ iparaira?

A VeChain a blokklánc felhasználásával számos iparág számára nyújt előnyöket, megoldást kínálva az egyes ágazatokhoz kapcsolódó sajátos problémákra. Például a szesziparban az élelmiszer-biztonság kulcsfontosságú kérdés, különösen az importált élelmiszerek esetében. A vállalatok különösen azon aggódnak, hogy hogyan lehet megállítani a hamisítást, és hogyan lehet hatékonyabbá tenni a nyomon követést és a nyomon követést.

VeChain Applications

A VeChain a blockchain használatával biztosítja a bor nyomon követését és a szolgáltatás hitelesítését azáltal, hogy az egyes borosüvegeket figyelemmel kíséri a gyártás, szállítás, importálás és forgalmazás során. A vállalkozások pénzt takaríthatnak meg a hamisítások miatti veszteségek miatt. Eközben a fogyasztók könnyen hozzáférhetnek az ital eredetével, logisztikájával és gyártásával kapcsolatos információkhoz.

Az autóipart tekintve egy egészen más megoldást mutat, amelyet a VeChain tud nyújtani, bár ugyanolyan fontos. Ez az ipar nagyon lassan digitalizálódik. Az olyan információkat, mint az autó karbantartási nyilvántartásai, továbbra is gyakran fizikai dokumentumok tárolják, és a hagyományos együttműködés a szokásos. A VeChain megoldhatja ezt a problémát úgy, hogy minden autóhoz létrehoz egy digitális profilt, egyedi azonosítóval. Ezután létrehozza a profilengedélyezést az autó tulajdonjogának szakaszaitól függően, így az adott autóval kapcsolatos minden lényeges információ intelligens szerződésekkel működtetett digitális profilban található.

Autóipari

Forduljon a mezőgazdasághoz a VeChain újabb alkalmazásához. A kínai mezőgazdasági iparnak számos kihívása van, például a decentralizált és korlátozott termelési méret, a kellő termékbiztonság, a nem megfelelő növényvédőszer- és műtrágya-felhasználás, az alacsony munkaerő-termelékenység és a rossz minőségű termékek. A VeChain a blokkláncot és a felhőszolgáltatásait felhasználja a zöld ökológiai mezőgazdaság tanúsításának elősegítéséhez, megoldva ezeket a kérdéseket. Az adatokat a gyártási folyamat során töltik fel IOT és mobil eszközök segítségével, titkosított, megváltoztathatatlan adatokkal, amelyekhez az illetékes felhatalmazással rendelkező felek könnyen hozzáférhetnek. A nagy adatok biztonságban vannak, lehetővé téve a mezőgazdasági vállalatok számára, hogy magabiztosan használják az információkat, és változtatásokat hajtsanak végre a növények minőségének és mennyiségének javítása érdekében. Ugyanakkor növeli a marginokat és csökkenti a peszticidek és műtrágyák hatását.

A VeChain a weboldalán ismertetett speciális megoldásokat kínál a luxuscikkek, a kiskereskedelem, a hideglánc-logisztika és az általános logisztikai ipar számára.

Mi a VEN?

A VEN a VeChain ökoszisztémában használt jelző. Ez a jelző, amelyet a felhasználók felhasználnak a szolgáltatások és termékek kifizetéséhez, vagy megkapják, amikor ezeket a dolgokat szállítják. A teljes tokenek 41 százalékát a VeChain token tömeges forgalmazásakor osztották szét, a nyereséget a VeChain Alapítvány működtetése, például fejlesztés, pénzügy, marketing és jogi tanácsadás kapta..

VeChain Token akció

A tokenek további 23 százalékát vállalati befektetőknek szánják, akik ezt üzleti tevékenységük fejlesztési céljának fogják használni. A tokenek további 12 százaléka a rendszer folyamatos működéséhez, valamint a technológiai fejlesztéshez jut. Kilenc százalék a magánbefektetőkhöz, 10 százalék az üzleti megvalósításokhoz, a fennmaradó 5 százalék pedig a fejlesztői csapathoz és társalapítókhoz kerül..

Hogyan vásárolhat VeChain VEN-t

Nem vásárolhat VEN-t „Fiat” pénznemben, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd kereskedhet a VEN számára egy olyan cserén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania. Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a VEN-t a Binance-nél vagy a Kucoin-nál

Most már elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolja a VEN-t. Tekintse meg a Binance áttekintését itt, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

A VEN a Kucoin tőzsdén is megvásárolható, nézze meg itt található útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan kell használni ezt a cserét.

Kucoin

Hogyan néz ki a múltbeli és a jövőbeli VeChain ütemterv?

A VeChain kezdeti terve 2015 júniusában érkezett meg, 2016 januárjában a VeChain v1.0 fejlesztése és az Ethereum TPOC jóváhagyása megtörtént. Ez év júniusában indult a VeChain v1.0, majd három hónappal később a v1.5. A v1.5 fejlesztései tartalmaztak egy API-átjárót, funkcionális intelligens szerződéssablonokat, iOS-alkalmazást, a VeChain irányítópultot, a szolgáltatási infrastruktúra átállítását és a VeChain intelligens chip második generációját. A V2.0 2016 novemberében indult intelligens szerződéssablonokkal és modellekkel a DGIP, a DBMSP és a DBGP számára. A V3.0 2017 májusában kezdődött további üzleti megvalósítási esetekkel, beleértve az auditot, a mezőgazdaságot, az autókat és a luxuscikkeket.

2017 negyedik negyedévében életet éltek a DCCP, a CHAOS, a BLACP és a PBCP, valamint egy harmadik generációs intelligens chip. Új üzleti megvalósítási esetek, a VeChain BaaS felhőplatform elindítása és aszimmetrikus blokklánc-ellenőrző összeg is érkezett.

2018 második negyedévére a VeChain v3.0 verziója élőben lesz, a frissítés magában foglalja a rozsdaátalakítást, a GAS cserét, az audit szolgáltatást és a VeChain token elindítását. Ezzel befejeződik az ERC20 token és a VeChain token 1–1 cseréje. A negyedik negyedévre a VeChain v4.0 életbe lép. Emellett integrációt fog elérni a kereskedelmi ökológiai környezeti rendszer platformjával és az IoT-vel, valamint további részleteket tartalmaz az ipari blokklánc-felhőre vonatkozóan.

Következtetés

A VeChain a blokklánc használatával számos iparág számára kínál megoldásokat közös problémáikra. A csapat blockchain technológiával kapcsolatos tapasztalataival nem meglepő, hogy a VeChain tovább növekszik. A különböző országok közötti jelenlegi csomópontkészlete nagyon jó kezdet, és a halmaz növekedésével a VeChain még hasznosabbnak bizonyulhat.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me