Kezdő útmutató az Aionhoz

Aion Guide

Aion egy harmadik generációs blokklánc protokoll, amely biztosítja a blokklánc interoperabilitását. Az Aion segítségével bármely nyilvános vagy privát blokklánc képes skálázni, beszélni és föderálni. Ezeknek a képességeknek a gyökere a harmadik generációs nyilvános blokklánc, az Aion-1, amelyet különféle blokkláncok összekapcsolására építettek és terveztek, miközben saját alkalmazásokat is kezelt..

Aion honlapja

Ki áll Aion mögött?

Az Aiont vezetik a Nuco vezérigazgatója, Matthew Spoke, aki igazgatósági tag is az EGT-n. Csaknem négy éve kulcsfontosságú része a vállalati blokklánc vezetésének. A Nuco CTO, Jin Tu, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati mérnöki munkában és több mint négy éves tapasztalattal rendelkezik a blokklánc-iparban. Az Új Alkímia azon dolgozik, hogy támogassa és tanácsot adjon az Aion projektnek. Peter Vessenes vezeti ezt a csapatot. A Vessenes 2011-ben elindította a legelső VC által támogatott Bitcoin üzletágat, és a következő évben társalapítója volt a Bitcoin Foundationnek.

Aion Team

Közelebbről szemügyre véve az összevonást, a méretezést és a szóközvetítést

Az Aion segítségével a felhasználók egyesülhetnek, vagyis a platform nagy teljesítményű áthidaló mechanizmusának köszönhetően megkönnyíti a blokkláncok közötti kommunikációt. A láncpárokat összekötő több híddal az érték és az adatok átvihetők.

A méretezés tekintetében az Aion bemutatott egy nagy teljesítményű virtuális gépet, amely foglalkozik a méretezhetőséggel és a teljesítménnyel. Ezt úgy teszi meg, hogy felajánlja a több lánc működését.

Végül az Aion lehetővé teszi a blokkláncok egyedi tervezését, beleértve a különféle virtuális gépeket és konszenzusos algoritmusokat. Ami a legfontosabb, hogy ez a testreszabás vagy beszéd egyik sem befolyásolja negatívan a blokklánc interoperabilitását a többi blokklánccal.

Aion jellemzői

Miért szükséges az átjárhatóság??

A blokkláncok növekvő számával az interoperabilitás lehetővé teszi a felhasználók és szervezetek számára, hogy több láncot is felhasználjanak. Az interoperabilitás és a blokkok közötti kommunikáció hasznos lehet, ha bármilyen típusú szervezetközi funkcióról van szó. Az Aion összefoglalója úgy látja, hogy ez az interoperabilitás segíti az ellátási lánc működését, a kormányzati szerveket, a több belső blokklánccal rendelkező vállalkozásokat és az egészségügyi szolgáltatók közötti kommunikációt..

Mit kell tudni az Aion hálózatról?

A legfontosabb tudnivaló az Aion hálózatról, hogy lehetővé teszi a különféle blokkláncok közötti kommunikációt. A hálózattal a blokkláncok átadhatják egymás között az értéket és a logikát, akárcsak bármely likvid eszköz. Minden egyes tranzakció központosított közvetítő nélkül zajlik, folytatva a blokkláncra jellemző decentralizációs trendet.

Aion Network

Az Aion hálózat központja az Aion-1, amely erre a célra épített és nyilvános blokklánc a harmadik generációjában. A robusztus alkalmazások kezelésének és más blokkláncok összekapcsolásának fenti funkciói mellett az Aion-1 egy kriptogazdasági rendszert biztosít, amely ösztönzőkkel ösztönzi az ökoszisztémán belüli interoperabilitást..

Mik a céljai az Aion-1 blokkláncnak?

Az Aion-1 blokklánc tisztességes, elosztott és nyitott. A csapat külső szolgáltatásokat és blokkláncokat kívánt összekötni egy összefüggő hálózatban, elszámoltatható kommunikációt biztosítva egy decentralizált hálózattal. Azt is szerették volna, hogy az Aion-1 biztosítsa a decentralizált és nagy teljesítményű blokkok közötti alkalmazások fejlesztéséhez szükséges infrastruktúrát. Végül egy olyan hálózat létrehozását tűzték ki célul, amely fenntartható, robusztus gazdasági modellen keresztül fenntartható. Ezzel a felhasználók saját szomszédos hálózatukat telepíthetik egy adott felhasználási esetre, és az elszámolható útválasztási architektúra segítségével kommunikálhatnak a többi hálózattal..

A csapat számos lehetőséget lát az Aion-1 számára, beleértve a nagyvállalkozásokat, amelyek konzorciumi hálózatuk, közösségközpontú nyílt hálózataik üzemeltetésére használják, és mindent, ami kettő között van.

Miért tekintik az Aion-1 harmadik generációs blokkláncnak??

Az első generációs blokkláncokat elsőként a Bitcoin ihlette, amikor 2008-ban elindult. Az első generációs láncok kriptográfiailag biztonságos, peer-to-peer jellegű digitális tranzakciókat használtak, amelyeket rögzítették a változhatatlan nyilvános főkönyvben, és decentralizált hálózat segítségével ellenőrizték. A blokklánc második generációja az Ethereum bevezetésére utal az alkalmazás-specifikus logika létrehozásának képességéről egy blokklánc-hálózaton. Ez kibővítette a képességeket, és nemcsak tranzakciókat tartalmazott, olyan dolgokat is hozzáadva, mint a többpárti szerződések és az üzleti logika. Az Aion-1 egy harmadik generációs blokklánc, mivel a jövő része, ahol a blokkláncok összevonhatják az értéket és az adatokat az internetre emlékeztető hub és küllő modellen belül.

Mit kell tudni az AION tokenről?

AION hálózati tokenek a hálózat általános védelmére, új blokkláncok létrehozására és a láncok közötti hidak bevételszerzésére szolgálnak. A tokenek átvihetők, az AION pedig egy ERC-20 token. Az AION tokent először ERC-20 tokenként kínálják fel az Ethereum blokkláncon. Miután a csapat működőképessé tette az Aion hálózatot, a felhasználók átalakíthatják ezeket az ERC-20 tokenteket AION hálózati tokenekké. A token ezután szabadon áramolhat a két blokklánc között, AION-1 tokenként vagy ERC-20 tokenként.

Aion Tokenek

AION pénztárcák

Számos pénztárca áll rendelkezésre az AION tokenek tárolására. Ethereum pénztárcák, például Jaxx, MyEtherWallet, Metamask és imToken. A hardvertárcák, köztük a Ledger vagy a Trezor is támogatottak.

Ethereum pénztárcák

Hogyan vásárolhat AION-t

Nem tudja megvásárolni az AION-t „Fiat” devizával, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban megtehet banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással, majd ezzel kereskedhet. az AION számára egy olyan cserén, mint a Binance.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania. Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

Ehhez az útmutatóhoz megvásároljuk az Ethereumot, hogy felcseréljük a megcélzott kriptovalutára. Ennek oka az, hogy sokkal olcsóbb díjakkal rendelkezik, mint a bitcoin a küldésért, és a tranzakció is sokkal gyorsabban történik. Tehát a Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásároljon AION-t a Binance-nál

Mostantól elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolhassa az AION-t. Tekintse meg itt a Binance áttekintését, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén.

Binance pénztárcák

Hogyan néz ki az Aion ütemterv?

2017 folyamán az Aion közzétette műszaki dokumentumait, és megrendezésre került a tokenek létrehozása. Emellett kiadott egy terméket, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját Aion-kompatibilis blokkláncukat építsenek. 2018 az Aion Phase 1-vel kezdődik, amely az infrastruktúra áthidalására és az interchain kommunikációra összpontosít. Az 1. fázis funkcionalitása magában foglalja a módosított munkabiztonsági konszenzus algoritmust, egy működő token hidat, az interchain kommunikációt és a virtuális gépet az EVM forrás kompatibilitásával.

Aion ütemterv

Ezt követően a csapat kiadja az Aion virtuális gép műszaki papírt, az Aion intelligencia-igazoló és az Aion áthidaló papírt. Innen elindítják az Aion Phase 2-t, amely az Aion Virtual Machine (AVM) architektúra felé történő áttérést célozza meg, amelyet a módosított EVM-architektúrából javasolnak. A 2. fázis fejlesztési prioritásai között szerepel az Aion szkriptnyelv, az AVM első verziójának bevezetése és az intelligencia-bizonyíték konszenzus algoritmus. 2018 lezárul az Aion Résztvevő Hálózati Dokumentummal.

2019 az Aion Network Economics Paper című dokumentummal kezdődik, majd a 3. szakasz következik. Ez a szakasz véglegesíti a hálózati infrastruktúrát, lehetővé téve a hatékony és gyors láncközi alkalmazásokat és kommunikációt. Fókuszban lesz az AVM 2. verziója, egy teljes validátor jelölési konszenzusos mechanizmus és a részt vevő hálózat áthidalása.

Következtetés

A blokkláncok folyamatosan növekvő számával az Aionhoz hasonló hálózat szinte szükségszerűséggé válik annak képességére, hogy képes legyen ezeket a blokkláncokat egymással kommunikálni és kölcsönhatásba lépni. Ez lehetővé teszi több szervezet számára, hogy kihasználják a blokklánc előnyeit, mivel nem korlátozódnak csak egyetlen blokklánc használatára, és több platformot is kihasználhatnak.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me