Kezdő útmutató az Espers-hez: Blockchain-alapú webhelyek, fájlok tárolása és üzenetküldése

Espers egy hibrid blokklánc, amely egyesíti a Munkabiztosítás és a Tétbiztosítás mechanizmusait. A csapat a különféle meglévő blokklánc-technológiák használhatóságának hiányára, a projektek közötti megosztottságra és az együttműködés hiányára reagálva hozta létre. Az Espers-szel a csapat azt reméli, hogy egyesítést és a lehetőségek bővítését biztosítja. Megvalósítása után olyan funkciókat fog tartalmazni, mint a láncok közötti interfész, a lánc weboldalai, a moduláris oldalláncok, a biztonságos üzenetküldés és a láncon belüli fájltárolás.

Espers érme útmutató

Mindent egy univerzális interfészen keresztül fognak összekötni, amelyet bármely érme kihasználhat. Az ökoszisztéma mögött álló érme, az ESP, katalizátora ezeknek a szolgáltatásoknak, ugyanakkor ösztönzi az Espers hálózat feldolgozási blokkjai iránti érdeklődést is. Ezzel a bátorítással az érintettek és a bányászok részt vesznek, és következetes blokkok, valamint villámgyors hálózat létrehozásához vezetnek.

Webhelyek a Blockchain-on?

Az Espers csapat tagjai felismerik, hogy a blockchain technológia már rengeteg területet megváltoztatott. Ugyanakkor ők is látják annak lehetőségeit, többek között a blockchain webhelyeit is beleértve. Az Espers Blockchain azáltal, hogy lehetővé teszi a weboldalak láncban tartását, rendkívüli biztonságot nyújt, gyakorlatilag áthatolhatatlanná téve a weboldalakat. Remélik, hogy ez egy új szabvány a weboldalak biztonsága és biztonsága érdekében. Az Espers Blockchain emellett biztosítja, hogy a webhelyeket soha ne távolítsák el vagy távolítsák el, függetlenül attól, hogy mi történik, hasonlóan a blockchain megváltoztathatatlanságához. Ezenkívül a webhelyek tulajdonosai teljes mértékben ellenőrizhetik saját adataikat, és a szerverek ideje gyorsabb lesz.

Espers funkciók

Az Espers csapata úgy érzi, hogy a weboldalak és a kapcsolódó szolgáltatások blokkláncon keresztüli tárolásával, tárolásával és üzemeltetésével ez szinte teljesen kiküszöböli a használhatóságot befolyásoló támadások lehetőségét. Mivel a blokklánc internetes protokollként működik, van egy további védelmi réteg, amely szinte áthatolhatatlan. Például a blokkláncon működő webhelyek nem szenvedhetnek DDoS-támadásoktól, mivel nincsenek feltörni kívánt fájlok vagy az adatközpontok / kiszolgálók veszélyeztetik.

Mi az Espers biztonságos üzenete?

Az Espers másik fontos jellemzője a biztonságos üzenetküldés. Fehér könyvében az Espers rámutat, hogy a biztonságos üzenetküldés kevés kísérlete valóban felhasználta a blokklánc titkosítási algoritmusát. A meglévő rendszerek úgy optimalizálják a sebességet, hogy az üzenetet egy magánkulcshoz rögzítik, nem pedig magát a blokkláncot. Ez okos, mivel lehetővé teszi a gyors üzenetküldést a blokklánc terhelésének növelése nélkül, de az Espers csapata hibákat lát. Ide tartozik az a tény, hogy az igazán biztonságos üzenetküldésnek ugyanúgy kell sugároznia az üzenetet a blokklánc csomópontjai között, mint bármely más bányászott blokkot.

Az Espers ehelyett nyers szöveget kíván tárolni a blokkon, lehetővé téve a biztonságot az üzenet elküldése előtt. Az üzenet biztonsága kettős, beleértve a dedikált algoritmuson keresztüli titkosítást és az üzenet érvényességének megerősítését, akárcsak a blokklánc a tranzakciókkal. Az üzenet tartalma privát maradna, de a blokklánc jelentést készít, amikor az üzeneteket elküldik, és melyik nyilvános kulcs fogadja őket.

 Az Espers egyéb jellemzői

Az Espers blokklánc a legtöbb fájlt helyben tárolja, lehetővé téve a mobilitást és a könnyű blokkláncot. A Láncalkalmazások az Espers azon képessége, hogy bármilyen blokklánc által működtetett alkalmazást csatlakoztasson, és ezáltal növelje a képességeket. Az X-csomópontok abban különböznek a masternodes-től, hogy nem igényelnek külön ESP-egyensúlyt a zároláshoz.

Espers Pénztárcák

Espersnek van pénztárcája elérhető a legtöbb operációs rendszerhez. Letöltheti a Windows vagy Mac rendszerű pénztárcát közvetlenül a webhelyről, utasításokat kaphat a Linux számára, vagy megtekintheti a forrást a GitHubon. Van Bootstrap mind Mac / Linux, mind Windows számára. Lehet, hogy a teljes ügyfél nem mutatja meg a pénztárca legfrissebb verzióját, de ez nem okoz aggodalmat. Van egy automatikus frissítő, amely gondoskodik róla. Ha kétségei vannak, akkor az indítón is ellenőrizheti a frissítéseket.

Espers Pénztárcák

Hogyan vásárolhat Espers ESP-t

Az Espers jelenleg a CoinExchange, a Livecoin és az Alcurex oldalakon érhető el. Az írás idején egy ESP 0,000326 USD-vel vagy 0,00000004 BTC-vel egyenértékű volt. Jelenleg csak a felsorolt ​​cserék rendelkeznek megfelelő pénztárcával és blokklánccal. Ne vásároljon Esperst a Yobit tőzsdéről, mivel annak van egy régi verziója, amely nem támogatott pénztárcát tartalmaz, és nincs kapcsolata a blokklánccal. Az Espers fejlesztői csapatának kérései ellenére a Yobit nem fogja frissíteni.

Espers vásárlás

Mi az Espers hibrid terjesztési módszere?

Ahelyett, hogy kizárólag PoW vagy PoS mechanizmusokra támaszkodna, az Espers hibrid terjesztési módszert alkalmaz, amely a PoS és a PoW funkciókat is ugyanabba a blokkláncba helyezi. A hibrid rendszer gondolata még meglehetősen új. Kevés olyan blokklánc van, amely kellően robusztus nehézségi algoritmussal képes beállítani a PoS vagy PoW, vagy mindkettő számára generált blokkok közötti időt..

A probléma megoldása érdekében az Espers csapata egy nehézségi célú algoritmust (VRX) testreszabott, amely lehetővé teszi a létrehozott blokktípusok megfelelő keverését. Ez jelentősen növeli a blokklánc biztonságát, mivel mindegyik PoS és PoW pótolja a másik hiányosságait. Ez előnyt jelent az Espers Blockchain számára azokhoz a rendszerekhez képest, amelyek hibrid megoldás helyett csak e módszerek egyikére vagy a másikra támaszkodnak.

Bányász Espers

Egy másik lehetőség az Espers bányászata. Az Espers webhely bányászati ​​oldalán megtalálhatja a szükséges eszközöket, beleértve a CPU-Minert, az AMD és NVIDIA GPU bányászait és a GitHubot. Ugyanazon az oldalon részletes útmutatás található az ESP bányászatához egy CPU vagy GPU segítségével ezt a blogbejegyzést. Itt megtalálja a bányászat specifikus kódolási információit, valamint azt, hogy hol talál egy bányászt, világosan felosztva CPU-ra, GPU-val NVIDIA-val és GPU-val AMD-vel.

Bányász Espers

Hogyan néz ki az Espers ütemterve?

2017 negyedik negyedévében az Espers frissítette weboldalát, módosította a PoW-t és a PoS-t, frissítette a pénztárcát, és befejezett egy marketing kampányt. Létrehozta a mobil pénztárcát és a könnyű klienst is, valamint megírta a whitepaper-t. 2018 második negyedévében a levelezési rendszer, az oldalláncok és az x-csomópontok állnak a középpontban. A harmadik negyedévben a CrossChainre, a Site on Chain-ra és a Chain Apps-re összpontosít.

Espers ütemterv

Következtetés

Az Espers egy új blokkláncot kínál, amely a PoW és a PoS rendszerek legjobb tulajdonságait veszi igénybe egy hibrid blokklánc létrehozásához. Számos olyan funkció van folyamatban, amelyek remélik, hogy forradalmasítani fogják a blokklánc technológiát, beleértve az igazán biztonságos üzenetküldést, amely kihasználja ezt a technológiát.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me