Kezdő útmutató az ICONOMI-hoz

ICONOMI egy szlovéniában működő fintech start-up vállalat, amely jelenleg egy blockchain alapú digitális vagyonkezelési és befektetési platformot fejleszt. Tim M. Zagar vezérigazgató és Jani Valjavec vezérigazgató alapította 2016-ban, célja az, hogy bárki számára megkönnyítse a digitális tokenek és kriptovaluta eszközök csoportjainak létrehozását és kezelését, és bárki más számára lehetővé tegye befektetésüket. Gondoljon arra, hogy az Iconomi hasonló a különböző kriptovaluták indexalapjához – ahelyett, hogy minden egyes devizát kiválasztana, hogy befektessen magába, befektet az Iconomiba, és hagyja, hogy válogassanak neked.

Decentralizált kezelési platform segítségével az ICONOMI lehetővé teszi a tokenek pénzeszközeinek kezelését a digitális eszközök számára. Az alapok kezelői díjakat fizetnek a platformon keresztül az alapok létrehozása és kezelése fejében, ami online kapcsolatot biztosít az embereknek az elosztott gazdasághoz.

Az ICONOMI önmaguk és céljuk leírása szerint „egy másfajta vállalatot építettünk, amely a legújabb zavaró ötletek révén világszerte összeköti az embereket, és egyedülálló eszközkészlettel látja el őket az elosztott gazdaságban való aktív részvétel érdekében. Az ICONOMI küldetése, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson a digitális eszközök világába való belépéshez, és az új gazdaságot nyitottabbá és összeköttetésesebbé tegye. “

A digitális eszközökbe történő befektetés megkönnyítése

Még nincs olyan vállalat, amely olyan platformot hozott létre, amely lehetővé tenné az emberek számára, hogy befektessenek a digitális eszközökbe és kezeljék azokat, így az ICONOMI egyedülálló technikai szolgáltatás. Azt állítják, hogy hihetetlenül egyszerű lesz használni, így a kezdőktől a blokklánc-szakértőkig bárki képes ilyen módon befektetni és kezelni az eszközöket.

Azt ígérik, hogy nem csupán a digitális eszközök piaca lesznek, és minden felhasználó számára a legjobb élményt és a legegyszerűbb módszert kínálják az online kriptopénz használatával a növekvő elosztott gazdaságba..

Az ICONOMI által a felhasználók számára felajánlott eszközöknek intuitív eszközöknek kell lenniük, amelyek hozzáférhetővé teszik a piacot bármilyen képzettségű emberek számára, megkönnyítve ezzel a befektetést a digitális eszköztömbökbe..

Mik azok a digitális eszköztömbök?

Az ICONOMI alapja a Digitális eszköz tömbökre (DAA) épül, amelyek a digitális eszközök különféle kombinációit tartalmazzák. Ez az első olyan platform, amelyet létrehoztak, ahol a digitális eszközök négy generációja elérhető.

A digitális eszközök négy generációja:

  • Első generáció – Bitcoin
  • Második generáció – alt-érmék
  • Harmadik generáció – alkalmazás tokenek
  • Negyedik generáció – DAA-k

A DAA-k több különböző digitális eszközt ötvöznek, mint például a Bitcoin, az Ether, a Digital Cash, a Qtum, a Waves és még sok más, és mindegyik alapkezelő létrehozhatja saját kombinációját a különböző kriptovaluták felhasználásával, és felajánlhatja őket a támogatók közösségének, hogy potenciálisan befektet.

Az ICONOMI ezt innovatív és izgalmas fejleménynek nevezi a digitális eszközök befektetésében, mert „A digitális eszközök az új gazdaság alapját jelentik. Ezek olyan szolgáltatások részesedését jelentik, mint az előrejelzési piacok, a mikrofizetések, az intelligens szerződések, az átutalások, a játékok, az elosztott számítástechnika és mások. A legnagyobb piaci kapitalizációjú digitális eszközök közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum, a Monero, a Dash, a MaidSafeCoin és természetesen az ICONOMI. ”

A nyereség megemlítésével a befektetési technológiájuk középpontjában a vállalat azt javasolja, hogy függetlenül attól, hogyan kombinálja digitális eszközeit, a nyereség több mint elérhető. Azt mondják, hogy “a DAA diverzifikálható az értékstabilitás maximalizálása érdekében, vagy finomhangolható a maximális nyereség agresszív elérésére”, ami a platformot nagyon vonzó lehetőséggé teszi a befektetésre gondolók számára..

Hogyan működik az ICONOMI?

Az ICONOMI platformot tervezett a DAA vezetőinek és befektetőinek a digitális eszközök összekapcsolására és együttműködésére.

A platform lehetőséget nyújt a DAA vezetőinek, hogy teszteljék és fejlesszék nyert digitális vagyonkezelési stratégiájukat, és megoszthassák ötleteiket a közösséggel a visszajelzések és a befektetések terén. A befektetők képesek keresni a kínálatban lévő különböző DAA-k között, és befektetni digitális eszközeiket azokba, amelyeket a legígéretesebbnek találnak.

Ha egy DAA alapkezelő jó teljesítményt nyújt a platformon, az növeli hírnevét, hogy jobban láthatóvá tegye őket az új befektetők számára, hogy vonzani tudják őket. A jó hírű DAA vezetőknek való kitettségért cserébe a befektetők hozzáférhetnek bizonyított szakértelemhez és garantált eredményekhez.

Az ICONOMI megkönnyíti a különféle eszközök vásárlását másodpercek alatt. A digitális eszközök négy generációját használó első platformként olyasmit kínál az embereknek, ami még nem létezik, és egyébként meglehetősen nehéz megvalósítani.

Miért érdemes az ICONOMI-t digitális eszközök befektetéseihez használni??

Az ICONOMI végső biztonságot ígér felhasználóik számára, mivel megértik, hogy a digitális eszközöknek nem csupán egy, hanem több szintű biztonságra van szükségük. A platformon áteső legtöbb digitális eszközt tartósan több sig védett hideg pénztárcákban tárolják, ami a felhasználók számára nyugalmat biztosít digitális eszközeik védelme érdekében..

A három legnagyobb oka annak, hogy miért érdemes az ICONOMI-t digitális eszközök befektetéséhez használni:

  • Csökkentse az amortizáció kockázatát: Az új gazdaság villámgyorsan mozog, így a digitális eszközök értéke gyorsan ingadozhat. Több digitális eszköz DAA készítése csökkentheti az amortizáció kockázatát.
  • Optimális digitális eszközkeverék fenntartása: Az egyszerű tömbbeállítások lehetővé teszik az állandó reakciót a piacokon az optimális növekedés érdekében.
  • Vonzza a támogatókat és ossza meg a nyereséget: Hívjon meg másokat, hogy támogassák eszközei DAA-t és osszák meg a bevételeket.

Következtetés

Az ICONOMI jelenlegi állapotában csak béta módban van, így nagyon kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy a digitális eszközkezelő platform mennyire működik a felhasználók számára. Ez minden bizonnyal érdekes projektnek tűnik, és izgalmas lesz látni, hogy milyen funkciókat és szolgáltatásokat vezetnek be.

Azonban a többi online felhasználó visszajelzése az, hogy a teljes ICONOMI platform zárt forráskódú, és a weboldalukon nincs ésszerű magyarázat. Azt is állították, hogy nem úgy néz ki, mint egy teljesen decentralizált rendszer, ami ellentétes azzal, amit a vállalat ígér. Ez azt is jelentheti, hogy a platform teljesen láncolaton kívül fut.

Előfordulhat, hogy az ICONOMI tesztelés közben változtatja meg ezeket a lehetséges hibákat, és reméljük, hogy ez igaz lesz, mivel ők az első ilyen típusú cégek, akik felajánlják ezt a szolgáltatást, amely hatalmas fejlődés a digitális eszközök számára gazdaság.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me