Kezdő útmutató az öröklésre

Örökkévalóság új blokklánc-technológiát szállít a globális méretezhetőség, az átlátható kormányzás és a hatékonyság érdekében, semmivel szemben, amit már láttunk. Az örökkévalóságnak számos kulcsfontosságú jellemzője van, amelyek segítenek megkülönböztetni a többi létező blokklánc-technológiától, előkészítve ezzel az utat a jövő felé.

Mik az állami csatornák?

Az állami csatornákon vannak intelligens szerződések, és ha nézeteltérés merül fel, az aeternity blokklánc érvényesíti az intelligens szerződés kódját. Az állami csatornák áttörést jelentenek, mivel ezek hálózata lehetővé teszi az értékek bizalmatlan cseréjét bárkivel a világ minden tájáról. Ily módon a résztvevők privát interakciókat folytathatnak, a vállalkozások pedig nyilvántartásuk helyett láncolaton kívüli nyilvántartást vezethetnek. Végtelen azonnali tranzakciók vannak, amelyek lehetővé teszik a nagy tranzakciós volumenű felhasználási esetek kihasználását.

Jellemzők

Mivel a rendszer az állami csatornákat használja az intelligens szerződések futtatásának alapértelmezett módszereként, az örökkévalóság alacsony költségű. Valójában ez a leghatékonyabb az összes Turing-complete blokklánc közül. A hatékonyság és az alacsony költségek lehetővé teszik a bevételszerzés más típusainak hozzáadását.

Miért számít a decentralizált orákulus??

Az Oracle gépek összekapcsolják az intelligens szerződéseket és a valós nyilvános adatokat. Az Oracle kategóriában erősebb, mint a turingi számítási modellek. Az Aeternity magában foglalja a decentralizált oracle-eket, hogy hamisíthatatlan nyilvános adatokat szolgáltasson, majd intelligens szerződést hajtson végre ezen információk alapján. Ez hasznos lehet olyan okos szerződések esetén, amelyek függenek az időjárástól, az arany vagy más eszközök árától, a választási eredményektől vagy bármi mástól, ami köztudomású. A más blokkláncok orákulumainak általában egyetlen kudarcpontja van, de az örökkévalóság orákulumai decentralizáltak, csökkentve a kudarc kockázatát.

Hogyan érhető el az örökkévalóság konszenzus?

A konszenzust az örökkévalóságban hibrid algoritmuson keresztül hajtják végre, amely egyesíti a munka igazolását (PoW) a tét igazolásával (PoS). Amellett, hogy hatékonyabb az energiafogyasztás szempontjából, ez a „Cuckoo Cycle” PoW hasznosabb, mivel ösztönzi a továbbfejlesztett DRAM (random access memory) chipek fejlesztését. Még jobb, hogy az okostelefonok ténylegesen képesek hatékonyan kibányászni az új tokeneket, decentralizáltabbá téve az öröklétet, mint a blokklánc korábban volt. A PoS-rész az on-chain predikciós piacokon keresztül történik.

Hogyan egyedi az Aeternity kormányzása?

Az Aeternity büszke arra, hogy egyedi irányítási stratégiát kínál. Egyfajta futarchiát alkalmaz, amelyben az értéktulajdonosok fogadnak, a bányászok pedig szavaznak, így a két csoport együtt hozhat döntéseket. Tudományos szempontból a jóslási piacok jó módszernek bizonyultak az adatok összesítésére. Az on-chain előrejelzés az aeternity projektben egyetlen, 0-tól 1-ig terjedő számban hozzáférhető információkat nyújt a hálózat számára. Ez a szám a bányászok számára megtudja, melyik blokklánc-verziót kell kibányásznia. Ezenkívül az irányítási mechanizmus lehetővé teszi az orákulumok pontosságának ellenőrzését. Ez a mechanizmus meghatározza a blokklánc változóit is, például a blokk méretét és a számítás árát.

Biztosítja-e az Aeternity a felhasználók számára a magánéletet és a biztonságot?

Az örökkévalóság valóban biztosít magánéletet, még akkor is, ha a blokkláncot használja átláthatósága és megváltoztathatatlansága érdekében. Az örökkévalóság mögött álló csapat elismeri, hogy sok üzleti felhasználási esetnek magánélettel kell rendelkeznie, és ez azt jelenti, hogy a tranzakciókat nem lehet nyilvánosan rögzíteni. Az örökkévalóság ezt lehetővé teszi azáltal, hogy intelligens szerződésekkel csak nézeteltérés esetén kerülnek a blokkláncra, amely esetben ezek az intelligens szerződések lényegében maguk döntik el a döntést.

A biztonság a fent említett páratlan decentralizáció révén valósul meg, amely okostelefonok és számítógépek bányászatának képességéből adódik. A korszerű kriptográfiai adatszerkezetek további biztonságot nyújtanak. A kettő között nincs egyetlen hibakockázat, és javul a hatékonyság.

Mi van az örökkévalóság ökoszisztémájában?

A hatalmas örökkévalósági ökoszisztémában minden megvan, ami szükséges a társadalom és a technológia összekapcsolásához. Az Inkubátor Alapítvány olyan nyílt forráskódú fejlesztőket, fiatal vállalkozásokat és vállalkozókat támogat, akik úgy döntenek, hogy örök életre építenek projekteket. A platform bevezetésével együtt az örökkévalóság elengedhetetlen nyílt forráskódú aepps-eket is szállít. Ez lehetővé teszi, hogy a blokklánc már a kezdetektől hasznos legyen.

Ökoszisztéma

Az aeternity ökoszisztéma része a webböngészőkkel való integráció, valamint a mobil-első megközelítés. Ez elméletileg a technológiát még nagyobb mértékben alkalmazza. A közösség érzésének további ösztönzése és a fejlődés ösztönzése érdekében az örökkévalóság konferenciákat és találkozókat szervez világszerte.

A fejlesztők oktatása érdekében az aeternity olyan műhelyeket és oktatóanyagokat kínál, amelyek könnyebben hozzáférhetővé teszik a technológiát. Az Aeternity hajlandó lesz együttműködni magánszemélyekkel és vállalkozásokkal is annak kiderítésében, hogy a platform hogyan illeszkedik sajátos használati eseteikbe. A csapat folyamatosan kutatja a legújabb technológiai szabványokat, és kibővíti működését különböző nemzetközi kutatási létesítményekkel, biztosítva ezzel a technika naprakészségét és biztonságát. A csapattagok különféle szektorok közötti partnerségek fejlesztésén dolgoznak, hogy a blokklánc-technológia felhasználható legyen a való világban, és hamarosan bejelentik ezeket a partnerségeket.

Az örökkévalóság már beépült a Liechtensteini Hercegségbe. A csapat folyamatos kommunikációt folytat a szabályozó intézményekkel ott és a világ minden tájáról annak biztosítása érdekében, hogy az legális maradjon.

Melyek az örök életre vonatkozó esetek?

Az örök életre vonatkozó felhasználási esetek hatalmasak, minden ágazatra kiterjednek. Az előrejelző piacok minden erőfeszítés nélkül igénybe vehetik az intelligens szerződéseket. Az örökkévalóság lehetővé teheti a domináns biztosítási szerződésekkel történő összevonást, hogy megvédje a közreműködőket a kudarctól és pénzt gyűjtsön. A bizalmatlan cserék könnyen létrehozhatók, beleértve a hatékony, láncokon átívelő, megbízhatatlan atomcseréket is. A használati esetek folytatódnak.

Használjon tokokat

Hogyan vásárolhat Aeternity AE tokent

Nem vásárolhat AE-t „Fiat” valutával, ezért először egy másik devizát kell vásárolnia – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd ezzel kereskedhet. AE-hez a tokent felsoroló cserén. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania.

Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

A Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásároljon AE-t a Binance-nál

Most már elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolhassa az AE-t. Tekintse meg a Binance áttekintését itt, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén.

Binance pénztárcák

Az AE a következő tőzsdéken is elérhető:

  • Gate.io
  • Liqui
  • HitBTC
  • IDAX
  • Mercatox

Hogyan néz ki az öröklési útiterv?

2017-ben az Aeternity megkezdte a fejlesztést, elindította a tesztnetet, befejezte a támogató kampányt, és alapvető alkalmazásokat épített. 2018 első negyedévében a csapat befejezi a biztonsági auditot, a második negyedévben pedig elindul a mainnet.

Ütemterv

Következtetés

Bár számos más blockchain technológia áll rendelkezésre, a szám növekvő számával, az örökkévalóság által kínált előrelépések fontosak. A további technológiák széles skálájának hasznosnak kell lennie. Ezenkívül üdítő, hogy az alapvető alkalmazások már kifejlesztettek, és a többi fejlesztés nagy része befejeződött, mivel ez közelebb hozza a késztermékhez, mint sok más blockchain platformhoz. Ahogy növekszik, az embereknek még több felhasználási lehetőséget kell felfedezniük az örök életre.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me