BlockFi pokreće račune kamata za Crypto složene kamate za vlasnike Ethereuma i Bitcoina

Blockfi

Uglavnom, pad 2018. na tržištu kriptovaluta vrijeme je gubitka, čak i za najinteligentnije i najiskusnije ulagače u Bitcoin. Poduzeća su također patila, otpuštajući osoblje lijevo i desno.

Od svog vrhunca početkom 2018. godine, ukupna vrijednost svih kriptovaluta pala je s 830 na 130 milijardi trenutačno – gubitak od 84%. No, startup, iza kojeg stoji slavni Mike Novogratz, namjerava dati investitorima način slaganja satošija (frakcije BTC-a) i gweija (frakcije etera), čak i dok zima nastavlja gnjaviti ekstremitete ovog tržišta.

Blockfi

BlockFi će ponuditi 6,2% tranja na bitcoin & Depoziti Ethereuma

Forbes izvještaji ta BlockFi, tvrtka koja je prošlog srpnja prikupila 52,5 milijuna dolara od investitora poput Novogratzovog Galaxy Digital-a, je pokrenula proizvod koji potencijalno mijenja igru. BlockFi je navodno pružio klijentima širom svijeta mogućnost da ostvare do 6,2% godišnje kamate na Bitcoin i Ethereum depozite. Ova ponuda “kamata” ići će zajedno s ponudom zajma BlockFi, koja omogućava korisnicima da posudi više od 2.000 dolara po kamatnoj stopi od 4,5% ako polože kolateral izražen u tri vodeće kriptovalute. U najavi je Zac Prince iz BlockFi-a objasnio:

“BlockFi je prva banka za kripto izazivače. Zajmovi bitcoina i kripto, posebno malim ulagačima, tržište je u nastajanju. Iako je na to potaknut institucionalni interes tijekom posljednjih godinu dana. “

Gemini Trust blizanca Winklevoss podržavat će romansu putem skrbništva, koje ima potpuno osiguranje.

Anthony “Pomp” Pompliano s bitcoinima, koji je uložio u BlockFi preko svog rizičnog fonda u Morgan Creek Digital, temeljito je razbio ponudu post na Off The Chain. U izdanju izdanja od utorka, na čijem je čelu Pomp, objašnjeno je da bi računi na kamate mogli biti financijsko sredstvo s najvećim prinosom. Još bolje, pruža složene kamate, sigurnost i sigurnost sredstava putem Blizanaca i kripto sustav isplate koji može biti privlačan za gorljive investitore u ovom prostoru.

Može li ova kripto ponuda usvojiti iskru?

Za mnoge bi kamatna stopa od 6,2% na njihovo ulaganje mogla biti primamljiva. Per Ryan Todd, istraživački analitičar u The Blocku, meko pokretanje financijske ponude u Japanu zabilježilo je velik uspjeh, dok je BlockFi tim izjavio da je njihov probni rad u azijskoj državi bio “vrlo jak”.

BlockFi koji nudi 6,2% na BTC i ETH depozite mijenja igru. Bit će zanimljivo vidjeti utječu li / kako centralizirani primatelji kripto depozita i zajmodavci #DeFi svezaka prekovremeno. Nit:

– Ryan Todd (@_RJTodd) 5. ožujka 2019

No, vjerojatnije je da najnoviji pothvat BlockFi-a vjerojatno neće potaknuti bilo kakav oblik široko prihvaćenog svijeta. I evo zašto.

6,2% može se činiti sjajno i sve, ali sve se plaća u kriptovalutama, što znači da bi fiat vrijednost BlockFi računa mogla pasti, pa čak i gore, za više od kamata koje primaju. To bi moglo samostalno odvratiti mamu i pop investitore da svoj kapital ne dodijele Bitcoinima i Ethereumu za polog na platformi za kreditiranje s omogućenim blockchainom. Štoviše, može se tvrditi da postoje slični (čak i bolji) prinosi u etabliranijim ulaganjima, posebno na tradicionalnim tržištima dionica.

No, možda kripto kripto ne trebaju mogućnosti visokog povrata za ulaganje kako bi steklo snagu u korporacijskoj Americi i široj javnosti. Možda nam je potrebna samo solidna infrastruktura. I zanimljivo je da bi tako važne aspekte ovog prostora mogle biti odmah iza ugla.

Primjerice, Kroger sa sjedištem u Ohiu nedavno je odustao od podrške za Visa kreditne kartice zbog sve većih naknada za razmjenu. Nekoliko sati nakon objave, entuzijasti kriptovaluta počeli su bombardirati trgovca porukama, poručujući lancu da počne prihvaćati Bitcoin ili drugu digitalnu imovinu kao prihvaćeni medij razmjene. Pompliano se pridružio zabavi, prozivajući Krogera na Twitteru, pokušavajući natjerati američku tvrtku da pokuša isprobati podršku za transakcije Lightning Network-a, čije transakcije koštaju mnogo manje od onih izvršenih na kreditnoj kartici Visa. Zanimljivo je da je predstavnik odgovorio i potvrdio da je o tom pitanju razgovarao s Pomplianom. Krogerovo potencijalno prihvaćanje Bitcoina moglo bi biti apsolutno monumentalno.

Otkriveno je i da je Bakkt, startup koji je integralno povezan s Interkontinentalnom razmjenom (ICE), napravio iskorak u glavnom usvajanju kriptovaluta. Pouzdani izvori u razgovoru za The Block nedavno su tvrdili da postoji velika vjerojatnost da će lanac pečenjara sa sjedištem u Seattlu u 2019. godini prihvatiti Bitcoin transakcije, pozivajući se na svoje partnerstvo s Bakktom koje je navodno uključivalo transakciju vlasničkog kapitala.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me