Stablecoin, ki ustvarja donos: vizija BXTB o preoblikovanju kmetovanja donosa

Na novih projektih je najti inovativne pristope za oživitev niše DeFi in BXTB prinaša inovacije v DeFi.

Pavidemija Covida, socialni nemiri in gospodarski pretresi držav po vsem svetu so povzročili izgubo zaupanja v fiat valute in tradicionalne finance.

Ta kombinacija dejavnikov je povečala priljubljenost tehnologije veriženja blokov in kriptovalut, saj ljudje iščejo alternativne načine varčevanja in naložbe.

Obstaja posebna niša, ki je v zadnjih mesecih nevihtno zajela svet kriptovalut: Decentralizirane finance (DeFi).

Cilj te niše je ustvariti alternativni, decentraliziran in digitalni finančni ekosistem, ki se ne opira na iste stebre tradicionalnih in vedno bolj zastarelih tradicionalnih finančnih sistemov.

BXTB ustvarja donosno kmetovanje V2.0

BXTB je platforma z dvojno verigo blokov in dvojnimi žetoni, ki jo je razvila in podprla fundacija BXTB.

Cilj platforme je ustvariti stabilni valut z visoko pretočnostjo, visoko likvidnostjo in donosnostjo, ki je primeren za primere uporabe v podjetju..

Z uporabo protokola BXTB DeFi bodo vlagatelji lahko minirali BXTB z uporabo Dokaz o zmogljivosti soglasni algoritem, ki ga založite tako, da priložite USDT, da prejmete yBXTB in CHIPS kot nagrado, in zaslužite z donosom, tako da držite yBXTB.

BXTB

Novi načini uporabe blockchaina

Protokol uporablja žeton CHIP, stablecoin, ki je namenjen primerom uporabe v podjetjih in ga uporabljajo industrije, ki zahtevajo transakcijske žetone..

Sem spadajo rastoči sektorji, kot so Esports, igre na srečo in igre na srečo, ki so bili deležni velike pozornosti, saj so različne države razglasile zaklepanje, ki je povečalo povpraševanje po spletni zabavi.

CHIPS tem industrijam omogoča uporabo digitalnih sredstev brez potrebe po lastništvu zavarovanja ali lastnih rezerv, saj se stabilcoin sčasoma prekomerno povečuje.

Težava s trenutnimi stabilnimi kovanci

Trenutno so projekti stabilkoinov pogosto osredotočeni na vzdrževanje svojih kljuk prek različnih

mehanizmi zavarovanja ali s skrbniškimi storitvami, kot so fiat “trezorji”.

Zaradi potrebe po močni dokončnosti in dostopnosti dostopa do cenovnih prerokb so omejeni na priljubljene verige blokov, kot je Ethereum..

Ta omejitev je povzročila, da so te verige blokov prenasičene, podaljšali so se časi transakcij in cene plina, nepreverjene transakcije itd..

Rezultat je izguba zaupanja uporabnikov v rešitve DeFi zaradi potencialnih motenj pri naložbah, izgubljenih priložnosti in izgub zaradi trenutnega ozkega grla.

Z BXTB bodo transakcije cenejše in hitrejše od prenosa stabilcoinov na Ethereum, kar bo strankam, ki se ukvarjajo z visokimi provizijami in počasnimi transakcijami, odprlo veliko možnosti..

Toda BXTB ni samo Protokol DeFi zasnovan za odpravljanje napak omrežja Ethereum kot nadomestna veriga blokov, svojim uporabnikom omogoča tudi ustvarjanje donosa na tak način, da je ime “Yield-chain” popoln način za opis.

BXTB, CHIP in YBXYB: Trije vodje protokola

Protokol BXTB DeFi ima 3 različne žetone: BXTB, CHIP in YBXYB. Vsak žeton ima določeno funkcijo in uporabnikom ponuja različne naložbene priložnosti in koristi.

Žeton BXTB se uporablja kot žeton upravljanja, kadar ni vložen, saj bo BXTB v bližnji prihodnosti prešel na strukturo DAO, pa tudi kot sredstvo za kovanje CHIP stablecoina z vložkom in deponiranjem drugih stabilcoinov kot zavarovanja.

Tako postavitev aktivira BXTB in tvori tretji žeton, YBXTB. Ta novi žeton imetnikom daje pravico do dohodka, ustvarjenega s provizijami za transakcije v stranski verigi BXTB, in mu zagotavlja lastnosti stabilnega valutala, ki ustvarja donos

CHIP podeduje stabilnost stabilcoinov, položenih kot zavarovanje, hkrati pa ima koristi od drastično izboljšane hitrosti in nižjih provizij za transakcije zaradi stranske verige BXTB. Kot taki lahko uporabniki CHIP-a skoraj takoj brezplačno prenesejo stabilcoince v bližini.

Ta postopek je mogoče tudi razveljaviti, saj je mogoče žetone CHIP kadar koli unovčiti za druge stabilnostne kovance, kot sta Tether in DAI.

Stabilcoin je namenjen tudi premagovanju omejitev rešitev, ki temeljijo na Ethereumu, in obravnavanju potrebe po visoki pretočnosti in močni operativni podpori za primere uporabe v podjetju, hkrati pa spodbuja sodelovanje z razdelitvijo provizij za transakcije CHIP imetnikom YBXTB.

Rezultat interakcije med temi tremi žetoni je prvi mehanizem za ustvarjanje donosa z vrednostjo, ustvarjeno zunaj ekosistema blockchain: nekrožni cikel ustvarjanja vrednosti.

Dokaz zmogljivosti: edinstven in učinkovitejši algoritem soglasja

Edinstveni soglasni algoritem Proof-of-Capacity (POC) BXTB omogoča rudarjenje BXTB dostopno vsem, tudi tistim, ki uporabljajo naprave z majhno porabo energije.

Medtem ko Ethereum še vedno uporablja protokol soglasja Proof-of-Work (POW), BXTB omogoča uporabnikom, da kopajo BXTB z uporabo razpoložljivega prostora na trdem disku za preverjanje transakcij, varčevanje z energijo in odstranjevanje omejitev, ki običajnim uporabnikom preprečujejo rudarjenje.

V primerjavi s PoS-jem (Proof-of-Stake – PoS), ki je mehanizem konsenza, ki se bo uvedel z Ethereum 2.0, je PoC dokazano preprečil težave, ki jih povzroča kopičenje kriptovalut..

Ta pristop zagotavlja večjo učinkovitost celotne mreže, hkrati pa uporabnikom olajša rudarstvo in jim omogoči, da v kombinaciji z decentraliziranim upravljanjem prevzamejo aktivno vlogo pri vzdrževanju in delovanju ekosistema..

Uspešne ideje, ki postajajo resničnost

Čeprav je BXTB dokaj nov projekt, je že prešel različne mejnike in razvojne faze, zaradi katerih je pridobil na popularnosti kot projekt z velikim potencialom.

Testna mreža projekta je bila uspešno zagnana oktobra 2019, glavna mreža pa je sledila 4 mesece kasneje februarja 2020. Zagon glavne mreže je uporabnikom omogočil začetek rudarjenja in od takrat prispeval k varnosti omrežja..

Aprila 2020 je bil žeton BXTB prvič uvrščen na Biki, singapursko centralizirano borzo z več kot 1,5 milijona uporabnikov po vsem svetu.

BXTB je maja 2020 sodeloval z GameWorks Technologies (GWT), ki je protokolu zagotovil regtech ukrepe, namenjene podpiranju najvišjih stopenj davčne skladnosti, boja proti goljufijam in pranju denarja..

Strateška zavezništva

GWT je estonski operater z licenco za interaktivno igranje iger na srečo, ki jo je izdal organ Cagayan Economic Zone (CEZA) prek North Cagayan Gaming and Amusement Corporation (NCGAC).

V zadnjem času podjetje širi svoja obzorja in partnerstva z dodatkom decentralizirane platforme za stave Justbet.

Sodelovanje s podjetjem s sedežem v Istambulu je omrežju omogočilo zamenjavo žetonov in integracijo strategije BXTB skupaj z JustBetom in GWX v tristransko partnerstvo..

BXTB zdaj načrtuje uvedbo svojih temeljnih pogodb Ethereum oktobra 2020, da bo omogočil prvo fazo kovanja žetonov CHIP in YBXTB. To bo temelj njenega načrta za naprej.

Kovani CHIP-i bodo prav tako pripravljeni za uporabo s svojimi novimi igrami Pachinko, ki temeljijo na verigi blokov, ki so pripravljene na zagon.

Vzpostavitev skupnosti in močnih partnerstev

BXTB se zaveda pomembnosti močnih partnerstev, ki jih kripto projekti zahtevajo za uspeh in zagotavljanje boljših izkušenj svojim uporabnikom. Zato projekt poleg partnerstva z GWT in JustBetom sodeluje tudi z drugimi podjetji.

Nekatera najpomembnejša partnerstva so verjetno tista s fundacijo NEM, Nvelopom in Blue Rockom, ki zagotavljajo različne koristi za uspeh protokola.

Podjetje ima podporo Nigela Hughesa, glavnega svetovalca za fundacijo NEM in tehničnega direktorja GameWorksm, ki svoje izkušnje prinaša v razvoj ekosistema BXTB.

O razvoju in naložbah & razvojna fronta, BXTB sodeluje z Nvelopom, investicijsko-razvojnim podjetjem s sedežem v Združenih arabskih državah, ki se osredotoča na gradnjo prihodnosti financ prek veriženja blokov.

Blue Block je ugledno svetovalno podjetje za blockchain s sedežem v Hong Kongu, ki sodeluje tudi s fundacijo BXTB, da bi revolucioniralo nišo DeFi in odprlo vrata kriptovalut uporabnikom in podjetjem po vsem svetu..

BXTB ima nekaj odličnih idej in s svojo nadarjeno ekipo bodo zagotovo prinesli pozitivne spremembe v prostor DeFi.