A bika még nem készült el: A Bitcoin Price megmutatja az erőt, amikor a BTC rallye 8400 dollárra rúg

Bitcoin Price

Hétfőn a Bitcoin (BTC) az előző héten tapasztalt hatalmas visszaesés után végre kezdett némi erőt mutatni.

A darab megírásának pillanatában a kriptopénz 8400 dollárnál van, majdnem 8% -kal gyarapodott a hétvégén későn látott 7700 dolláros mélypontról. Az altcoinok is elkezdték hajlítani az izmaikat, az Ethereum és az XRP is 6% -kal gyarapodott az elmúlt 24 órában.

Bitcoin Price

Számos elemzés szerint a Bitcoin árának ez a közelmúltbeli megrázkódtatása valószínűleg a további fellendülés előfutára, amely megnyugtatja a kriptopénzpiacot a Bakkt halk bevezetése és a pozitív hangulat tömeges elpárolgása után..

Bitcoin ár készen áll a magasabbra

A makro befektető és az arany szószólója, Dan Tapiero nemrégiben megjegyezte, hogy a Bitcoin árdiagramja hatalmas bikajelet adott.

Az intézményi befektető tweetben megjegyezte, hogy a TD Sequential mutató, amely egy időalapú technikai mutató, 9-es vételi jelet rajzolt. Tapiero megjegyezte, hogy ez a vételi jel legutóbb 2019 januárjában volt látható, amikor a kriptopénz 3600 dollárral kereskedett.

Ami természetesen következett, az a következő hónapok során hatalmas mozgalom volt 14 000 dollárra.

A Bitcoin ma tökéletesített TD 9 vételi jelet adhat. Legutóbb rámutattam, hogy közelről eltűnt. (Köszönet @TommyThornton a fogáshoz.) Nagyon fontos 17 órát nézni "Bezárás" megerősítéséhez. A ritka vételi jelzés 3600 január 19-én volt utoljára, közvetlenül a nagy, több hónapos 400% -os rally előtt. pic.twitter.com/iBVKR3bkR9

– Dan Tapiero (@DTAPCAP) 2019. szeptember 30

Luke Martin azt is állította, hogy a havi CME határidős szerződés közelmúltbeli lezárása azt jelentheti, hogy a BTC fejlõdése a megvalósulásról szól:

„Várakozás a $ BTC emelkedése felé 9k felé. Rossz 7800 alatt. Részben a diagram alapján, részben pedig az alábbi adatok alapján ”- magyarázta, miközben egy olyan tweetre mutatott, amely megmutatja a BTC által a CME jövő lejárta után bekövetkezett történelmi nyereséget..

Úgy tűnik, hogy az alapok támogatják az árak helyreállítását is. A The Independentnek nyilatkozva a múlt heti árcsökkenés hetében, Simon Peters, az eToro elemzője megjegyezte, hogy a Bitcoin hash-aránya továbbra is erős, “és a kriptográfia elfogadása továbbra is ütemben halad előre, láthattuk, hogy az ár 10 000 dollárig emelkedik az űrben a következő hónapra. ”

A BitBull Capital vezérigazgatója, Joe DiPasquale visszhangzott ez azzal érvelve, hogy mivel a Bitcoin hálózat alapjai „továbbra is erősek”, a „következő napokban” magasabb szintre, esetleg öt számjegyűre való visszalépés történhet..

A Bitcoin Bull még nem készült el

Még akkor is, ha a Bitcoin hamarosan nem tér vissza magasabbra, mint a fent említett befektetők várják, sok elemző úgy gondolja, hogy rövidlátó lehet a bearish megfordítása.

Josh Rager, a Blockroots társalapítója a közelmúltban emlékeztette a befektetőket, hogy a korábbi makroszínű trendekben a Bitcoin masszívan lehúzta magát, hogy csak hónapokkal később hozza létre a rekordmagasságot.

A prominens elemző kifejezetten utalt a 2013-as bikapiacra, amely során a BTC „75 napot 89 napon belül visszahúzott”, az ugyanabban az évben későbbi 1600% -os felfutás előtt..

Amit Rager azzal érvel, hogy a Bitcoin jelenlegi csökkenő trendje nem teszi ki a BTC-t határozottan a bika területéről, és hogy a befektetők számíthatnak arra, hogy a következő hónapokban folytatódik az emelkedő trend.

De nem tűnik drámának az ár lehívása 14 000 dollárról 7700 dollárra – közel 50% -os veszteség? Lehet, hogy kíváncsi vagy.

Persze, de ez valóban par a tanfolyam számára a Bitcoin szabványokban.

Az ARK Invest házon belüli kriptográfiai elemzője, Yassine Elmandjra megjegyezte, hogy a BTC jelenleg „hasonló helyreállítási szinten van, mint a 2011–2013-as és a 2015–2017-es helyreállítási időszak”. Valójában, amint azt Elmandjra alábbi diagramja mutatja, a Bitcoin 284 nap alatt alulról visszaállt minden idők legmagasabb szintjének 40% -ára, ami valamivel jobb, mint amit a BTC két előző ciklus alatt elért.

FRISSÍTÉS:

A Bitcoin helyreállítási periódusa rekord ütemben áll.

187. nap a helyreállítási folyamatba.

Az ár a legmagasabb árának ~ 55% -án van.

Legutóbb a Bitcoin nem működött > 80%, háromszor annyi időbe telt, hogy eljusson a mai helyre. pic.twitter.com/KvUxtCIF5i

– Yassine Elmandjra (@yassineARK) 2019. június 22

Ez azt jelenti, hogy a kriptopénzpiac még mindig jó úton halad egy újabb hosszú távú bikafutás megkezdéséhez, annak ellenére, hogy a cinikusok pofátlankodtak a Twitteren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me