Az elemzők a bullish folytatására számítanak, mivel a Bitcoin Price 10 000 dollárral flörtöl

Bitcoin

A Bitcoin (BTC) a szó szoros értelmében vett legőrültebb háromnapos időszakát látta éppen. Azok számára, akik elmulasztották az emlékeztetőt, pénteken látták, hogy a kriptopénzpiac lehúzott nadrággal elkapja a kereskedőket, és néhány óra alatt égig tolják a digitális eszközöket.

Szombat reggel a csúcspontján a Bitcoin 42% -ot emelkedett a napon, 7300 dollárról 10,500 dollárra. Ez a hatalmas lépés – a Bitcoin teljes történelmének negyedik és 2011 óta a legnagyobb napi rally – több mint 400 millió dollár értékű BitMEX rövid pozíciót számolt fel.

Bitcoin

Míg a bullish lendület egyelőre lelassult, a Bitcoin visszatér 9 700 dollárra és elkezdett kereskedni egy tartományban, az elemzők arra számítanak, hogy a kriptovaluták az elkövetkező napokban tovább emelkednek. Itt van miért.

A Bitcoin Bull Case Builds

A „JB” elemzője rámutatott hogy ezzel a legújabb lépéssel 7700 dollárról 9700 dollárra a Bitcoin háromnapos grafikonja rendkívül bullishnak tűnik.

Előrejelzéseinek alátámasztására a következő okokra hívta fel a figyelmet: a legutóbbi gyertya definiálható „bullish elnyelő gyertyaként”, egy csökkenő trendvonal, amely a júniusi 14 000 dolláros csúcson keletkezett, megtört, a piacok hónapok legnagyobb volumennapját, a A MACD bullish divergenciát nyomtat, és a Willy mutató most elhagyja a túlzottan eladott területet.

Továbbá, a „Smokey” mellett haladó kereskedőnek van neves hogy az Ichimoku felhő egy sor vételi jelet nyomtat: kitörés a Kumo mellett, trendvonal és a Felhő közelgő bullish csavarása. Így megerősítette, hogy “ez vagy a valaha volt legnagyobb bikafogó”, egy forgatókönyv, amely szerinte nagyon valószínűtlen, vagy “egy szép 2019. negyedik negyedévben / 2020 első negyedévében vagyunk a BTC-n.”

Nemcsak technikai jelek mutatják a Bitcoin növekvő lendületét.

A piac alapvető oldalán a Bakkt Bitcoin határidős új napi volumenrekordját állította fel 1183 szerződés, amely körülbelül 10,3 millió dollár értékű kereskedésnek felelt meg. Ez a viszonylag nagy mennyiség még nem trend, mégis növekvő intézményi érdeklődést mutathat a kriptovaluta iránt. Ehhez hozzá kell adni, hogy Kína vezetője, Hszi Csin-ping elnök politikai kontextusban támogatta a blokkláncot, amely sokak szerint bebizonyítja azt az elképzelést, miszerint a kriptovalutáknak és a kapcsolódó technológiáknak kulcsszerepük van a jövő világában..

Az on-chain mérőszámokat tekintve a ByteTree munkatársa, Charlie Morris megjegyezte, hogy október 26-án a felhasználók által fizetett Bitcoin díjak 43 százalékkal nőttek, a küldött kriptovaluta értéke 66 százalékkal nőtt, a hálózati sebesség pedig 747 százalékot ért el.

A Bitcoin az elmúlt 24 órában. Díjak 43% -kal. Kiadás (tx $ érték) 66% -kal. Sebesség 746%! Ezt tartsd fenn, és a medve pihenésre kerül. pic.twitter.com/bLPJijrC1Z

– Charlie Morris (@AtlasPulse) 2019. október 26

HODLers Unfazed

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin HODLers felvette a bullish hangulatot. Szerint a legutóbbi tweetje Rafael Schultze-Kraft, a Glassnode kriptovaluta-elemző platform “HODLerek folyamatosan a HODLingen” c.

Megjegyezte, hogy ebben a hónapban átlagosan a kiadások (lényegében elküldött érmék) csupán 1,7% -a volt hat hónapnál régebbi. Más szóval, az összes „on-chain tevékenység [ebben a hónapban] 98,3% -át az elmúlt fél évben létrehozott UTXO-k okozták”.

#Bitcoin

Annak ellenére, hogy ezen a héten őrült áraktusok zajlanak, a hodlerek folytatják a dadogást.

Ebben a hónapban átlagosan a kiadások csak 1,7% -a volt 6 hónapnál idősebb.

Vagyis az összes on-line tevékenység 98,3% -át az elmúlt fél évben létrehozott UTXO-k okozták.

Adat: https://t.co/jlwo4vqmvL pic.twitter.com/b2SN8UHfMR

– Rafael Schultze-Kraft (@ n3ocortex) 2019. október 27

Bármelyik Medve-érv?

Bár az érzelem vadul növekszik a kriptovaluta piacon – amint azt a HODLers bizonyítja, hogy szorosan ragaszkodik érméihez – vannak bizonyítékok arra, hogy rövid távú fájdalom van a munkában.

A CME BTC határidős ügyletei hatalmas, 1000 dolláros különbséget jelentettek a pénteki 8700 dolláros zárás és a heti nyitás 9 700 dollár között. Lehet, hogy ez önmagában nem jelent semmit. De a Bitcoin korábban már hiánypótló volt, lefelé vagy felfelé mozgott azokra az árakra, ahol a CME piaca nem kereskedett. Nézze meg az alábbi Richard Heart diagramot, amely azt mutatja, hogy a BTC szinte minden egyes napi CME-hiányt pótolt a hézag létrehozását követő hetekben.

Itt van egy előzmény, a CME összes hiányosságával #Bitcoin határidős, mivel kezdték a 20 ezer dolláros napot #BTC Minden idők magas.

Mindannyian kitöltöttek, kivéve 1-t alattunk 8500 dollárért, és egyet, amit most 7 nappal ezelőtt tettünk fölöttünk 11 195 dollárral. pic.twitter.com/J7mVffmaLX

– Richard Heart (@RichardHeartWin) 2019. július 19

Ezenkívül a Bitcoin négy órás diagramja elkezdte kinyomtatni egy sor bearish divergenciát, technikai jeleket, amelyek megelőzik az enyhe korrekciókat. Természetesen nincs garancia arra, hogy ezek az eltérések kijátszanak, de egy rövid távú esés biztosan terítéken van.