Vodič za početnike za DMarket: Tržište decentraliziranih sredstava za igre

DMarket vodič

DMarket je decentralizirano tržište imovine za igre. Tržište pokriva širok spektar igara i pretvara virtualne predmete u stvarnu robu kojom se može trgovati na blockchainu.

Ideja tokenizacije je središnja za blockchain gdje bilo koja stavka može biti predstavljena kao token na blockchainu. To stvara ekonomiju u nastajanju oko digitalne imovine u kojoj oni postaju stvarni predmeti. Procjenjuje se da širom svijeta ima 2,3 milijarde igrača i pruža im se velika mogućnost unovčavanja digitalne imovine. Ekonomija igara procjenjuje se na 450 milijardi dolara.

DMarket vodič

Nedavno smo predstavili Enjin Coin (ENJ) koji također donosi vlastito rješenje za isti problem pomoću blockchaina. Ali prvo, usavršimo se na DMarketu.

Koje su nedostatke DMarket utvrdio u gospodarstvu digitalne imovine?

Većina virtualnih predmeta trguje se na Steamu. Steam je platforma za distribuciju digitalnih igara koja upravlja pravima i prodajom najvećih i najpopularnijih naslova o igrama. Postalo je centralizirano tržište za igre i modove za igre. Većina igara na Steamu nema funkcionalnost za trgovanje u igri. Cjelokupnu ekonomiju virtualne imovine čine sredstva tri glavne igre – Counter-Strike: Global Offensive, Dota2 i Team Fortress 2. Korisnici Steama ne mogu unovčiti svoje virtualne valute i Steam naplaćuje do 12% na trgovanje unutar igre . Ostale platforme koje se oslanjaju na Steam API imaju slična ograničenja.

Predmeti iz igre

Kako DMarket povezuje igraće svemire?

DMarket je prvo, decentralizirano, globalno tržište za trgovanje imovinom digitalnih igara. Prilagodljiv je i nudi podršku za više platformi koja povezuje sve igraće svemire. Igrači mogu trgovati bilo kojim virtualnim predmetom iz bilo koje igre. Umjesto da programeri i distributeri igara reguliraju potražnju, umjesto toga kreira ih tržište. Programeri igara bit će usmjereni na stvaranje jedinstvenog i poželjnog igraćeg sadržaja koji će igrači htjeti posjedovati i njime trgovati. Slično tome, igrači će htjeti pokazati svoja dostignuća u igri zajednici.

Koji su artikli dostupni na DMarketu?

Postoje dvije vrste imovine dostupno na DMarketu. Prva vrsta je virtualna Steam stavka. Ova Steam stavka je sredstvo unutar igre koje je dostupno za određenu igru. Trenutno je na raspolaganju mnoštvo predmeta za Counter-Strike: Global Offensive. Tu je i DMarket Blockchain stavka koja je interna blockchain stavka kojom se može trgovati na DMarket blockchain.

Kojim se ostalim igračkim predmetima može trgovati na DMarketu?

Kako bi osigurao široko prihvaćanje u zajednici za razvoj igara, DMarket se udružio s Unity Technologies. Unity engine jedan je od najčešće korištenih 3D mehanizama za razvoj igara. Unity engine igre prošle su godine instalirane više od 24 milijarde puta na preko 3 milijarde gaming uređaja. To uključuje polovicu svih novih mobilnih igara. Ugovor omogućava bilo kojoj igri koja se temelji na Unityju da se trenutno poveže s blockchain-om DMarket i učini virtualnu imovinu dostupnom za prodaju ili trgovinu. Igrači također mogu povezati svoje igraće račune i stvoriti popise sredstava za digitalne igre za trgovanje.

Dmarket

Što su sredstva za digitalne igre?

Elementi digitalnih igara su bilo koji artikli u igri poput oklopa, oružja, dragulja ili napitaka koji imaju vrijednost i kojima se može trgovati između igrača. Postoje razne vrste digitalnih sredstava.

Prvo, postoje igre koje imaju vlastite valute u igri. Također, bilo koja druga stavka u igri, preljevi i preinake (modovi), glazba i zvučni efekti neke su od mnogih digitalnih dobara kojima se može trgovati.

Što DMarket Digital Assets čini jedinstvenim?

Cjelokupna povijest predmeta svake transakcije bilježi se u blockchainu, stoga će svako digitalno sredstvo imati svoju jedinstvenu povijest. To dodaje naplativu vrijednost svake digitalne stavke. Prethodni vlasnici određenih predmeta i njihova dostignuća mogli bi utjecati i povećati cijenu predmeta. Igrači možda žele posjedovati određeni predmet igre koji je koristio, na primjer njihov omiljeni igrač Esports. Predmet će učiniti poželjnijim i povećati cijenu predmeta.

Kako se upravlja imovinom digitalnih igara?

Stvaraoci predmeta u igri generiraju stavke u igri na DMarket blockchainu. Ove stavke igrači mogu kupiti. Mogu se kupiti i povući na korisnički račun DMarket. Također, predmeti zarađeni u igri mogu se migrirati u blockchain DMarket bez napuštanja igre.

Koje su unutarnje DMarket Blockchain stavke?

To su posebni virtualni predmeti kojima se može trgovati samo na platformi DMarket. Oni su ograničeni u količini pa će sigurno povećati vrijednost. Dolazi i s impliciranim pravima hvalisanja jer ste jedan od ranih usvojitelja. Trenutno su navedena 3 jedinstvena DMarket digitalna sredstva, odnosno GDC 2018 Exclusive Asset. Ovaj je članak posvećen Game Developers Conference 2018 u San Franciscu. Oznaka osnivača ograničena je na 1000 predmeta i posvećena je lansiranju DMarketa. Na kraju, tu je i značka DMarket Spring Cup. Ovo je proslava prvog ikad Counter-Strike: Global Offensive Esports turnira koji također organizira DMarket. Te se stavke kreću između 10 i 2000 DMC.

Dmarket Blockchain API

Koje su valute prihvaćene na DMarketu?

Korisnici mogu prodavati Steam artikle za američke dolare (USD) ili DMarket artikle za USD ili DMC, internu kriznu valutu DMarket. Korisnici mogu kupiti Steam proizvode za USD ili DMC ili DMarket za DMC. Da bi prodali Steam proizvode na DMarketu, korisnici moraju povezati svoj Steam račun sa svojim DMarket računom. DMarket blockchain stavkama može se trgovati bez povezivanja sa Steamom.

Što je DMC kriptovaluta?

DMC je ERC-20 token zasnovan na Ethereumu koji funkcionira na Ethereum blockchainu. Pametni ugovori automatski izvršavaju pravila platforme. Ovu kriptovalutu ne treba miješati s DMC-om ili DynamicCoinom koji već postoje na burzama. Na pozadini se DMC pretvara u i iz DMT-a koji je zamjenjiva kovanica navedena na burzama kao što je Bittrex.

Koju tehnologiju koristi DMarket Blockchain?

Platforma DMarket trenutno koristi Ethereum blockchain, ali u budućnosti nakon stjecanja 10 milijuna korisnika projekt će migrirati na vlastiti blockchain pomoću Exonum blockchain okvira. Vrlo je skalabilan i može obraditi 3000 transakcija u sekundi. Tu je i drugi sloj platforme koji može obraditi 100.000 operacija u sekundi. Ovo komunicira s Ethereum blockchainom koristeći Golang i Postgresql. Iako je centraliziran, optimiziran je za brzinu i stvara bočni lanac te izvodi mikroservise na Ethereum blockchain.

Kako kupiti DMT DMT

DMT ne možete kupiti u valuti “Fiat”, pa ćete prvo morati kupiti drugu valutu – najlakše je kupiti Bitcoin ili Ethereum, što možete učiniti na Coinbaseu pomoću bankovnog transfera ili kupnje debitne / kreditne kartice, a zatim trgovati tom za DMT na razmjeni koja navodi token.

Obavezno upotrijebite našu vezu za registraciju dobit ćete 10 USD besplatnog bitcoina prilikom prve kupnje od 100 USD.

Web stranica Coinbase

Nakon što kupite Ethereum, možete trgovati za DMT tokene na sljedećim burzama:

  • Bittrex
  • Uzvišena
  • Tidex
  • YoBit
  • IDEX

Kako možete potrošiti DMT?

Korisnici mogu potrošiti i zaraditi DMT kao valutu za virtualne predmete u igri. Digitalna prava također se plaćaju u DMT-u vlasnicima za upotrebu njihovih digitalnih predmeta. Korisnik može kupiti premium DMarket račune kao veletrgovci ili pojedinci. Tu je i BigData analitika za trgovce kojima je potrebna ova usluga.

Kako pohranjujete svoje DMT novčiće?

The DMarket platforma ima integrirani novčanik i postoji Android dostupna je i aplikacija novčanika.

Dmarket Android novčanik

Kako DMarket funkcionira?

Korisnici se moraju registrirati na DMarket. To im stvara DMC novčanik u koji mogu spremiti svoju DMC valutu i DMarket stavke. Platforma DMarket također ima vlastiti istraživač blokova. Svi novčanici i transakcije bilježe se u javnom blockchainu.

Zaključak

DMarket ima primjenu za budućnost budući da je neposredna potražnja za univerzalnom platformom za trgovanje igrama. Strateško partnerstvo između programera naslova igara, zajednice igara i igrača osigurat će da DMarket živi i dalje od svoje vlasničke blockchain faze.

korisni linkovi