Začetniški priročnik za DMarket: Decentralizirano tržišče igralnih sredstev

DMarket vodnik

DMarket je decentraliziran trg igralniškega premoženja. Tržnica pokriva najrazličnejše igre in virtualne predmete spreminja v resnično blago, s katerim se lahko trguje na verigi blokov.

Ideja tokenizacije je osrednjega pomena za verigo blokov, kjer je lahko kateri koli element predstavljen kot žeton na verigi blokov. To ustvarja nastajajoče gospodarstvo okoli digitalnih sredstev, kjer postanejo resnične postavke. Ocenjuje se, da po vsem svetu 2,3 ​​milijarde igralcev iger ponuja veliko priložnosti za monetizacijo digitalnih sredstev. Gospodarstvo iger na srečo je ocenjeno na 450 milijard dolarjev.

DMarket vodnik

Pred kratkim smo predstavili Enjin Coin (ENJ), ki prav tako ponuja lastno rešitev iste težave z uporabo verige blokov. Najprej pa se poglobimo v DMarket.

Katere pomanjkljivosti je DMarket ugotovil v gospodarstvu z digitalnimi sredstvi?

Z večino virtualnih predmetov se trguje v Steamu. Steam je platforma za distribucijo digitalnih iger, ki upravlja pravice in prodajo največjih in najbolj priljubljenih igralnih naslovov. Postal je centralizirano tržišče iger in modov za igre. Večina iger v Steamu nima funkcionalnosti za trgovanje v igri. Celotno gospodarstvo virtualnega premoženja sestavljajo igralna sredstva treh najboljših iger – Counter-Strike: Global Offensive, Dota2 in Team Fortress 2. Uporabniki Steama ne morejo unovčiti svojih virtualnih valut in Steam zaračuna do 12% za trgovanje v igri . Podobne omejitve imajo tudi druge platforme, ki se zanašajo na Steam API.

Elementi igre

Kako DMarket povezuje igralne vesolje?

DMarket je prvo, decentralizirano, svetovno tržišče za trgovanje s sredstvi digitalnih iger. Je prilagodljiv in ponuja podporo za več platform, ki povezuje vsa igralna vesolja. Igralci lahko trgujejo s katerim koli virtualnim predmetom iz katere koli igre. Namesto da razvijalci in distributerji iger uravnavajo povpraševanje, pač pa jih ustvarja trg. Razvijalci iger se bodo osredotočili na ustvarjanje edinstvenih in zaželenih igralnih vsebin, ki jih bodo igralci želeli imeti v lasti in jih trgovati. Podobno bodo igralci želeli skupnost pokazati svoje dosežke v igrah.

Kateri predmeti so na voljo na DMarketu?

Obstajata dve vrsti sredstev na voljo na DMarketu. Prva vrsta je virtualni element Steam. Ta postavka Steam je sredstvo v igri, ki je na voljo za določeno igro. Trenutno je za Counter-Strike: Global Offensive na voljo ogromno predmetov. Obstaja tudi element DMarket Blockchain, ki je notranji element verige blokov, s katerim se lahko trguje na verigi blokov DMarket.

S katerimi drugimi igralnimi predmeti lahko trgujete na DMarketu?

Da bi zagotovili široko uveljavitev v skupnosti za razvoj iger, je DMarket sodeloval z Unity Technologies. Motor Unity je eden najpogosteje uporabljanih mehanizmov za razvoj 3D iger. Igre Unity engine so bile lani nameščene več kot 24 milijard krat na več kot 3 milijarde igralnih naprav. Sem spada polovica vseh novih mobilnih iger. Sporazum omogoča, da se vsaka igra, ki temelji na Unity, takoj poveže z verigo blokov DMarket in naredi virtualna sredstva na voljo za prodajo ali trgovanje. Igralci lahko tudi povežejo svoje igralne račune in ustvarijo sezname sredstev digitalnih iger za trgovanje.

Dmarket

Kaj so sredstva za digitalne igre?

Digitalno igralno sredstvo je vsak predmet v igri, kot so oklep, orožje, dragulji ali napitki, ki imajo vrednost in se z njimi lahko trguje med igralci. Obstajajo različne vrste digitalnih sredstev.

Prvič, obstajajo igre, ki imajo lastne valute med igrami. Kakršni koli drugi predmeti v igri, preobleke in modifikacije (modifikacije), glasba in zvočni učinki so nekateri izmed številnih digitalnih izdelkov, s katerimi je mogoče trgovati.

Kaj naredi DMarket Digital Assets edinstveno?

Celotna zgodovina artiklov vsake transakcije je zabeležena v verigi blokov, zato bo vsako digitalno sredstvo imelo svojo edinstveno zgodovino. To prispeva k zbirateljski vrednosti vsakega digitalnega izdelka. Prejšnji lastniki določenih predmetov in njihovi dosežki bi lahko vplivali in povečali ceno predmetov. Igralci morda želijo imeti določen element igre, ki ga je uporabil, na primer njihov najljubši igralec Esports. Izdelek bo bolj zaželen in zvišal ceno izdelka.

Kako se upravlja s sredstvi digitalnih iger?

Elemente v igri ustvarjajo na verigi blokov DMarket ustvarjalci elementov iger. Te izdelke lahko igralci kupijo. Lahko jih kupite in dvignete na uporabniški račun DMarket. Tudi predmete, zaslužene v igri, lahko prenesete v verigo DMarket, ne da bi morali zapustiti igro.

Kaj so notranje postavke DMarket Blockchain?

To so posebni virtualni predmeti, s katerimi je mogoče trgovati samo na platformi DMarket. Količinsko so omejene, zato se bodo zagotovo povečale. Prav tako prihaja z implicitnimi pravicami hvalisanja, ker je eden od zgodnjih posvojiteljev. Trenutno so na seznamu 3 edinstvena digitalna sredstva DMarket, in sicer GDC 2018 Exclusive Asset. Ta članek je posvečen konferenci razvijalcev iger 2018 v San Franciscu. Oznaka ustanovitelja je omejena na 1000 predmetov in je namenjena uvedbi DMarketa. Nazadnje je tu še značka DMarket Spring Cup. S tem praznujemo prvi turnir Counter-Strike: Global Offensive Esports, ki ga prav tako organizira DMarket. Ti predmeti se gibljejo med 10 in 2000 DMC.

API Dmarket Blockchain

Katere valute sprejemamo na DMarket?

Uporabniki lahko prodajajo izdelke Steam za ameriške dolarje (USD) ali predmete DMarket za USD ali DMC, notranjo kripto valuto DMarket. Uporabniki lahko kupijo izdelke Steam za USD ali DMC ali DMarket za DMC. Za prodajo izdelkov Steam na DMarketu morajo uporabniki povezati svoj račun Steam s svojim računom DMarket. Z elementi blockchain DMarket lahko trgujete brez povezave s Steamom.

Kaj je DMC kriptovaluta?

DMC je žeton ERC-20 na osnovi Ethereuma, ki deluje na verigi Ethereum. Pametne pogodbe samodejno izvajajo pravila platforme. Te kriptovalute ne gre zamenjati z DMC ali DynamicCoin, ki že obstaja na borzah. Na zaledju se DMC pretvori v DMT in iz njega, ki je trgovalni kovanec, naveden na borzah, kot je Bittrex.

Kakšno tehnologijo uporablja DMarket Blockchain?

Platforma DMarket trenutno uporablja verigo blokov Ethereum, v prihodnosti pa bo po pridobitvi 10 milijonov uporabnikov projekt migriral v lastno verigo blokov z uporabo okvira blokovske verige Exonum. Je zelo razširljiv in zmore 3000 transakcij na sekundo. Na platformi je tudi druga plast, ki lahko obdela 100.000 operacij na sekundo. Ta deluje z verigo blokov Ethereum z uporabo Golang in Postgresql. Čeprav je centraliziran, je optimiziran za hitrost in ustvarja stransko verigo ter izvaja mikro storitve v verigi Ethereum.

Kako kupiti DMT DMT

DMT-a ne morete kupiti z valuto “Fiat”, zato boste morali najprej kupiti drugo valuto – najlažje je kupiti Bitcoin ali Ethereum, kar lahko storite na Coinbase z nakupom z bančnim nakazilom ali debetno / kreditno kartico, nato pa to zamenjate. za DMT na borzi, ki navaja žeton.

Prepričajte se, da uporabljate našo povezavo za prijavo. Ko boste prvič kupili 100 USD, boste prejeli 10 USD brezplačnega bitcoina.

Spletno mesto Coinbase

Ko kupite Ethereum, lahko trgujete za žetone DMT na naslednjih borzah:

  • Bittrex
  • Upbit
  • Tidex
  • YoBit
  • IDEX

Kako lahko porabite DMT?

Uporabniki lahko DMT porabijo in zaslužijo kot valuto za virtualne predmete v igri. Digitalne pravice se v DMT plačajo tudi lastnikom za uporabo njihovih digitalnih predmetov. Uporabnik lahko kupi premium račune DMarket kot veletrgovec ali posameznik. Za trgovce, ki potrebujejo to storitev, obstaja tudi analitika BigData.

Kako shranjujete svoje kovance DMT?

The Platforma DMarket ima vgrajeno denarnico in obstaja Android na voljo tudi aplikacija za denarnico.

Dmarket Android Denarnica

Kako deluje DMarket?

Uporabniki se morajo registrirati na DMarketu. To jim ustvari denarnico DMC, kamor lahko shranijo svojo valuto DMC in predmete DMarket. Platforma DMarket ima tudi svoj raziskovalec blokov. Vse denarnice in transakcije so zabeležene v javni verigi blokov.

Zaključek

DMarket ima primer prihodnosti, saj je povpraševanje po univerzalni platformi za trgovanje z igrami neizogibno. Strateška partnerstva med razvijalci naslovov iger, igralniško skupnostjo in igralci računalniških iger bodo zagotovila, da bo DMarket živel tudi dlje od lastniške faze veriženja blokov.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me