Mike Novogratz: Cena Bitcoinov bi lahko padla že do 6.500 USD

Red Crash Price Crypto

Bitcoin (BTC) od poznih časov ni bil preveč vroč. Kriptovaluta se je znižala za približno 45% od najvišjega leta 14.000 dolarjev, razpoloženje je spet začelo močno naraščati, vlagatelji pa so se začeli pripravljati na tako rekoč Crypto Winter 2: Electric Boogaloo.

Medtem ko se je medvedji cenovni pritisk za zdaj ustavil, saj je Bitcoin že približno tri tedne uspel obdržati približno 8.000 dolarjev, najvišji vlagatelj opozarja, da bi Bitcoin lahko še bolj padel. Joj.

Red Crash Price Crypto

Možen 20% padec cene od tu

V zadnjih nekaj tednih so sodišče za kriptovalute zasedli medvedi. Ponovni prodajni pritisk se je začel konec septembra, pri čemer je Bakkt z nejasnim lansiranjem sprožil razprodajo, ki je Bitcoinu prinesla 7.700 ameriških dolarjev. Trenutno so stvari stabilne, BTC trguje na 8.000 USD z navideznim občutkom indirektnosti in neodločnosti.

Medtem ko ni bil odločen, v katero smer bo Bitcoin ubral kratkoročno, je Mike Novogratz iz podjetja Galaxy Digital pred kratkim dejal, da se lahko trg kriptovalut premakne celo pod 7.700 ameriških dolarjev. V intervjuju za trgovinsko publikacijo CoinTelegraph je dejal, da lahko vidi, kako Bitcoin pade za 6.500 USD – 20% nižje od trenutne cene – če kupci ne bodo ohranili tega trga podprtega.

Novogratz ni edini, ki si ogleduje obseg 6.500 dolarjev.

Ugledni trgovec Josh Rager je opozoril, da bo po njegovem mnenju najnižji znesek, ki ga bo Bitcoin dosegel pri tem popravku, “med 6300 in 6600 ameriškimi dolarji, [kar] je tam, kjer obstaja veliko zanimanje.”

Kot ugotavlja v spodnjem grafikonu, ima obseg okoli 6.500 ameriških dolarjev velik zgodovinski pomen, saj je bil trenutek, ko je Bitcoin trendiral pred kolapsom na 3.000 ameriških dolarjev novembra in pri katerem obstaja množična podpora..

Vprašani so bili, kako daleč lahko $ BTC padec

IMO, najnižja $ BTC bo zadel: med 6300 in 6600 dolarji, kjer obstaja veliko zanimanje

Cena se trenutno odbija od mesečne podpore & če bi se lahko prelomi tega območja vrnili na 6600 USD – glede na višje časovne okvire pic.twitter.com/sBiKFu7qAc

– Josh Rager &# 128200; (@Josh_Rager) 29. september 2019

Bitcoin se vrne na 20.000 USD

Medtem ko je Novogratz trdil, da je povsem verjeten nadaljnji 20-odstotni padec, to še ne pomeni, da je dolgoročno medved.

Govorim z Julia Chatterley iz CNN v zadnjem segmentu za “First Move” je nekdanji Wall Streeter postal upravitelj sklada kriptovalut in vlagatelj je dejal, da pričakuje, da bo Bitcoin v 18 mesecih dosegel 20.000 USD. To bi pomenilo 150-odstotni premik od trenutne ravni, če bi se izkazalo.

Vrednost v primerjavi z uporabnostjo? “Zlato ima 9 bilijonov USD mkt pokrovčka, vseeno pridobljeno zlato pa lahko shranite v 25-metrsko kocko. To je dragoceno, ker pravimo, da je dragoceno. « @novogratz trdi $ BTC je enako, ampak drugo #Cryptocurrency bo treba "uporablja" in to bo trajalo nekaj časa $ BTC #XRP pic.twitter.com/kwaniSsEqz

– Julia Chatterley (@jchatterleyCNN) 11. oktober 2019

Novogratz je podprl ta optimizem s pogledom na sotočje (potencialno) bikovih dejavnikov. Ena izmed njih so institucionalne naložbe prek ponudnikov storitev, kot je Bakkt, za katere verjame, da bodo prinesle množični pritok kapitala na Bitcoin trge, ki prej niso bili na voljo.

Vodja Galaxy Digital se je ozrl tudi na makro trende, ki bi lahko favorizirali Bitcoin: negativne obrestne mere, geopolitični nemiri in nezaupanje v centralizirane sisteme.

Negativne obrestne mere, ki bodo na potrošnike prenesene prek negativnih donosnih varčevalnih računov, bodo potrošnike prisilile, da poiščejo alternative, kot je Bitcoin. Geopolitični nemiri in nezaupanje v centralizirane sisteme, ki jih povzročata navidezno naraščajoče poseganje v svoboščine in odvisnost sveta od dolga, naj bi vlagatelje pripeljali do alternativnih sistemov, za katere mnogi verjamejo, da bodo podprti z bitcoini in drugo decentralizirano tehnologijo.

Samo glejte na Hong Kong kot na popoln primer. Zaradi protestov in nemirov, ki so pretresli kitajsko regijo, domačini preplavljajo bankomate, ki verjetno delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi zagotovili svoje bogastvo.

Težava je v tem, da je bilo več poročil, da je na bankomatih zmanjkalo denarja, saj je bilo veliko bank zaprtih ali zaprtih zaradi vandalizma. Številni v skupnosti kriptovalut so rekli, da je Bitcoin odlična rešitev za ta vprašanja, saj kriptovaluta omogoča vedno nadzor nad njihovim bogastvom, kar onemogoča poslovanje bank.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me