BiKi.com: Predsednik uprave SEA Ethan Ng o prihodnji finančni instituciji govori o dobavni verigi in borzah

Predstavitev osrednjega besedila z naslovom »Kaj je naslednje« na Blockchain Impact, perspektive 2020 »Dobavna veriga« do polne volilne udeležbe, Ethan Ng, Generalni direktor jugovzhodne Azije za globalno izmenjavo kriptovalut BiKi.com, je opredelil glavne trende, ki so vplivali na verigo blokov v letu 2020, zlasti se poglobil v vlogo oskrbovalnih verig.

Cenjeni panel govorcev je vključeval strokovnjake za dobavne verige, kot je direktor trgovine v Infocomm Media Development Authority (IMDA) Singapurja in izvršni direktor Karuschain, med drugim tudi tehnološke platforme za verigo plemenitih kovin.

Opomba: To je sporočilo za javnost

Prehod na splošno sprejemanje

V zadnjih šestih mesecih smo videli, kako sta tehtnica in SEC usmerila pozornost na decentralizirano gospodarstvo. Vendar je MDS že pred tem, leta 2017, ko so bili trgi ICO zelo vroči, že predlagal ki delajo na CBDC (Digitalne valute centralne banke) do centralnih bank.

“BiKi pri tem računa,” je vztrajala Ng. »Zato verjamemo, da se bo zgodilo splošno sprejemanje. Ko bo eden od večjih CBDC pripravljen, za kar predvidevamo, da se lahko zgodi v prvem ali drugem četrtletju letos, bodo sčasoma vplivali na MNC, ki bodo verjetno sprejeli CBDC. MSP pod njimi bodo z mrežnim učinkom zagotovila veliko več kanalov za trženje, da bodo uporabo digitalnih valut širili na množice. Nato bomo šli skozi plato konkurence, ugotovili, kaj deluje in kaj ne, in našli model, ki deluje. “

Izločanje blockchain rešitve v dobavni verigi kot pomembno vlogo v podjetjih, je Ng poudaril, da “s povečano učinkovito ponudbo se bo povečalo povpraševanje. “

 Slon v sobi

Predsednik uprave BiKi Ethan Ng je poudaril, da so bili v letih 2017 in 2018 vsi ujeti v hrup možnosti blockchain tehnologije in kakšne težave bi lahko rešila. Z velikimi novostmi v vesolju pa je bila stopnja posvojitev daleč pod pričakovanji. Zanemarjen je bil zelo pomemben dejavnik – ogromen slon v sobi.

Navedel je, kako je na tradicionalnih trgih vsak igralec v prostoru dobavne verige potreboval finančnika – centralnega igralca ali banko -, da bi prostor lahko deloval, Ethan Ng je predlagal, da je v novo porušeni dobavni verigi potrebna nova vrsta finančnikov.

To novo vlogo bi prevzele nove finančne institucije, ki bi lahko ponudile številne storitve tradicionalnih finančnih institucij, vendar prilagojene novemu decentraliziranemu gospodarstvu. Opredelitev decentraliziranega financiranja (DeFi) kot enega glavnih pomembnih trendov v letu 2020, Ethan Ng je borze, ki ponujajo izdelke DeFi, videl kot nove moteče finančne institucije prihodnosti.

Rastoči trg rešitev za verigo oskrbovalnih verig

Skupna gospodarstva, ki so jih sprožila podjetja, kot sta Uber in Grab, so zmotila taksi industrijo. Ker so ponudili koristno in izvedljivo rešitev, so lahko pridobili tržni delež in obseg.

Rešitve, specifične za industrijo, ki uporabljajo blockchain, na primer v farmacevtski in živilski industriji med toliko drugimi panogami, kjer imajo logistične in dobavne verige ogromne bolečine, so se razširile na podjetja.. Ng je verjel, da bo ta rastoči trg rešitev dobavne verige omogočil, da bodo na novo motene industrije podobno pridobile tržni delež in obseg.

Zorenje tehnologije v običajni podjetniški uporabi ob bližajoči se pokrajini CBDC in izdelkov DeFi bo skupaj spodbujalo vlogo decentralizacije v gospodarstvih, kjer digitalne valute, kot so BTC in ETH se bo dvignil.

BiKi.com: Načrti za leto 2020 v gospodarstvu DeFi

 Skupaj s partnerjem Kapital vozlišča, Borza BiKi ima velike načrte, da bo pripravljena na ta scenarij.

Prvič, to bi bil začetek posojanja izdelka na borzi BiKi, ki ne uporablja BTC, ampak USDT, kar bi bilo stabilnejše za veliko igralcev.

Drugič, začetek javne finančne verige v tretjem četrtletju 2020, za katero Ng trdno meni, da bi bil eden glavnih vidikov prihodnjih finančnih institucij v blokovnem prostoru.

Kot vedno uporabniško usmerjena platforma obravnava potrebe svojih uporabnikov kot prioriteto. Izmenjava BiKi bo zagotovila, da svojim uporabnikom zagotavlja največ koristi z zagotavljanjem čedalje večje ponudbe finančnih storitev in izdelkov za gospodarstvo deFi, vključno z novimi in inovativnimi načini trgovanja na platformi..

BiKi Exchange se trenutno osredotoča tudi na pridobitev licence v skladu z Zakonom o plačilnih storitvah s strani monetarne uprave Singapurja (MAS). Singapur je eno vodilnih svetovnih finančnih središč in če postanete tukaj regulirana borza, bo borza kriptovalut pridobila nadaljnje priznanje in vtisnila zaupanje uporabnikov kot globalna znamka, ki utrjuje BiKijev položaj v ospredju industrije izmenjave blokov in kriptovalut.

O BiKi.com

Sedež v Singapurju, BiKi.com je globalna borza kriptovalut uvrstila med 20 najboljših na CoinMarketCap. BiKi.com ponuja platformo za digitalna sredstva za trgovanje z več kot 150 kriptovalutami in 280 trgovalnimi pari.

BiKi.com je osredotočen na zagotavljanje najvarnejše, najstabilnejše in najučinkovitejše platforme za trgovanje s kriptovalutami. 100% provizij za transakcije se porabi za odkup in zapisovanje žetona platforme BIKI. Od uradnega odprtja avgusta 2018,

BiKi.com velja za eno najhitreje rastočih borz kriptovalut na svetu z nabranimi 2 milijona registriranih uporabnikov, 150.000 dnevnimi aktivnimi uporabniki, več kot 2.000 partnerji v skupnosti in 200.000 člani skupnosti..

BiKi.com je prejel naložbe soustanovitelja Huobija Du Jun, Genesis Capital Zhu Huai Yang, FBG Capital, ChainUP in drugih v skupni vrednosti približno 10 milijonov USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me