Indiegogo Markets Real Estate Blockchainen keresztül az Aspen Digital Token eladóban

Indiegogo

Az Indiegogo forradalmi erő volt az adománygyűjtésben. Most egy Aspen központú luxusszállodának segítenek 18 millió dollár összegyűjtésében jelképes értékesítés útján. Ellentétben az ICO-val, amelyet az elmúlt évben indítottak, az új jelzőt egy saját vállalkozás saját tőkéjével támasztják alá. Bár ez nem az első alkalom, hogy zsetonokat bocsátanak ki tárgyi eszköz hátterével, új irányzat indulhat el mind a token értékesítésben, mind az ingatlanok értékpapírosításában.

A befektetési jegyek REIT-en keresztül történő értékesítésének ötlete a befektetők számára bevált módszer arra, hogy hozzáférjenek az ingatlanok iránti kicsi érdekeltséghez. Legtöbbször a REIT-eket a főbb tőzsdéken, például az NYSE-n keresztül értékesítik. Most úgy tűnik, hogy a vállalkozó szellemű vállalatok a még mindig forró ICO-piacon csapkodnak a tőke vonzása érdekében.

Indiegogo

Az Indiegogo azt mondja nem fog eladni STO-kat (Biztonsági Token ajánlatok) közvetlenül. Ehelyett kutatóként fognak eljárni, és „vet” állítanak elő minden olyan jelképes felajánlást, amelyet elősegítenek. A St. Regis Aspen jelenlegi jelképes felajánlását végül az Elevated Returns ajánlja fel, aki még 2010-ben vásárolta meg a szállodát. Az Indiegogo 5% jutalékot kap minden eladott tokentől, ami akár 900 000 dollár értékű is lehet. őket.

Az Indiegogo valószínűleg valamivel foglalkozik

Az STO nem olyan, mint a legtöbb kriptovaluta. A kriptók túlnyomó része olyan, mint a fiat valuta, mivel nincs belső értéke. Ez nem arra utal, hogy értéktelenek, csak a legtöbb kriptó a hitre támaszkodik, hogy értéke legyen. Az STO-k egyáltalán más osztályba tartoznak. Bárki, aki tokent vásárol az Aspen Digital-tól, tulajdonosa tulajdonosa lesz a St. Regis Aspen-nek, ami lehet, hogy nem jó befektetés.

Blockchain Real Estate

Olvassa el: Hogyan kezd megszakadni a Blockchain & Alakítsa át az ingatlanpiacot

Függetlenül attól, hogy a St. Regis Aspen folyamatos üzleti siker-e vagy sem, utólagos gondolat a feltörekvő STO piacon. Eddig nem volt sok STO, de ez változhat. Egy másik STO, amelyet jól fogadtak, a SwissRealCoin volt, bár végső pillantásra néhány helyi elkapta szabályozási akadályok.

Úgy tűnik, hogy az Aspen Digital token sokkal szilárdabb jogi alapokkal rendelkezik, mivel a SEC Reg D, 506. szabályának c) pontja, Általános megkeresés alapján kínálja a Templum Markets LLC, az Értékpapír és Tőzsdefelügyelet bejegyzett bróker-kereskedője. Templum a Pénzügyi Szabályozó Hatóság (FINRA) tagja is. Az USA lemaradt a blokklánc szabályozási terében, de úgy néz ki, mint Indygogo et al. megtalálták a meglévő pénzügyi infrastruktúra működésének módját.

Új utak a piaci tőkéhez

Az Aspen Digital token egy másik módja annak, hogy a kriptókat kemény eszközökkel lehet kereskedni. Érdekes, hogy a bevett kockázatitőke-társaságok nyitottak olyan nagy kriptók elfogadására, mint a Bitcoin, az Ethereum pedig tőkére cserél egy előkelő üdülőhelyen.

Stephane de Baets, az Elevated Returns elnöke nyilatkozattal kommentálta az új jelzőt

„A biztonsági token-ajánlatok a jövő befektetési eszközei, egy olyan mechanizmus, amelyet a jövedelemtermelő digitális eszközök felhasználásával a vagyon tárolására terveztek.” És folytatta: „Azáltal, hogy hozzáférést nyitunk a hagyományos eszközökbe, például az ingatlanokba történő befektetéshez, új lehetőséget teremtünk befektetők, hogy megvizsgálják a tulajdonosi részesedést valamiben, amelyet korábban csak magánbefektetők és magas nettó vagyonú magánszemélyek vehettek igénybe. Az Indiegogo az alternatív finanszírozásban és a kriptovalutában jól ismert és megbízható név, így hihetetlen partnerré válik számukra, hogy kihasználhassuk befolyásukat, tapasztalataikat és globális közönségüket. “

Potenciálisan népszerű ingatlanmarketing eszköz

Hatalmas mennyiségű ingatlan van világszerte, és ha a tokenizált eladások népszerűvé válnak, ez a fajta finanszírozási struktúra sokkal gyakoribbá válhat. Amint a fenti példa szemlélteti, a joghatóságtól függően van néhány jogi szempont. Az Aspen Digital token egyszerűbb rendszernek tűnik, mivel fix tőkével rendelkezik, és egyetlen vállalkozásra és ingatlanra korlátozódik.

A SwissRealCoin-t nyílt végű szervezetként tervezték, amely néhány kihívást jelent. Nem minden ingatlanvállalkozásnak lesz egyforma hozama, és mindegyikhez menedzsmentre van szükség az értékük megőrzéséhez. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a befektetők mind a kemény eszközökbe, mind a menedzsment csapatába vásárolnak. Az ingatlanok kezelt portfóliójába történő vásárlás kellő körültekintést igényel, ami az Indiegogo-t jó helyzetbe hozza a továbbiakban, ha az ingatlan által támogatott STO-k piaca felmelegszik.