Ethereum News: Še največje posojilo Rocket, ki ga podpira +400 parcel Decentraland

Raketa NFT

Rocket, prvovrstno posojilno podjetje na Ethereumu, je na križišču digitalnih zbirateljskih predmetov, ki so v vesolju znani kot nezamenljivi žetoni (NFT) in decentralizirana finančna arena Ethereuma.

Rocket, ki je bil sprožen v začetku letošnjega leta, ko je Alex Masmejean nedavno začel delati na hipotekarnih posojilih, je pravkar dosegel svoj najnovejši mejnik z največjim posojilom doslej: 20.000 žetonov Dai stablecoin proti 100.000 USD vrednim nepremičninam Decentraland.

Posojilo v višini 20.000 ameriških dolarjev, objavljeno 2. marca, je za šestmesečni rok določeno na 12 odstotkov APR, podprto z 421 parcelami LAND, tj. Žetoni NFT, ki predstavljajo parcele navideznih nepremičnin v Decentralandu.

Kopati v dogovor

Po njihovem postopku skrbnega pregleda je ekipa Rocket 421 NFT-jev konzervativno ocenila na 100.000 USD. Vendar pa je bila njihova najbolj agresivna ocena digitalnih površin celo 500.000 USD.

Zakaj torej toliko za par sto žetonov? Družba Rocket je nedvomno imela nekaj glavnih premislekov, prvi je bil morda likvidnostni faktor. Ta dogovor je torej deloval, ker so NFT-ji Decentralanda v zadnjih mesecih uživali največjo lestvico v ekosistemu NFT.

Nato je glavno vprašanje vrednosti in za vse večje število uporabnikov paketi Decentraland zdaj dobro ocenjujejo to.

Pomanjšava, virtualni svet, ki nastaja leta, se je na omrežju Ethereum začel prejšnji mesec, in kampanja za lov na zaklad, vredna 100.000 ameriških dolarjev, ki je sovpadla s tem prihodom, zanima več ljudi, ki uporabljajo platformo kot kdaj koli prej. Zdi se, da se narašča in ima bolj na glavo, na splošno gledano.

Če k temu dodamo, žetoni LAND trenutno tudi na trgu prinesejo precej denarja. Na primer, povprečna prodajna cena LAND v zadnjem tednu je bila 5 ETH ali približno 1200 USD po trenutnih cenah, glede na tržnico OpenSea. Trenutno imajo NFT-ji tudi na OpenSea najnižjo ceno slabih 3 ETH.

Kljub temu se zdi, da gre za zadevne žetone 421 LAND, ki se nahajajo na nadpovprečnih cenah zaradi svoje lokacije: parcele se nahajajo tik ob enem od “Genesis Plazas” Decentralanda, ki so ključne, zelo cenjene točke v virtualnem svetu. ekosistem.

Napoved posojila št. 4: 20.000 DAI za 100.000 dolarjev navidezne nepremičnine &# 127969;

&# 128073; 421 ZEMLJIŠČNIH parcel @decentraland

&# 128073; 12% APR, dolg 6 mesecev

&# 128073; Naša ocena je konzervativna. Najvišja: 500.000 USD.

&# 128073; Povezava https://t.co/KGFdqeO0WQ

&# 128073; Skrivnostni lastnik: @metakovan

Najboljše zavarovanje s kriptonativom. &# 128640; pic.twitter.com/OzM4InKCyf

– Raketa (@RocketNFT) 2. marec 2020

V celoti gledano se je Rocket počutil prijetno naprej z največjim posojilom doslej, saj je zaključil, da bo imel v primeru neplačila velike možnosti za okrevanje z dražbo žetonov..

V nadaljnjem komentarju je ekipa prav tako potrdila, da je lastništvo LAND-a prenesla v denarnico z več podpisi prek podjetja Gnosis Safe, da bi varno hranila NFT-je..

Okus tega, kar prihaja

Posojilojemalec, ki stoji za posojilom, psevdonim z imenom MetaKovan, je v novicah dejal, da posojilo še ni le največje Rocketovo, ampak tudi doslej največji tovrstni posel v kriptoekonomiji. Poleg tega so izrazili optimizem, da bodo podobni posli sčasoma postali še bolj učinkoviti.

“Razmerja zavarovanja se bodo izboljšala, vendar je [to] dober pokazatelj, kaj sledi,” je dodal MetaKovan.

Na petah mejnika Cryptoart

Decentraland je en vroč del novonastalega prostora NFT Ethereuma, drugo področje, ki ga ni mogoče prezreti, pa je umetnost NFT ali kriptoart..

Namesto da bi izrazili virtualne nepremičnine, so takšni NFT poročeni z digitalnimi umetniškimi deli in so zaradi pametnih pogodb dokazljivo redki. In ustvarjanje in zbiranje teh kosov se v zadnjem času nadaljuje, kar na Rocketu še ni izgubljeno.

To je zato, ker je prejšnji mesec projekt izdal prvo posojilo, ki ga podpira kriptoart. Po dogovoru je Rocket podjetju Reneju Schmidtu posodil 1.000 dai za šestmesečni mandat s 30-odstotnim letom. V zameno je Schmidt kot zavarovanje ponudil dva dela NFT umetnika Josieja Bellinija.

Objavljanje posojila št. 3: 1.000 DAI do @ reneil1337 proti @josiebellini NFT Art &# 128444;

– prvo posojilo s kripto umetnostjo &# 127912;

– 2 kosa Josie + 1 @poapxyz iz @EFDevcon kot ugled

– 6-mesečni rok, 15% obresti (30 APR)

Kmalu bo na voljo še več posojil &# 128640; pic.twitter.com/GY1YSyxNIx

– Raketa (@RocketNFT) 26. februarja 2020

To je milo rečeno zgoden in zanimiv naskok, ki je prvi izmed več, ki prihaja.