Začetniški priročnik za Binance DEX: popoln pregled

Pregled Binance DEX

Binance je ena glavnih zgodb o uspehu celotnega kriptovalutnega prostora in še naprej raste z neomajnim tempom. Potem ko je pred kratkim ustanovila stalno bazo na Malti, se je vodilna borza kriptovalut z Binance Ugando razširila tudi v Afriko in lansirala platformo fiat to crypto z imenom Binance Jersey.

Skupina je zdaj na testnetu izdala svojo platformo za decentralizirano izmenjavo (DEX), ki bo uporabnikom omogočala trgovanje s kriptovalutami, hkrati pa ohranila popolno skrbništvo nad lastnimi sredstvi. Kljub začetnim pomislekom glede tega, kako decentralizirana je izmenjava, Binance še naprej določa hitrost izmenjave storitev, ekosistem Binance pa vključuje platformo za lansiranje žetonov in inkubator za blockchain projekte, več izobraževalnih in raziskovalnih portalov, OTC trgovalno mizo in Zaupajte mobilni aplikaciji Denarnica.

Pregled Binance DEX

Obiščite Binance DEX

Pregled Binance DEX

Binance DEX je podaljšek glavne borze Binance.com in trgovcem s kriptovalutami ponuja nadaljnje možnosti po nedavno začeti borzi Binance Uganda in Binance Jersey.

20. februarja 2019 je Binance napovedal izdajo svoje testne mreže za Binance DEX, ki deluje kot decentraliziran mehanizem za ujemanje naročil, ki temelji na tehnologiji Binance Chain. Da bi ustvarili Binance DEX, je ekipa, ki stoji za borzo, ustvarila nov blockchain in peer-to-peer porazdeljeni sistem, ki vidi, da se ujemanje odvija znotraj vozlišč blockchain z vsemi transakcijami, ki se beležijo v verigi, kar pomaga ohranjati popolno, pregledno knjigo dejavnosti in uporabnikom omogoča izmenjavo digitalnih sredstev, ki so izdana in navedena na DEX.

Funkcije Binance DEX

Kot rezultat ustvarjanja Binance Chain Binance Coin (BNB) ne bo več žeton ERC20 in se preseli v Binance Chain ter postane osnovno sredstvo novega blockchaina.

Ključne funkcije

 • Funkcionalnost – Binance DEX uporablja spletno trgovalno platformo in uporablja podoben uporabniški vmesnik kot Binance.com. Vključuje tudi grafikone TradingView, ki vsebujejo celo vrsto tehničnih kazalnikov. Poleg tega platforma omogoča uporabnikom, da ustvarijo denarnice in imajo lastne zasebne ključe, DEX pa podpira tudi alternativno programsko in strojno denarnico ter se integrira s Trust Wallet in Ledger Nano S.
 • Tehnologija – Borza se opira na osnovno tehnologijo Binance Chain in ima eno-sekundne blokade s skoraj takojšnjo dokončnostjo transakcije. Kot rezultat lahko Binance DEX podpira podoben obseg trgovanja kot Binance.com, čeprav uporablja drugačen mehanizem za ujemanje. Binance DEX uporablja redno dražbo, da se ujema z vsemi razpoložljivimi naročili, in ker se ujemanje zgodi na vseh naročilih z isto ceno hkrati na vsaki dražbi, odpravi koncept Makers and Takers.
 • Varnost – Platforma ne prevzema skrbništva nad sredstvi, trgovci pa ohranjajo nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. Binance Chain uporablja mehanizem za soglasje na osnovi bizantinske tolerance napak (BFT) in Proof of Stake (PoS), ki vključuje vrsto usposobljenih validacijskih programov in uporablja številne proti sprednje delujoče mehanizme za ohranjanje celovitosti tekalne plasti.
 • Pomoč strankam –Binance DEX je kot decentralizirana borza na voljo trgovcem v številnih državah, ekipa pa nudi visoko raven podpore v primerjavi z drugimi konkurenčnimi DEX-ji. Zagotovili so a Github strani in Pogosta vprašanja poglavje, ki obravnava številna ključna vprašanja. Obstaja tudi Forum in ekipa vzdržuje a Telegram skupina in Twitter.

Kako začeti uporabljati Binance DEX

Kljub temu, da so na testnem omrežju, lahko trgovci ustvarijo denarnico in začnejo izmenjevati žetone na testnem omrežju Binance DEX, evo, kako.

1) Ustvarite denarnico

Pojdite na uradno spletno stran https://testnet.binance.org/ in kliknite eno od ikon »Ustvari denarnico«.

Registracija za račun Binance DEX

Ko ustvarite denarnico v Binanceu, imate na voljo tri alternativne načine dostopa do denarnice, med katerimi so različni formati:

 • Datoteka + geslo shrambe ključev
 • Mnemonic Fraza
 • Zasebni ključ

Binance zahteva, da vsi uporabniki uporabljajo datoteko + geslo shrambe ključev; in med sekundarno metodo izberite med mnemografsko besedno zvezo ali zasebnim ključem.

Če želite ustvariti in prenesti datoteko shrambe ključev, morate vnesti geslo dolžine najmanj osem znakov, ki vključuje veliko črko, simbol in številko.

Od tu vam bo prikazan mnemonski stavek.

Svetujemo vam, da zapišete zaporedje 24 besed in ga hranite nekje tajno in varno. Dobili boste tudi možnost ogleda zasebnega ključa, morda pa ga boste želeli tudi zapisati in shraniti brez povezave.

Ko potrdite, da ste posneli podatke o shrambi ključev in zasebnih ključih, ste pripravljeni odkleniti denarnico in trgovati na Binance DEX.

2) Odklenite denarnico

Pred kakršnim koli trgovanjem boste morali odkleniti denarnico, kar lahko storite s klikom na kateri koli ustrezen zavihek.

Izberete lahko eno od treh oblik zapisa, naložite datoteko shrambe ključev in vnesete geslo, vnesete 24 besedno mnemografsko besedno zvezo ali vnesete zasebni ključ. Vendar je zadnji dve metodi najbolje uporabiti za obnovitev izgubljene datoteke ali gesla shrambe ključev.

Binance DEX uporabnikom omogoča tudi dostop do sredstev, zaščitenih s strojno denarnico Ledger Nano S, zato je treba povezati Ledger, vnesti kodo PIN in odpreti aplikacijo Binance Chain (po prenosu iz upravitelja Ledger Live).

3) Dodajte sredstva na svoj račun Testnet

Če želite na svoj račun dodati sredstva testnet, boste morali dostopati do pipa testnet in se prijavite v svoj račun Binance.

Od tu lahko vnesete svoj testnet naslov in kliknete na gumb “+ Dodaj naslov”, prav tako imate možnost, da testnet sredstva pošljete na več testnet računov, in ko ste pripravljeni, pritisnite “Submit”.

Kmalu zatem bodo poslana sredstva 200 testnet BNB, ki jih najdete v razdelku Transakcije na DEX. Postopek lahko preverite tudi tako, da obiščete Binance Chain Explorer in vnesite naslov testne mreže. Po potrditvi prejema lahko ta sredstva porabite na Binance DEX.

Nazadnje, če želite pridobiti 200 sredstev BNB testne mreže, morate imeti račun Binance, ki ima najmanj 1 BNB. 1 BNB bo ostal na vašem računu in ga lahko dvignete ali z njim trgujete, potem ko zahtevate testno BNB za verigo Binance. Zahteva 1 BNB se uporablja kot ukrep za preprečevanje neželene pošte.

Kako trgovati na Binance DEX

Od tu lahko začnete trgovati na DEX-u in se premikati po vmesniku, ki vam bo znan, če ste že uporabljali glavno borzo.

Zaslon za trgovanje Binance DEX

Začnete lahko tako, da iz polja v zgornjem levem kotu zaslona poiščete želene trgovalne pare.

Trgovalni pari

V istem odseku spodaj lahko spremljate tudi obseg trgovanja in zgodovino trgovanja.

Zgodovina trgovine

Po izbiri želenega trgovalnega para lahko oddate omejeno naročilo, DEX trenutno podpira samo te vrste naročil, ekipa pa novejšim trgovcem svetuje, naj nadaljujejo z vajami na kako uporabljati omejena naročila.

Nakup & amp; Sell ​​Box

Informacije o vaših odprtih naročilih, zgodovini naročil in trgovanja ter stanja na spodnjem levem delu vmesnika.

Ko končate trgovinsko dejavnost, lahko kliknete ikono uporabnika v zgornjem desnem kotu zaslona in pritisnete »Odjava«.

Podprte kriptovalute

Binance DEX podpira približno 25 digitalnih valut, čeprav so to trenutno samo žetoni testnet. Poleg tega ni podpore za medverižne prenose, kar pomeni, da ne boste mogli prenesti kovancev med Binance Chain in drugimi verigami neposredno po zagonu glavne mreže. Vendar pa se to lahko zgodi v bližnji prihodnosti, saj Binance.com deluje kot most, trenutno pa za trgovanje z žetoni med Binance Chain in drugimi verigami, kot sta Bitcoin ali Ethereum, na Binance Chain izdajo “Privezane žetone”, da bi olajšali trgovalni postopek.

Na primer, na testnem omrežju Binance DEX je BTC.B žeton, ki je vezan na vrednost dejanskega BTC, ki se izvaja v Bitcoin omrežju. BTC.B deluje na verigi Binance in ga ni mogoče neposredno prenesti, deponirati ali umakniti v Bitcoin omrežje. Enako velja tudi za valute, kot so ETH.B, XRP.B, LTC.B, NEO.B in USDT.B.

Skupina pri Binanceu poudarja, da bosta dva vezana žetona deponirana ali umaknjena po zagonu glavnega omrežja na dva načina. Tej vključujejo:

 • Zaradi interoperabilnosti med različnimi verigami, ki uporabljajo atomske zamenjave, bodo uporabniki morda morali položiti in umakniti se iz verige Binance za izboljšanje hitrosti.
 • Prek Binance.com, tukaj, ko dvignete BTC.B ali Bitcoin (BTC) z računa Binance.com, bi se lahko odločili, da ga umaknete kot pravi BTC ali Binance Chain BTC.B, in to velja za drugi kovanci.

Poleg tega bo z ustvarjanjem Binance Chain Binance Coin (BNB) prenehal biti žeton ERC20 in se preselil v Binance Chain ter postal osnovno sredstvo novega blockchaina, ko se zažene mainnet. Trgovci bodo lahko izdali, pošiljali in prejemali nove žetone na verigi blokov ter predlagali tudi nove trgovalne pare za seznam.

Provizije Binance DEX

Pristojbine za DEX se redno pregledujejo in prilagajajo, potem ko se med validacijskimi partnerji doseže dogovor s postopkom glasovanja. Trenutno:

 • Provizija za trgovanje se izračuna na podlagi nominalne vrednosti trgovine, medtem ko so provizije za druge transakcije fiksne.
 • Lahko brezplačno pošljete novo naročilo GTE, prekličete delno izpolnjeno naročilo ali delno izpolnjeno naročilo poteče.
 • Transakcije, ki niso povezane s trgovino, bi se zaračunale provizijo, ko se transakcije zgodijo, in jih je mogoče plačati samo v BNB. Transakcija bo zavrnjena, če naslov nima dovolj BNB.
 • Transakcije, povezane s trgovino, se zaračunajo s provizijo, ko je naročilo izpolnjeno ali preklicano / poteklo / IOC poteklo brez polnil. Struktura provizij BNB se uporablja, kadar stanje zadostuje, v nasprotnem primeru se uporablja struktura provizij, ki niso BNB.
 • Če celotna vrednost naročila in prosti saldo za prejemno sredstvo ne zadoščata za plačilo provizije, se zaračuna celota prejemnega sredstva in njegovo preostalo stanje.

Posledično še vedno nismo prepričani o natančnih provizijah, vendar jih delimo med proizvajalci / potrjevalniki blokov, da bi pomagali vzdrževati omrežje, plačati za uporabo omrežja in preprečili zlorabe in napade. Vendar so nova naročila oproščena provizij za spodbujanje uporabe, medtem ko bi večjim trgovanjem zaračunavali več za njihove koristi od likvidnosti v omrežju. Naročilo poteče in prekliče se zaračuna tudi provizija, če ne zagotovi likvidnosti. Prav tako je mogoče plačati pristojbine za katero koli sredstvo, vendar bi mreža najprej zaračunala BNB in ​​uporabila popust, če ima naslov BNB stanje.

Je Binance DEX varen?

Decentralizirane borze po naravi so zasnovane tako, da so bolj odporne kot centralizirane borze, Binance pa že ima dober sloves, ko gre za svoje varnostne protokole in izkušnje z upiranjem. Detekcijska narava DEX-a pomeni, da ni osrednjega organa, ki bi hranil sredstva uporabnikov, kar pomeni, da ni lonca za med, ki bi privabljal zlonamerne akterje. Znano pa je, da hekerji ciljajo na DEX z napadi DNS, ki uporabnike preusmerijo na spletna mesta z lažnim predstavljanjem, ki jih nadzorujejo. Uporabniki nato odklenejo denarnice na teh podobnih spletnih mestih in hekerjem omogočijo dostop do njihovih gesel in zasebnih ključev.

Vendar pa ekipa, ki stoji za DEX-om, ponuja veliko informacij o splošnih najboljših praksah, ki bi jih morali uporabiti, in tudi podrobno opredeli specifikacije trgovanja in ujemanja ter mehanizme proti sprednjim tekom, ki jih uporabljajo..

Prav tako naj bi orisali svoje Obnovitev ob nesrečah in izredne razmere protokolov za različne nujne primere, uporabnikom pa svetujemo, naj ponovno obiščejo povezavo, saj bi skupina morala stran kmalu posodobiti.

Binance Chain uporablja mehanizem soglasja na osnovi bizantinske tolerance napak (BFT) in mehanizma soglasja, ki temelji na dokazilu o vložku (PoS), da ustvari bloke med vrsto usposobljenih validatorjev. To je podobno strukturam, ki jih uporabljajo platforme, kot sta EOS in NEO. Vendar pa je to privedlo do nekaterih kritik za blockchain puriste, ki EOS in NEO vidijo kot zelo centralizirane in navajajo, da najnovejša ponudba Binance zaradi omejenega števila vozlišč ni res DEX. Rezultat tega je bil izvršni direktor Binance Changpeng Zhao tweeting da je zamenjava bolj nekazenska operacija.

Trenutno se domneva, da je do 11 vozlišč, ki varujejo omrežje z Binanceom, ki ohranja popoln nadzor nad delovanjem, Github prav tako ne vsebuje nobene izvorne kode, in čeprav se to lahko zdi problematično za puriste blockchainov, ne bi smelo povzročati težav v zvezi z na varnost uporabniških sredstev, ta pristop pa bo upošteval hitrost in zmogljivosti obdelave izmenjave.

Ali je Binance DEX primeren za začetnike?

Po eni strani so decentralizirane borze bolj zapletene za razumevanje in uporabo kot njihove centralizirane kolege, zato bo Binance DEX imel ostrejšo krivuljo učenja za nove udeležence na trgu. Vendar Binance ponuja številne vire, namenjene izobraževanju večje skupnosti in ohranja Akademija in Forum ki uporabnikom pomagajo slediti razvoju.

Poleg tega, ker Binance DEX trenutno deluje na testnetu, lahko predstavlja nove priložnosti za novejše trgovce, da se vključijo in naučijo, kako ustvariti denarnice, varno shraniti svoje zasebne podatke in trgovati z nepristransko borzo. Z uporabo pipa za testni sklad, trgovci lahko prejmejo 200 testnih BNB in ​​se poigrajo z različnimi trgovinskimi strategijami.

Vendar si je treba zapomniti, da se testna mreža Binance Chain uporablja samo za testiranje, uporabniki pa lahko eksperimentirajo z različnimi funkcijami, ki spremljajo Binance DEX. Žetoni na testni mreži strogo preizkušajo žetone in ne obdržijo nič denarnih ali drugih ugodnosti, sredstva Binance Chain testnet pa niso enaka sredstvom Binance Chain ali sredstvom na računu Binance.com.

Najpomembneje je, da so uporabniki opomnjeni ne pošiljati nobenega pravega glavnega žetona na testno mrežo Binance. Na tej stopnji bodo vsi preneseni BTC, ETH ali BNB neizterljivi in ​​izgubljeni za vedno. DEX se lahko uporablja samo s pridobitvijo testne mreže BNB in ​​uporabo teh sredstev za trgovanje z vezanimi žetoni na DEX, kot sta BTC.B in ETH.B.

Uporabniki so tudi opozorjeni, da če izgubijo ali izgubijo zasebni ključ za svoj naslov, ga nobena druga stranka ne more pridobiti. Binance Chain in podprte denarnice ne snemajo ali prenašajo vašega zasebnega ključa in vsak uporabnik prevzame polno odgovornost za svoj zasebni ključ, datoteko shrambe ključev in zaščito z geslom.

Binance DEX Pros & Slabosti

Prednosti:

 • Dober ugled
 • Poznan vmesnik in uporabniški vmesnik
 • Uporabniki ohranijo nadzor nad svojimi sredstvi
 • Uporabniki lahko preizkusijo strategije trgovanja
 • Nizke pristojbine

Slabosti:

 • Brez trgovanja v živo
 • Krivulja višjega učenja
 • Ni popolnoma decentralizirano
 • Na omrežju ni rešitve za neposreden prenos verig

Zaključek

Ekipa pri Binanceu je držala besedo in pripravila decentralizirano različico svoje izmenjave, kot je bilo obljubljeno. Za bolj izkušene trgovce jim to omogoča, da se povežejo z znano in zaupanja vredno platformo, hkrati pa imajo nadzor nad svojimi sredstvi. Grafikoni uporabniškega vmesnika in TradingView trgovcem omogočajo, da sodelujejo v bolj zapletenih strategijah, ki temeljijo na raznolikih tehničnih kazalnikih. Ker je DEX še v fazi preizkusne mreže, žirija še vedno ne ve, kako dobro je ekipa uspela obravnavati vprašanja likvidnosti in hitrosti, ki pestijo druge DEX-je..

Vendar ta uvedba novim uporabnikom ponuja edinstveno priložnost, da spoznajo, kako delujejo DEX-ji. Z uporabo testne pipe za prejem 200 testnih BNB žetonov lahko vsakdo ustvari denarnico in začne s testnim trgovanjem na DEX ter se nauči oddajati omejena naročila in upoštevati vrsto tehničnih kazalnikov. Kot rezultat, je morda pravi čas za uporabo DEX-a, preden ta sčasoma začne delovati in se odpre za trgovanje s pravimi žetoni mainnet..

Ko se to zgodi, se bo skupnost bolj ukvarjala z zmogljivostmi uspešnosti in s tem, kako se ekipa odloči za reševanje vprašanj glede neposrednih čezmejnih prenosov. Varnost bo tudi glavna prioriteta, saj bodo uporabniki sami odgovorni za svojo varnost, skupnost pa bo spremljala tudi napredek pri decentralizaciji omrežja vozlišč. Kljub tem težavam je Binance DEX platforma brez skrbništva, ki jo zagotavlja dobro uveljavljeno ime v vesolju in ponuja trgovcem na različnih ravneh dobro priložnost, da se platformo navadijo, ko je še vedno na testni mreži..

Obiščite Binance DEX

Binance DEX

src = “~ images \ beginners-guide-to-binance-dex-complete-review.gif”

alt = “Pregled Binance DEX”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enostavnost uporabe

8,0 / 10

Ugled

10,0 / 10

Pristojbine

9,0 / 10

Pomoč strankam

8,0 / 10

načini plačila

8,0 / 10

Prednosti

 • Dober ugled
 • Poznan vmesnik in uporabniški vmesnik
 • Uporabniki ohranijo nadzor nad svojimi sredstvi
 • Uporabniki lahko preizkusijo strategije trgovanja
 • Nizke pristojbine

Slabosti

 • Trgovanje v živo še ni omogočeno
 • Rahla učna krivulja
 • Ni popolnoma decentralizirano
 • Na omrežju ni rešitve za neposreden prenos verig

Obiščite {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Izdelka","ime":"Binance DEX","slike":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 02 \ /binance-dex-review.gif","opis":"Binance je ena glavnih zgodb o uspehu celotnega kriptovalutnega prostora in še naprej raste z neomajnim tempom. Potem ko je pred kratkim ustanovila stalno bazo na Malti, se je vodilna borza kriptovalut z Binance Ugando razširila tudi v Afriko in lansirala platformo za kripto valuto Binance Jersey. Ekipa je zdaj…","ponudbe": {"@type":"Ponudba","cena":"0,00","priceCurrency":"$","prodajalec": {"@type":"Oseba","ime":"Eugene Kem"}},"pregled": {"@type":"Pregled","reviewRating": {"@type":"Ocena","bestRating":"10.","najslabša ocena":"0","ratingValue":"8.60"},"ime":"Binance DEX","reviewBody":"Binance je ena glavnih zgodb o uspehu celotnega kriptovalutnega prostora in še naprej raste z neomajnim tempom. Potem ko je pred kratkim ustanovila stalno bazo na Malti, se je vodilna borza kriptovalut z Binance Ugando razširila tudi v Afriko in lansirala fiat na kripto platformo, imenovano Binance Jersey. \ R \ n \ r \ n Ekipa je zdaj izdala svojo decentralizirano borzo (DEX ) na platformi testnet, ki bo uporabnikom omogočila trgovanje s kriptovalutami, hkrati pa ohranila popolno skrbništvo nad lastnimi sredstvi. Kljub začetnim pomislekom glede tega, kako decentralizirana je izmenjava, Binance še naprej določa hitrost izmenjave storitev, ekosistem Binance pa vključuje platformo za lansiranje žetonov in inkubator za blockchain projekte, več izobraževalnih in raziskovalnih portalov, OTC trgovalno mizo in Zaupajte mobilni aplikaciji Wallet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nObiščite Binance DEX \ r \ n \ r \ nBinance DEX Pregled \ r \ nBinance DEX je razširitev glavne borze Binance.com in trgovcem s kriptovalutami nudi nadaljnje možnosti po zamenjavi, ki sta jo pred kratkim lansirali Binance Uganda in Binance Jersey. \ r \ n \ r \ n 20. februarja 2019 je Binance napovedal izdajo svoje testne mreže za Binance DEX, ki deluje kot decentraliziran motor za ujemanje naročil, ki temelji na tehnologiji Binance Chain . Da bi ustvarili Binance DEX, je ekipa, ki stoji za borzo, ustvarila nov blockchain in peer-to-peer porazdeljeni sistem, ki vidi, da se ujemanje odvija znotraj vozlišč blockchain z vsemi transakcijami, ki se beležijo v verigi, kar pomaga ohranjati popolno, pregledno knjigo dejavnosti in uporabnikom omogoča izmenjavo digitalnih sredstev, izdanih in uvrščenih na DEX. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNa podlagi ustvarjanja Binance Chain bo Binance Coin (BNB) prenehajo biti žeton ERC20 in se bodo preselili v Binance Chain ter postali domače sredstvo novega blockchaina. \ r \ nKljučne funkcije \ r \ n \ r \ n \ tFunctionality \ u2013 Binance DEX uporablja spletno platformo za trgovanje, in uporablja podoben uporabniški vmesnik kot Binance.com. Vključuje tudi grafikone TradingView, ki vsebujejo celo vrsto tehničnih kazalnikov. Poleg tega platforma omogoča uporabnikom, da ustvarijo denarnice in imajo lastne zasebne ključe, DEX pa podpira tudi alternativno programsko in strojno denarnico ter se integrira s Trust Wallet in Ledger Nano S. \ r \ n \ tTechnology \ u2013 Borza temelji na jedru tehnologije Binance Chain in ima eno sekundo blokov s skoraj takojšnjo dokončnostjo transakcije. Kot rezultat lahko Binance DEX podpira podoben obseg trgovanja kot Binance.com, čeprav uporablja drugačen mehanizem za ujemanje. Binance DEX uporablja redne dražbe, da se ujema z vsemi razpoložljivimi naročili, in ker se ujemanje na vseh dražbah zgodi istočasno za vsa naročila z enako ceno, odpravi koncept ustvarjalcev in prevzemnikov. \ R \ n \ tVarnost \ u2013 Platforma ne prevzame skrbništva nad sredstvi, trgovci pa ohranjajo nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. Binance Chain uporablja mehanizem za soglasje, ki temelji na bizantinski toleranci napak (BFT) in dokazilu o vložku (PoS), ki vključuje vrsto usposobljenih validacijskih programov, in uporablja številne prednje delujoče mehanizme za ohranjanje celovitosti tekalne plasti. \ R \ n \ tPodpora strankam \ u2013 Kot decentralizirana borza je Binance DEX na voljo trgovcem v številnih državah, ekipa pa nudi visoko raven podpore v primerjavi z drugimi konkurenčnimi DEX-ji. Priskrbeli so stran Github in razdelek s pogostimi vprašanji, ki obravnavajo številne ključne težave. Obstaja tudi forum in ekipa vzdržuje skupino Telegram in Twitter. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKako začeti na Binance DEX \ r \ n Kljub temu, da so na testnem omrežju, lahko trgovci ustvarijo denarnico in začnejo izmenjevati žetone na testnem omrežju Binance DEX, tukaj je kako. \ r \ n1) Ustvarite denarnico \ r \ nPojdite na uradno spletno mesto https: \ / \ / testnet.binance.org \ / in kliknite enega od \ u201cUstvari denarnico \ u201d ikona. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKo ustvarite denarnico v Binanceu, imate na voljo tri alternativne načine dostopa do denarnice, med katerimi so različni formati: \ r \ n \ r \ n \ tKeystore File + Password \ r \ n \ tMnemonic Phrase \ r \ n \ tPrivatni ključ \ r \ n \ r \ nBinance zahteva, da vsi uporabniki uporabljajo datoteko + geslo Keystore; in med sekundarno metodo izberite med mnemografsko besedno zvezo ali zasebnim ključem. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Če želite ustvariti in prenesti datoteko shrambe ključev, morate v polje vnesti geslo z najmanj osmimi znaki dolžina, ki vključuje veliko črko, simbol in številko. \ r \ n \ r \ nOd tega se vam prikaže mnemoteza. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSvetujemo vam da zapišem zaporedje 24 besed in ga hranim nekje na skrivnem in varnem. Dobili boste tudi možnost ogleda zasebnega ključa, morda pa ga boste želeli zapisati in shraniti brez povezave. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKo potrdite, da ste posneli shrambo ključev in podrobnosti zasebnega ključa, pripravljeni ste odkleniti denarnico in trgovati z Binance DEX. \ r \ n2) Odklenite denarnico \ r \ nPred kakršnim koli trgovanjem boste morali odkleniti denarnico in to lahko storite s klikom na katero koli ustreznih zavihkov. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLahko izberete enega od treh formatov, naložite datoteko shrambe ključev in vnesete geslo, vnesete 24 besedno mnemografsko besedno zvezo ali vnesete zasebno tipko. Vendar sta zadnji dve metodi najbolje uporabiti za obnovitev izgubljene datoteke ali gesla shrambe ključev. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance DEX uporabnikom omogoča tudi dostop do sredstev, zaščitenih s strojno denarnico Ledger Nano S in potrebno je povezati knjigo, vnesti kodo PIN in odpreti aplikacijo Binance Chain (po prenosu iz upravitelja Ledger Live). \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) Dodajte sredstva v svoj račun Testnet \ r \ nČe želite na svoj račun dodati sredstva testnet, morate odpreti pipo testne mreže in se prijaviti v svoj račun Binance. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOd tega lahko vnesete svoj testnet naslov in kliknite gumb \ u201c + Dodaj naslov \ u201d, prav tako imate možnost, da testnet sredstva pošljete na več računov testnet, in ko ste pripravljeni, pritisnite \ u201cSubmit \ u201d. \ r \ n \ r \ nThe 200 testnet Sredstva BNB bodo poslana kmalu zatem in jih najdete v razdelku Transakcije na DEX. Postopek lahko preverite tudi tako, da odprete Binance Chain Explorer in vnesete naslov testne mreže. Po potrditvi prejema lahko ta sredstva uporabite na Binance DEX. \ R \ n \ r \ nNazadnje, če želite pridobiti 200 sredstev BNB testne mreže, morate imeti račun Binance, ki ima najmanj 1 BNB. 1 BNB bo ostal na vašem računu in ga lahko dvignete ali z njim trgujete, potem ko zahtevate testno BNB za verigo Binance. Zahteva 1 BNB se uporablja kot ukrep za preprečevanje neželene pošte. \ R \ nKako trgovati na Binance DEX \ r \ nOd tega lahko začnete trgovati na DEX-u in se premikati po vmesniku, ki vam bo znan če ste že uporabljali glavno borzo. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Za začetek lahko poiščete želene trgovalne pare iz polja v zgornjem levem kotu zaslona. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nV istem razdelku spodaj lahko spremljate tudi obseg trgovanja in zgodovino trgovanja. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Po izbiri želenega trgovalnega para lahko postavite omejeno naročilo, DEX trenutno podpira samo te vrste naročil in skupina novejšim trgovcem svetuje, naj si ogledajo vadnico o uporabi omejenih naročil. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInformacije na vašem Open Naročila, zgodovino naročil in trgovanja ter stanja najdete na spodnji levi strani vmesnika. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKo končate svojo trgovinsko dejavnost, lahko kliknete uporabnika v zgornjem desnem kotu zaslona in pritisnite \ u201cPodpis Out \ u201d. \ R \ nPodprte kriptovalute \ r \ nBinance DEX podpira približno 25 digitalnih valut, čeprav so to trenutno samo žetoni testnet. Poleg tega ni podpore za medverižne prenose, kar pomeni, da ne boste mogli prenašati kovancev med Binance Chain in druge verige neposredno po zagonu omrežja. Vendar se to lahko zgodi v bližnji prihodnosti, saj Binance.com deluje kot \ u00a0a most in trenutno trguje z žetoni med verigo Binance in drugimi verigami, kot sta Bitcoin ali Ethereum \"Označeni žetoni \" so izdani na verigi Binance, da bi olajšali postopek trgovanja. \ r \ n \ r \ nNa primer, na testnem omrežju Binance DEX je BTC.B žeton, ki je vezan na vrednost dejanskega BTC, ki se izvaja v Bitcoin omrežju. BTC.B deluje na verigi Binance in ga ni mogoče neposredno prenesti, deponirati ali umakniti v Bitcoin omrežje. Enako velja za valute, kot so ETH.B, XRP.B, LTC.B, NEO.B in USDT.B. \ r \ n \ r \ nSkupina pri Binanceu poudarja, da bosta dva glavna načina za ti vezani žetoni se deponirajo ali dvignejo po zagonu omrežja. Sem spadajo: \ r \ n \ r \ n \ t interoperabilnost med različnimi verigami, ki uporabljajo atomske zamenjave, in uporabniki bodo morda morali položiti in umakniti se iz verige Binance za izboljšanje hitrosti. \ R \ n \ tVia Binance.com, tukaj, ko umaknete BTC.B ali Bitcoin (BTC) z računa Binance.com, lahko bi jih umaknili kot pravi BTC ali Binance Chain BTC.B, kar velja za druge kovance. \ R \ n \ r \ n Poleg tega bo Binance Coin (BNB) pri ustvarjanju verige Binance prenehal biti žeton ERC20 in se bo preselil v Binance Chain ter postal novo osnovno sredstvo nove verige blokov, ko se bo mreža zagnala. Trgovci bodo lahko izdali, pošiljali in prejemali nove žetone na verigi blokov ter predlagali tudi nove trgovalne pare na seznam. \ R \ nBinance DEX Pristojbine \ r \ nPristojbine na DEX se redno pregledujejo in prilagajajo, potem ko je dogovor sklenjen. dosežen med potrjevalci s postopkom glasovanja o predlogih. Trenutno: \ r \ n \ r \ n \ tPristojbina za trgovanje se izračuna na podlagi nominalne vrednosti trgovine, medtem ko so provizije za druge transakcije fiksne. \ R \ n \ tBesplačno je poslati novo naročilo GTE, preklicati delno izpolnjeno naročilo, ali preneha veljati delno izpolnjeno naročilo. \ r \ n \ tZa transakcije, povezane s trgovino, se zaračuna provizija, ko se transakcije zgodijo, in jih je mogoče plačati samo v BNB. Transakcija bo zavrnjena, če na naslovu ni dovolj BNB. \ R \ n \ tTransakcije, povezane s trgovanjem, se zaračunajo s provizijo, ko je naročilo izpolnjeno ali preklicano \ / poteklo \ / IOC-poteklo brez polnil. Struktura provizije BNB se uporablja, kadar stanje zadostuje, v nasprotnem primeru se uporabi struktura provizije, ki ni BNB. \ R \ n \ tČe celotna vrednost naročila in prosti saldo za prejemno sredstvo ne zadoščata za plačilo provizije, potem zaračunali bi se celotno prejemno sredstvo in njegovo preostalo stanje. \ r \ n \ r \ n Posledično še vedno nismo prepričani v natančne provizije, vendar si jih delijo proizvajalci blokov \ / potrjevalci, da bi pomagali vzdrževati omrežja, plačajte za uporabo omrežja in za preprečevanje zlorab in napadov. Vendar so nova naročila oproščena provizij za spodbujanje uporabe, medtem ko bi večjim trgovanjem zaračunavali več za njihove koristi od likvidnosti v omrežju. Naročilo poteče in prekliče se zaračuna tudi provizija, če ne zagotovi likvidnosti. Prav tako je mogoče plačati pristojbine za katero koli sredstvo, vendar bi mreža najprej zaračunala BNB in ​​uporabila popust, če ima naslov BNB stanje. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAli je Binance DEX Safe? \ R \ n \ r \ nDecentralizirane izmenjave po svoji naravi so zasnovane tako, da so bolj odporne kot centralizirane izmenjave, Binance pa že ima dober sloves, ko gre za svoje varnostne protokole in dosežke odpornosti proti vdorom. Detekcijska narava DEX-a pomeni, da ni osrednjega organa, ki bi hranil sredstva uporabnikov, kar pomeni, da ni lonca za med, ki bi privabljal zlonamerne akterje. Znano pa je, da hekerji ciljajo na DEX z napadi DNS, ki uporabnike preusmerijo na spletna mesta z lažnim predstavljanjem, ki jih nadzorujejo. Uporabniki nato odklenejo denarnice na teh podobnih spletnih mestih in hekerjem omogočijo dostop do njihovih gesel in zasebnih ključev. \ R \ n \ r \ nVendar pa ekipa, ki stoji za DEX-om, nudi veliko informacij o splošnih najboljših praksah, ki uporabniki bi morali uporabiti in podrobno opisati specifikacije trgovanja in ujemanja, pa tudi mehanizme proti delovanju spredaj, ki jih uporabljajo. \ r \ n \ r \ n \ tTrading Spec \ r \ n \ tMatch Logic \ r \ n \ tAnti-front- teče \ r \ n \ r \ nObstavili naj bi tudi svoje protokole za obnovo po katastrofi in izredne razmere za različne nujne primere, uporabnikom pa svetujemo, naj ponovno obiščejo povezavo, saj bi skupina morala stran kmalu posodobiti. \ r \ n \ r \ nBinance Veriga uporablja mehanizem soglasja na osnovi bizantinske tolerance napak (BFT) in mehanizma soglasja, ki temelji na dokazilu o vložku (PoS), da ustvari bloke med vrsto usposobljenih validatorjev. To je podobno strukturam, ki jih uporabljajo platforme, kot sta EOS in NEO. Vendar pa je to privedlo do nekaterih kritik za blockchain puriste, ki EOS in NEO vidijo kot zelo centralizirane in trdijo, da zaradi omejenega števila vozlišč Binanceova najnovejša ponudba v resnici ni DEX. To je povzročilo, da je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao tvitnil, da je borza bolj nekazenska operacija. \ R \ n \ r \ nTrenutno naj bi bilo do 11 vozlišč, ki varujejo omrežje z Binanceom, ki je obdržal popoln nadzor nad delovanjem, Github pa tudi ne vsebuje nobene izvorne kode in čeprav se to lahko izkaže za problematično za puriste blockchainov, ne bi smelo povzročati težav v zvezi z varnostjo uporabniških sredstev in ta pristop bo upošteval hitrost in zmogljivosti obdelave izmenjave. \ r \ nAli je Binance DEX primeren za začetnike? \ r \ n Po eni strani so decentralizirane borze bolj zapletene za razumevanje in uporabo kot njihove centralizirane kolege, zato bo Binance DEX imel ostrejšo učno krivuljo za nove udeležence na trgu. . Vendar Binance ponuja številne vire, namenjene izobraževanju večje skupnosti, in vzdržuje Akademijo in forum, ki uporabnikom pomagata, da sledijo razvoju. \ R \ n \ r \ n Poleg tega, ker Binance DEX trenutno deluje v testni mreži, lahko predstavljajo popolno priložnost za novejše trgovce, da se vključijo in se naučijo ustvariti denarnice, varno shraniti svoje zasebne podatke in trgovati z uporabo ne-skrbniške izmenjave. Z uporabo pipe za testni sklad lahko trgovci prejmejo 200 testnih BNB in ​​se poigrajo z različnimi trgovinskimi strategijami. \ R \ n \ r \ nVendar pa je pomembno vedeti, da se testna mreža Binance Chain uporablja samo za testiranje in uporabnike. lahko eksperimentira z različnimi funkcijami, ki spremljajo Binance DEX. Žetoni na testni mreži strogo preizkušajo žetone in ne obdržijo nič denarnih ali drugih ugodnosti, sredstva Binance Chain testnet pa niso enaka sredstvom Binance Chain ali sredstvom na računu Binance.com. \ R \ n \ r \ n Najpomembneje je, da uporabniki so opozorjeni, naj na testno mrežo Binance ne pošiljajo nobenega pravega glavnega žetona. Na tej stopnji bodo vsi preneseni BTC, ETH ali BNB neizterljivi in ​​za vedno izgubljeni. DEX se lahko uporablja samo s pridobitvijo testne mreže BNB in ​​uporabo teh sredstev za trgovanje z vezanimi žetoni na DEX, kot sta BTC.B in ETH.B. \ r \ n \ r \ nUporabnike opozarjamo tudi, da če izgubijo ali zamenjajo zasebni ključ za svoj naslov, ga nobena druga stranka ne more pridobiti. Binance Chain in podprte denarnice ne snemajo ali prenašajo vašega zasebnega ključa in vsak uporabnik prevzame polno odgovornost za svoj zasebni ključ, datoteko shrambe ključev in zaščito z geslom. \ R \ nBinance DEX Pros & Proti \ r \ nPros: \ r \ n \ r \ n \ tDobri ugled \ r \ n \ tPoznani vmesnik in uporabniški vmesnik \ r \ n \ t Uporabniki ohranijo nadzor nad svojimi sredstvi \ r \ n \ tUporabniki lahko preizkusijo strategije trgovanja \ r \ n \ tNizke provizije \ r \ n \ r \ nKonusi: \ r \ n \ r \ n \ tNi trgovanja v živo \ r \ n \ tVisoka krivulja učenja \ r \ n \ tNe popolnoma decentraliziran \ r \ n \ tNi neposredne navzkrižne verige Prenos rešitve na glavnem omrežju \ r \ n \ r \ nZaključek \ r \ nSkupina v podjetju Binance je držala besedo in pripravila decentralizirano različico svoje izmenjave, kot je obljubila. Za bolj izkušene trgovce jim to omogoča, da se povežejo z znano in zaupanja vredno platformo, hkrati pa imajo nadzor nad svojimi sredstvi. Grafikoni uporabniškega vmesnika in TradingView trgovcem omogočajo, da sodelujejo v bolj zapletenih strategijah, ki temeljijo na raznolikih tehničnih kazalnikih. Ker je DEX še v fazi preizkusne mreže, žirija še vedno ne ve, kako dobro je ekipa uspela odpraviti težave z likvidnostjo in hitrostjo, ki pestijo druge DEX-je. \ R \ n \ r \ nVendar pa ta predstavitev predstavlja novo uporabniki z edinstveno priložnostjo spoznati, kako delujejo DEX-ji. Z uporabo testne pipe za prejem 200 testnih BNB žetonov lahko vsakdo ustvari denarnico in začne s testnim trgovanjem na DEX ter se nauči oddajati omejena naročila in upoštevati vrsto tehničnih kazalnikov. Kot rezultat, je morda zdaj pravi čas za uporabo DEX-a, preden ta sčasoma začne delovati in se odpre za trgovanje s pravimi žetoni v glavnem omrežju. \ R \ n \ r \ nKo se to zgodi, se bo skupnost bolj ukvarjala z zmogljivostmi in kako se ekipa odloči rešiti vprašanja v zvezi z neposrednimi medsebojnimi prenosi. Varnost bo tudi glavna prednostna naloga, saj bodo uporabniki sami odgovorni za svojo varnost, skupnost pa bo spremljala tudi napredek pri decentralizaciji omrežja vozlišč. Kljub tem težavam Binance DEX ni skrbniška platforma, ki jo zagotavlja uveljavljeno ime v vesolju in ponuja dobro priložnost trgovcem na različnih ravneh, da se privadijo na platformo, medtem ko je še vedno v testni mreži. \ R \ nObiščite Binance DEX","avtor": {"@type":"Oseba","ime":"Eugene Kem"},"datumObjavljeno":"2019-02-27"}}