Začetniški priročnik za Bittrex: popoln pregled

Bittrex pregled

S sedežem v Seattlu v ZDA, Bittrex je ena največjih internetnih borz kriptovalut in se pogosto uvrsti med 3 svetovne borze glede na obseg trgovanja. Bittrex deluje od leta 2014 in trenutno ima 24-urni obseg trgovanja nekaj manj kot 300 milijonov USD.

Spletno mesto je na dobrem glasu in do tega trenutka ni bilo nobenega prijavljenega vdora. Bittrex se vidi kot naslednja generacija platforme za trgovanje s kriptovalutami in si prizadeva zagotoviti najhitrejšo in najvarnejšo storitev trgovanja, ki je na voljo.

Bittrex pregled

Kdo je ustanovil Bittrex?

Bittrex je ustanovil soustanovitelj in izvršni direktor Bill Shihara, ki se je pri ustvarjanju borze oprl na svoje izkušnje kot varnostni inženir v podjetjih Amazon in Blackberry. Shihara je bil motiviran zaradi kršitev varnosti in težav z zanesljivostjo, s katerimi so se srečevale borze in uporabniki, zato je hotel zagotoviti veliko bolj zanesljivo storitev. Bittrex sestavlja zvezdno ekipo, ki združuje več kot 50 let izkušenj na področju varnosti in razvoja podjetij, med katerimi so Microsoft, Amazon, Qualys in BlackBerry.

Kako Bittrex izstopa?

V svojem kratkem življenju si je Bittrex prizadeval za izvajanje številnih funkcij in praks, s katerimi je lahko prehitel svoje konkurente. Tej vključujejo:

 • Varna platforma– Ekipa, ki stoji za Bittrexom, se ponaša z zagotavljanjem varne platforme in z uporabo najbolj zanesljivih varnostnih tehnologij, ki so na voljo. Sem spada uporaba elastične večstopenjske strategije denarnice, ki zagotavlja, da je 80-90% sredstev shranjenih brez povezave in na varnem. Poleg tega je za vsa dviga in uporabo API-ja potrebna dvofaktorska overitev.
 • Trgovinski mehanizem po meri– Platforma Bittrex je bila zasnovana tako, da jo je mogoče prilagoditi z uporabo elastičnega računalništva, zato je sposobna obdelovati in izvrševati naročila takoj, ko so dana. To odpravlja prekrižane knjige naročil ali kakršne koli zamude pri obdelavi poslov.
 • Hitri pologi in dvigi– Sistem je nastavljen tako, da omogoča hitro obdelavo transakcij prek avtomatizirane platforme za spremljanje. To omogoča hitrejše transakcije in omogoča tudi hitre posodobitve stanja, trgovanja in informacij o denarnici. Na Bittrexu so ključne informacije vedno posodobljene.
 • Pomoč strankam– Kot ena največjih svetovnih borz kriptovalut se spletna mesta pogosto srečujejo z velikim številom vstopnic. To lahko obremeni vire; vendar Bittrex na splošno dobro obvlada komunikacijo in izvaja a namenska stran za podporo poleg tega, da je zelo aktiven na socialni mediji.
 • Dostopnost– Bittrex poleg velikega obsega trgovanja omogoča hiter dostop do velikega števila kriptovalut. Na spletnem mestu je naštetih na stotine kriptovalut in kupci lahko z nepreverjenim računom zlahka trgujejo v protivrednosti 1 BTC na dan. Z osnovnim računom je mogoče trgovati z do 2 BTC na dan, če je omogočena dvofaktorska avtentikacija.
 • Prosojne provizije– Provizije za trgovanje z Bittrexom znašajo 0,25% pri vseh poslih, kar strankam omogoča preprost izračun provizij, nastalih pri kateri koli trgovini..

S čim lahko trgujete na Bittrexu?

Ena glavnih prednosti spletnega mesta je globina raznolikosti njegovih seznamov. Bittrex trenutno vsebuje na stotine kovancev in uporabnikom ponuja tudi stotine trgovskih parov s kriptovalutami, na spletnem mestu pa je prikazanih več kot 450 BTC parov. Bittrex ponuja dobre možnosti za trgovanje prek Bitcoin in Ethereum, trenutno pa ne ponuja fiat trgovalnih parov (trgovanje prek USD, EUR, GBP). Uporabniki lahko kupijo Bitcoin, Ethereum ali USDT z bančnim nakazilom. Za to je potreben »izboljšani preverjeni« račun skupaj z zneskom nakupa v vrednosti najmanj 10.000 USD.

Trgovanje z Bittrexom

Poleg tega spletno mesto ponuja 11 USDT trgovalni pari.

USDT je ​​sredstvo kriptovalute, izdano v verigi Bitcoin, in vsaka enota USDT je ​​podprta z ameriškim dolarjem, ki je v rezervah Tether Limited. USDT je ​​povezan ali “privezan” na ceno ameriškega dolarja in deluje kot stabilna digitalna valuta, ki trgovcem ponuja dodatne možnosti. USDT kot »privezavo« in se lahko prenese, porabi in shrani na enak način kot druge kriptovalute. Za trgovanje s USDT za fiat valuto lahko uporabniki kupujejo in unovčijo priveze neposredno na Tether platforma.

Omejitve umika in preverjanje računa

Ekipa Bittrexa je izrazili svojo zavezanost spoštovanju vseh zakonov in predpisov, ki jih zahtevajo ameriški vladni organi, računi morajo biti preverjeni, če želite dvigovati sredstva. Bittrex podpira to zahtevo kot del svojega programa za preprečevanje pranja denarja (AML) in programa Know Your Customer (KYC). Osnovno preverjanje računa strankam omogoča dvig do vrednosti 3 BTC na dan.

Trenutno obstajata dve vrsti računov.

 • Osnovni računi, ki od uporabnikov zahtevajo, da predložijo svoje ime, naslov in datum rojstva. Te podrobnosti se preverijo z javnimi evidencami, če pa ta postopek ne uspe, bodo morali kupci nadaljevati z izboljšanim preverjanjem. Z omogočeno avtentifikacijo z dvema faktorjema lahko osnovni računi dvignejo do 3 BTC ekvivalente digitalne valute na dan.
 • Izboljšani računi od uporabnikov zahtevajo, da skupaj s »selfiji« predložijo skenirane dokumente. Te preveri ponudnik storitev Jumio, ki s pomočjo številnih hevristik ugotovi, ali je identiteta zakonita in da se obrazi ujemajo. Izboljšani računi lahko dvignejo do 100 BTC na dan, če imajo omogočeno dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

Preverjanje Bittrexa

Kako začeti uporabljati Bittrex

Obiščite Bittrex.com in kliknite »PRIJAVA« ter se nato prijavite s svojim e-poštnim naslovom in geslom.

Bittrex Register

Potrdite svoj e-poštni naslov s klikom na povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga je poslal Bittrex; to vam bo omogočilo prijavo.

Preverjanje Bittrexa

Naložite nekaj kriptovalut. Na vrhu strani boste ob prvi prijavi videli seznam vseh Bittrexovih trgov. Kliknite stran »Denarnice«, da nakažete želeno kripto valuto.

V iskalni vrstici poiščite kriptovaluto, ki jo želite položiti, nato pa lahko kliknete ikono plus. Pojavilo se bo polog, ki vam bo omogočil, da ustvarite naslov za polog. Ko vidite naslov, ki ste ga pripravljeni položiti, je najbolje, da začnete z majhnim zneskom in če je vse v stanju, pojdite na večje količine. Polog lahko opravite s pošiljanjem sredstev iz denarnice za kriptovalute, ki jo že imate.

Naslov denarnice Bittrex

Počakajte na verifikacijo s strani verige blokov Potem ko vaša transakcija prejme več potrditev verige blokov, boste prejeli svoj depozit in bili pripravljeni na trgovanje.

Poiščite par, s katerim želite trgovati Ko je vaš depozit pripravljen za trgovanje, poiščite želeni trgovalni par na strani trgih.

UBQ trgovina

Oddaj svoje naročilo

Za osnovno trgovino je najpomembnejši razdelek knjiga z naročili. Tu si lahko ogledate vsa naročila za nakup / ponudbo in prodajo / povpraševanje, ki so jih že oddali drugi uporabniki.

Izberite ceno in število enot, ki jih želite. Naročila, ki so znatno pod zahtevanimi cenami, morda ne bodo izpolnjena. Z oddajo omejenega naročila za nakup se zavežete, da boste kupili kriptovaluto, ki ste jo vnesli, za količino, ki ste jo vnesli, po ali pod ceno, ki ste jo vnesli..

Pred oddajo naročila boste pozvani, da ga potrdite. Na tej točki še vedno obstaja možnost preklica naročil.

Nakup

Izpolnite naročilo in dvignite sredstva

Ko bo vaše naročilo izpolnjeno, bo vaš nov nakup kriptovalut prikazan kot na voljo v vaši denarnici Bittrex. Če kliknete ikono minus, boste lahko svoj nakup umaknili.

Zdaj lahko sredstva nakažete na denarnico, ki ste jo izbrali, preprosto vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in naslov, kamor želite poslati svoj dvig.

Kako trgovati z ameriškimi dolarji

Bittrex zdaj podpira trgovanje, vloge in dvige v ameriških dolarjih (USD) za primerne osebne in poslovne račune. Do sodelovanja sta upravičena oba sklopa imetnikov računov, ki zaključita postopek preverjanja identitete in delujeta zunaj ZDA ali znotraj ene od naslednjih ameriških zveznih držav / ozemelj:

Alabama, Aljaska, Arizona, Arkansas, Kalifornija, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Missouri, Mississippi, Michigan, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, Nova Mehika, Severna Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pensilvanija, Portoriko, Južna Karolina, Južna Dakota, Teksas, Utah, zvezna država Washington, Washington, DC, Wisconsin, Zahodna Virginia.

Posamezniki, ki živijo znotraj Združenih držav v državi, ki ni na seznamu, kot je Havaji, trenutno niso upravičeni do trgovanja z ameriškim dolarjem in so usmerjeni k sodelovanju na kripto trgih, kot so USDT (Tether), BTC (Bitcoin) in ETH (Ethereum).

Računi, ki so jih uporabniki, ki živijo na upravičeni lokaciji, ki so jih ustvarili pred 4. septembrom 2018, bi morali že biti omogočeni za trgovanje v USD. Za vse račune, ustvarjene po 4. septembru, za obstoječe poslovne račune ali za vse, ki želijo dodati bančni račun, da omogočijo vloge in dvige v USD, je treba predložiti zahtevo za trgovanje s Fiatom (USD).

Imetniki osebnih ali že odobrenih poslovnih računov lahko tukaj kliknejo Fiat (USD) Trading Request, medtem ko lahko nove poslovne stranke nadgradijo svoj račun.

Osebni računi

 • Najprej mora biti vaš račun preverjen z identiteto države in naložen osebni selfi.
 • Morali boste biti sposobni dokazati, da živite ali poslujete na upravičeni lokaciji, in vaši državni ID, naslov in obrazci morajo ustrezati vaši državi in ​​dokazati, da vaše trgovanje poteka na primerni lokaciji.
 • Možno je priložiti kopijo najema, ki prikazuje vaše ime in upravičen naslov ter kopijo nove državne identifikacije. Če je bil vaš prvotni državni dokument, predložen družbi Bittrex, ameriški potni list, morate priložiti kopijo enakovrednega osebnega dokumenta na državni ravni.

Računi podjetij

 • Lokacijo vašega poslovanja lahko preverite z enim od naslednjih dokumentov, ki jasno prikazuje ime in naslov vašega podjetja na upravičeni lokaciji:
 • Najem pisarniških prostorov
 • Račun za komunalne storitve (račun za vodo, račun za elektriko itd.)
 • Plačilo davka na izplačane plače v državi ali za osebje (zunaj ZDA)
 • Plačila davka na okrajno ali državno osebje (znotraj ZDA)
 • Državna registracija ali druga veljavna državna licenca (znotraj ZDA)

Depoziti in dvigi v USD

 • Osebni računi:
 • Najmanjši polog najmanj 1000 USD na bančno nakazilo, največ depozita
 • Minimalni dvig je 10 USD
 • Depoziti se knjižijo v dobro isti dan ali naslednji delovni dan in se poravnajo na naš bančni račun
 • Umiki, ki se začnejo pred 9.00 po PT, se pošljejo isti ali naslednji delovni dan
 • Računi podjetij:
 • Brez vplačil ali dvigov.
 • Minimalni dvig je 10 USD
 • Morate poslati e-pošto [email protected] pred dvigom več kot 10 milijonov USD z enim bančnim nakazilom
 • Vloge se knjižijo v delovni dan in se poravnajo na naš bančni račun
 • Dvigi, ki se začnejo pred 9.00 po PT, se pošljejo še isti dan

Če želite omogočiti pologe in dvige v USD, mora Bittrex najprej odobriti vaš bančni račun. Začetni polog sicer ni potreben, vendar morate dokazati, da obvladujete svoj bančni račun, in predložiti naslednjo dokumentacijo:

 •  Pismo ali izpisek, ki ga je izdala banka in prikazuje:
 • Vaše ime na vašem bančnem računu
 • Številka vašega bančnega računa
 • Ime banke

Provizije za Bittrex

Bittrex deluje s preprosto strukturo provizij in za vse posle se zaračuna provizija v višini .25%, vendar bo vsak del naročila, ki ni bil izvršen, v celoti povrnjen po preklicu naročila..

Depozitov ni; čeprav nekateri kovanci zahtevajo menjavo, da sredstva prenesejo na drug naslov, preden vam jih pripišejo. To lahko povzroči, da vam omrežje kovanca zaračuna običajno provizijo za prenos.

Za dvige je treba plačati tudi majhno provizijo, saj je za premikanje kovanca med naslovi vsak kovanec vezan na omrežnino. Bittrex za kritje te provizije zaračuna majhen znesek.

Bittrex tudi ne zaračunava provizij za vloge in dvige s fiat (USD). V tem primeru vam lahko banka še vedno zaračuna provizijo za pošiljanje bančnega nakazila in za bančno nakazilo pri vaši banki. Obstaja tudi možnost, da lahko mednarodne stranke bančijo pri podjetju, ki uporablja posredniško banko, kar lahko povzroči dodatne pristojbine in stroške.

Bittrex International

Novembra 2018 je borza napovedala začetek Bittrex International, platforma za digitalno trgovanje s sredstvi, namenjena posebej mednarodnim strankam. Začetek je sovpadal s pritiskom k večji preglednosti v industriji in Bittrex International deluje v okviru regulativnih smernic, ki sta jih določili Evropska unija in malteška vlada.

Mednje spada tudi zakon o malteških navideznih finančnih sredstvih (VFA), uporabniki platforme pa bodo predvidoma pregledali svoje stranke (KYC) in proti pranju denarja (AML). Da bi poenostavili svoje storitve, so vsi upravičeni mednarodni kupci samodejno preusmerjeni na International.Bittrex.com se lahko obstoječe stranke prijavijo s svojim trenutnim uporabniškim imenom in geslom za Bittrex.com.

Po odobritvi Bittrexovih pogojev storitve in pravilnika o zasebnosti bodo dobili dostop do svojih računov.

Nova platforma ohranja številne enake lastnosti prvotne izmenjave Bittrex in je prav tako zanesljiva in varna. Poleg tega mednarodnim strankam omogoča dostop do žetonov, ki niso na voljo na ameriških trgih, in vključujejo priljubljena digitalna sredstva, kot sta Pundi X (NPXS) in Zilliqa (ZIL).

Pomoč strankam

Ekipa ostaja aktivna na družabnih omrežjih in se lahko obrnete prek njenih Twitter račun in Facebook stran. Obstaja tudi odsek, posvečen njihovi mednarodni platformi stran za podporo. Uporabniki izmenjave Bittrex.com se lahko obrnejo na ekipo tudi prek svojih Twitter račun in Facebook stran, in oddajte zahtevo, pojdite skozi razdelek s pogostimi vprašanji ali obiščite različna vodiča in posodobitve novic v oddelek za podporo. Čeprav je na voljo veliko virov za trgovce na različnih ravneh, še vedno ni funkcije klepeta v živo, zato bodo uporabniki obeh platform morali zdržati podaljšani odzivni čas v največjih obdobjih dejavnosti..

Bittrex

src = “~ images \ beginners-guide-to-bittrex-complete-review.gif”

alt = “Bittrex pregled”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.

Enostavnost uporabe

9,0 / 10

Ugled

9,0 / 10

Pristojbine

10,0 / 10

Pomoč strankam

9,0 / 10

načini plačila

8,0 / 10

Prednosti

 • Prosojne provizije
 • Veliko seznamov
 • Dobra podpora
 • Enostavno preverjanje

Slabosti

 • Brez trgovanja s Fiatom
 • Brez možnosti plačila za Fiat

Obiščite {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Izdelka","ime":"Bittrex","slike":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /bittrex.gif","opis":"Bittrex s sedežem v ameriškem Seattlu je ena največjih internetnih borz kriptovalut in se pogosto uvrsti med 3 svetovne borze glede na obseg trgovanja. Bittrex deluje od leta 2014 in trenutno ima 24-urni obseg trgovanja nekaj manj kot 300 milijonov USD. Spletno mesto ima dober ugled in do…","ponudbe": {"@type":"Ponudba","cena":"0,00","priceCurrency":"$","prodajalec": {"@type":"Oseba","ime":"Oliver Dale"}},"pregled": {"@type":"Pregled","reviewRating": {"@type":"Ocena","bestRating":"10.","najslabša ocena":"0","ratingValue":"9.00"},"ime":"Bittrex","reviewBody":"Bittrex s sedežem v ameriškem Seattlu je ena največjih internetnih borz kriptovalut in se pogosto uvrsti med 3 svetovne borze glede na obseg trgovanja. Bittrex deluje od leta 2014 in trenutno ima 24-urni obseg trgovanja nekaj manj kot 300 milijonov USD. \ R \ n \ r \ nSpletno mesto je na dobrem glasu in do tega trenutka ni bilo nobenega prijavljenega vdora. Bittrex se vidi kot naslednja generacija platforme za trgovanje s kriptovalutami in si prizadeva zagotoviti najhitrejšo in najvarnejšo razpoložljivo trgovinsko storitev. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKdo je ustanovil Bittrex? \ R \ n Bittrex je ustanovil soustanovitelj in izvršni direktor Bill Shihara, ki se je pri ustvarjanju borze oprl na svoje izkušnje kot varnostni inženir v podjetjih Amazon in Blackberry. Shihara je bil motiviran zaradi kršitev varnosti in težav z zanesljivostjo, s katerimi so se srečevale borze in uporabniki, zato je hotel zagotoviti veliko bolj zanesljivo storitev. Bittrex sestavlja zvezdniško ekipo, ki združuje več kot 50 let izkušenj na področju varnosti in razvoja podjetij, vključno z Microsoftom, Amazonom, Qualysom ​​in BlackBerryjem. \ R \ nKako Bittrex izstopa? \ R \ n V svojem kratkem življenju si je Bittrex prizadeval uvesti število funkcij in praks, s katerimi bo lahko prehitel svoje konkurente. Sem spadajo: \ r \ n \ r \ n \ tVarna platforma \ u2013 Skupina, ki stoji za Bittrexom, se ponaša z zagotavljanjem varne platforme in uporablja najzanesljivejše razpoložljive varnostne tehnologije. Sem spada uporaba elastične večstopenjske strategije denarnice, ki zagotavlja, da je 80-90% sredstev shranjenih brez povezave in na varnem. Poleg tega je za vsa dviga in uporabo API-ja potrebna dvofaktorska avtentikacija. \ R \ n \ tIzdelani trgovalni mehanizem po meri \ u2013 Platforma Bittrex je bila zasnovana tako, da jo je mogoče prilagoditi z uporabo elastičnega računalništva in je zato sposobna obdelati in izvršite naročila takoj, ko so dana. S tem se odpravijo prekrižane knjige naročil ali kakršne koli zamude pri obdelavi poslov. \ R \ n \ tHitro depoziti in dvigi \ u2013 Sistem je nastavljen tako, da omogoča hitro obdelavo transakcij prek avtomatizirane platforme za spremljanje. To omogoča hitrejše transakcije in omogoča tudi hitre posodobitve stanja, trgovanja in informacij o denarnici. Na Bittrexu so ključne informacije vedno na tekočem. \ R \ n \ tPodpora za stranke \ u2013 Kot ena največjih svetovnih borz kriptovalut se spletna mesta pogosto soočajo z velikim številom vstopnic. To lahko obremeni vire; vendar Bittrex na splošno dobro obvladuje komunikacijo in poleg tega, da je zelo aktiven na družbenih omrežjih, vodi tudi posebno stran za podporo. \ r \ n \ tDostopnost \ u2013 Bittrex poleg velikega obsega trgovanja omogoča hiter dostop do velikega števila kriptovalut. Na spletnem mestu je naštetih na stotine kriptovalut in kupci lahko z nepreverjenim računom zlahka trgujejo v protivrednosti 1 BTC na dan. Z osnovnim računom je mogoče trgovati z do 2 BTC na dan, če je omogočena dvofaktorska avtentikacija. \ R \ n \ tProsirne provizije \ u2013 Provizije za trgovanje z Bittrexom znašajo 0,25% pri vseh poslih, kar strankam omogoča enostavno izračunavanje provizij pri kateri koli trgovini. \ r \ n \ r \ nKaj lahko trgujete na Bittrexu? \ r \ nEno od glavnih prednosti spletnega mesta je globina raznolikosti njegovih seznamov. Bittrex trenutno vsebuje na stotine kovancev in uporabnikom ponuja tudi stotine trgovskih parov s kriptovalutami, na spletnem mestu pa je prikazanih več kot 450 BTC parov. Bittrex ponuja dobre možnosti za trgovanje prek Bitcoin in Ethereum, vendar trenutno ne ponuja fiat trgovalnih parov (trgovanje prek USD, EUR, GBP). Uporabniki lahko kupijo Bitcoin, Ethereum ali USDT z bančnim nakazilom. \ U00a0 Za to je potreben \ u201izboljšan preverjen račun skupaj z zneskom nakupa v vrednosti najmanj 10.000 USD. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Poleg tega spletno mesto ponuja 11 trgovalnih parov USDT. \ r \ n \ r \ nUSDT je ​​sredstvo kriptovalute, izdano v verigi Bitcoin, in vsako enoto USDT podpira ameriški dolar, ki je v rezervah Tether Limited. USDT je ​​povezan s ceno ameriškega dolarja ali je z njim povezan ali deluje kot stabilna digitalna valuta, ki trgovcem ponuja dodatne možnosti. USDT kot drug \ u201d in ga je mogoče prenesti, porabiti in shraniti na enak način kot druge kriptovalute. Za trgovanje s USDT za fiat valuto lahko uporabniki kupijo in unovčijo priveznice neposredno na platformi \ u00a0Tether. \ R \ nOmejitve umika in preverjanje računa \ r \ nBittrexova skupina se je zavezala, da bo upoštevala vse zakone in predpise, ki jih zahteva ameriška vlada. organe in račune je treba preveriti, da lahko dvignete. Bittrex podpira to zahtevo kot del svojega programa za preprečevanje pranja denarja (AML) in programa Know Your Customer (KYC). Osnovno preverjanje računa strankam omogoča dvig do 3 BTC na dan. \ R \ n \ r \ n Trenutno obstajata dve vrsti računov. \ R \ n \ r \ n \ tOsnovni računi, ki od uporabnikov zahtevajo, da predložijo svoje ime, naslov in datum rojstva. Te podrobnosti se preverijo z javnimi evidencami, če pa ta postopek ne uspe, bodo morali kupci nadaljevati z izboljšanim preverjanjem. Če je omogočena dvofaktorska avtentikacija, lahko osnovni računi dvignejo do \ u00a03 BTC ekvivalentov digitalne valute na dan. \ R \ n \ tZa izboljšane račune uporabniki zahtevajo, da skupaj s \ u201cselfifi \ u201d predložijo skeniranje svoje identifikacije. \ u00a0Te preveri ponudnik storitev Jumio, ki s pomočjo številnih hevristik ugotovi, ali je identiteta zakonita in da se obrazi ujemajo. Izboljšani računi lahko dvignejo do 100 BTC na dan, če imajo omogočeno dvofaktorsko preverjanje pristnosti. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKako začeti na Bittrexu \ r \ n Obiščite Bittrex.com in kliknite \ u201c PRIJAVA \ u201d in nato se prijavite s svojim e-poštnim naslovom in geslom. \ r \ n \ r \ nPreverite svoj e-poštni naslov, tako da kliknete povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga je poslal Bittrex; to vam bo omogočilo prijavo. \ r \ n \ r \ nDeponirajte nekaj kriptovalut. Na prvi strani ob prvi prijavi boste videli seznam vseh trgov Bittrex. Kliknite stran \ u201cDenarnice \ u201d, da položite želeno kripto valuto. \ R \ n \ r \ n Z iskalno vrstico poiščite kriptovaluto, ki jo želite položiti, nato pa lahko kliknete ikono plus. Pojavilo se bo polog, ki vam bo omogočil, da ustvarite naslov za polog. Ko vidite naslov, ki ste ga pripravljeni položiti, je najbolje, da začnete z majhnim zneskom in če je vse v stanju, pojdite na večje količine. Depozit lahko opravite s pošiljanjem sredstev iz denarnice za kriptovalute, ki jo že imate. \ R \ n \ r \ nPočakajte na preverjanje s strani verige blokov Potem ko bo vaša transakcija prejela več potrditev verige blokov, boste prejeli depozit in bili pripravljeni na trgovanje. \ r \ n \ r \ nPoiščite par, s katerim želite trgovati Ko je vaš depozit pripravljen za trgovanje, poiščite želeni trgovalni par na strani trgov. \ r \ n \ r \ nVredite svoje naročilo \ r \ n \ r \ nZa osnovna trgovina, najpomembnejši del, na katerega se moramo osredotočiti, je knjiga naročil. Tu si lahko ogledate vsa naročila za nakup \ / ponudbe in prodaje \ / povpraševanja, ki so jih že oddali drugi uporabniki. \ R \ n \ r \ nIzberite ceno in število enot, ki jih želite. Naročila, ki so znatno pod zahtevanimi cenami, morda ne bodo izpolnjena. Če oddate omejeno naročilo za nakup, se zavežete, da boste kupili kriptovaluto, ki ste jo vnesli, za količino, ki ste jo vnesli, po ali pod ceno, ki ste jo vnesli. \ R \ n \ r \ nPred oddajo naročila boste pozvani, da to potrdite. Na tej točki še vedno obstaja možnost preklica naročil. \ R \ n \ r \ nDokončajte naročilo in dvignite sredstva \ r \ n \ r \ nKo bo vaše naročilo izpolnjeno, bo nov nakup kriptovalut prikazan, kot je na voljo v vašo denarnico Bittrex. \ u00a0 Klik na ikono minus vam bo omogočil dvig nakupa. \ r \ n \ r \ n Zdaj lahko sredstva nakažete v denarnico, ki ste jo izbrali, preprosto vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in naslov, kjer želite poslali bi svoj dvig. \ r \ nKako trgovati z ameriškimi dolarji \ r \ nBittrex zdaj podpira trgovanje, vloge in dvige v ameriških dolarjih (USD) za ustrezne osebne in poslovne račune. Do sodelovanja sta upravičena oba sklopa imetnikov računov, ki zaključita postopek preverjanja identitete in delujeta zunaj ZDA ali znotraj ene od naslednjih ameriških zveznih držav / ozemelj: \ r \ n \ r \ n Alabama, Aljaska, Arizona, Arkansas, Kalifornija, Colorado , Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Missouri, Mississippi, Michigan, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon , Pensilvanija, Portoriko, Južna Karolina, Južna Dakota, Teksas, Utah, zvezna država Washington, Washington, DC, Wisconsin, Zahodna Virginija. \ R \ n \ r \ nOsebe, ki živijo znotraj ZDA v državi, ki ni na seznamu, kot npr. Havaji trenutno niso upravičeni do trgovanja v ameriških dolarjih in so usmerjeni k sodelovanju na kripto trgih, kot so USDT (Tether), BTC (Bitcoin) in ETH (Ethereum). \ R \ n \ r \ nRačuni, ki so jih uporabniki ustvarili pred 4. septembrom 2018 ki prebivajo na upravičeni lokaciji, bi morali biti že omogočeni r USD trgovanje. Za vse račune, ustvarjene po 4. septembru, za obstoječe poslovne račune ali za vse, ki želijo dodati bančni račun, da omogočijo vloge in dvige v USD, je treba predložiti zahtevo za trgovanje s Fiatom (USD). \ R \ n \ r \ nOsebni ali že odobreni imetniki poslovnih računov lahko tukaj kliknejo Fiat (USD), zahteva za trgovanje, medtem ko lahko nove poslovne stranke nadgradijo svoj račun. \ r \ nOsebni računi \ r \ n \ r \ n \ tVaš račun mora biti najprej identiteta, preverjena z obrazcem vladne izkaznice in naloženim osebnim selfiem. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tMorate biti sposobni dokazati, da živite ali poslujete na upravičeni lokaciji in svojo državno izkaznico, naslov, in odgovori na obrazce se morajo poravnati in dokazati vašo lokacijo ali dokazati, da vaše trgovanje poteka na primerni lokaciji. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tMogoče je priložiti kopijo najema, ki prikazuje vaše ime in upravičen naslov in kopijo nove državne identifikacije. Če je bil vaš prvotni državni dokument, predložen Bittrexu, ameriški potni list, morate priložiti kopijo enakovrednega osebnega dokumenta na državni ravni. \ R \ n \ r \ nKorporativni računi \ r \ n \ r \ n \ tVaša lokacija poslovanja je lahko preverjeno z predložitvijo enega od naslednjih dokumentov, ki jasno prikazuje ime in naslov vašega podjetja na upravičeni lokaciji: \ r \ n \ r \ n \ tNajem pisarniškega prostora \ r \ n \ t Račun za komunalne storitve (račun za vodo, račun za elektriko itd.) \ r \ n \ tDržavna izplačana plača ali plačilo davka na osebje (zunaj ZDA) \ r \ n \ tPlačila davka na državo ali državno osebje (znotraj ZDA) \ r \ n \ tDržavna registracija ali druga veljavna državna licenca (znotraj ZDA) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Depoziti in dvigi USD \ r \ n \ r \ n \ tOsebni računi: \ r \ n \ r \ n \ tMinimalni depozit najmanj 1000 USD na bančno nakazilo, največ depozita \ r \ n \ tMinimalni dvig je 10 USD \ r \ n \ tDepoziti se knjižijo v dobro istega ali naslednji delovni dan in se poravnajo na naš bančni račun \ r \ n \ tUmiki, ki so bili sproženi pred 9.00 po PT, pošljejo isti ali naslednji delovni dan \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tPodjetje računovodstva ts: \ r \ n \ r \ n \ tNi največjega nakazila ali dviga. \ r \ n \ tMinimalni dvig je 10 USD \ r \ n \ tMorate poslati e-pošto [email protected] \ u00a0 pred dvigom več kot 10 milijonov USD z enim bančnim nakazilom \ r \ n \ tDepoziti se knjižijo isti delovni dan in se poravnajo na naš bančni račun \ r \ n \ tUmiki, ki so bili sproženi pred 9.00 PT, se pošljejo isti dan \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nV če želite omogočiti pologe in dvige v USD, mora Bittrex najprej odobriti vaš bančni račun. Čeprav začetni polog ni potreben, morate dokazati, da obvladujete svoj bančni račun, in predložiti naslednjo dokumentacijo: \ r \ n \ r \ n \ t \ u00a0Bankovo ​​izdano pismo ali izpisek računa, ki prikazuje: \ r \ n \ r \ n \ tVaše ime na vašem bančnem računu \ r \ n \ tVaša številka vašega bančnega računa \ r \ n \ tVaše ime banke \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Provizije Bittrex \ r \ nBittrex deluje preprosto struktura provizij in za vse posle se zaračuna provizija v višini .25%, vendar bo vsak del naročila, ki ni bil izvršen, v celoti povrnjen po preklicu naročila. \ r \ n \ r \ nPristojbin za polog ni; čeprav nekateri kovanci zahtevajo menjavo, da sredstva prenesejo na drug naslov, preden vam jih pripišejo. To lahko povzroči, da vam omrežje kovanca zaračuna običajno transakcijsko provizijo za prenos. \ R \ n \ r \ nZa umike je treba plačati tudi majhno provizijo, saj je za premikanje kovanca med naslovi vsak kovanec vezan na omrežnino. Bittrex za kritje te provizije zaračuna majhen znesek. \ R \ n \ r \ nBittrex prav tako ne zaračuna provizij za vloge in dvige s fiat (USD). V tem primeru vam lahko banka še vedno zaračuna provizijo za pošiljanje bančnega nakazila in za bančno nakazilo pri vaši banki. Obstaja tudi možnost, da lahko mednarodne stranke bančijo pri podjetju, ki uporablja posredniško banko, kar lahko povzroči dodatne takse in stroške. \ R \ nBittrex International \ r \ n novembra 2018 je borza napovedala začetek Bittrex International, platforma za digitalno trgovanje s sredstvi, namenjena posebej mednarodnim strankam. Uvedba je sovpadla s pritiskom k večji preglednosti v industriji in Bittrex International deluje v okviru regulativnih smernic, ki sta jih določili Evropska unija in malteška vlada. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Med njimi je tudi Malta Zakon o navideznem finančnem premoženju (VFA) in uporabniki platforme bodo predvidoma pregledali svoje stranke (KYC) in proti pranju denarja (AML). Da bi poenostavili svoje storitve, se vse upravičene mednarodne stranke samodejno preusmerijo na spletno mesto International.Bittrex.com, obstoječe stranke pa se lahko prijavijo s svojim trenutnim uporabniškim imenom in geslom za Bittrex.com. \ R \ n \ r \ nPo odobritvi Bittrexovi mednarodni pogoji storitve in pravilnik o zasebnosti bodo dobili dostop do svojih računov. \ r \ n \ r \ nNova platforma ohranja številne enake značilnosti prvotne Bittrexove izmenjave in je prav tako zanesljiva in varna. Poleg tega mednarodnim strankam omogoča dostop do žetonov, ki niso na voljo na ameriških trgih, mednje pa spadajo priljubljena digitalna sredstva, kot sta Pundi X (NPXS) in Zilliqa (ZIL). \ R \ nPodpora strankam \ r \ nTima je še vedno aktivna v družabnih omrežjih, nanje pa se lahko obrnete prek njihovega Twitter računa in Facebook strani. Na njihovi strani za podporo je tudi razdelek, posvečen njihovi mednarodni platformi. Uporabniki izmenjave Bittrex.com se lahko obrnejo na ekipo tudi prek svojega Twitter računa in strani na Facebooku ter oddajo zahtevo, gredo skozi razdelek s pogostimi vprašanji ali dostopajo do različnih vodnikov in posodobitev novic v razdelku za podporo. Čeprav je na voljo veliko virov za trgovce na različnih ravneh, še vedno ni funkcije klepeta v živo, zato bodo uporabniki obeh platform morali zdržati podaljšani odzivni čas v največjih obdobjih dejavnosti..","avtor": {"@type":"Oseba","ime":"Oliver Dale"},"datumObjavljeno":"2019-05-03"}}