Začetniški vodnik po Ethfinexu: Popoln pregled

Pregled Ethfinex

Ethfinex je nova platforma za digitalno trgovanje s sredstvi, ki deluje kot hibridna decentralizirana borza. Ethfinex se osredotoča na žetone in sredstva, povezana z omrežjem Ethereum, in želi biti središče za širšo skupnost Ethereum in zagotoviti dostop do širokega spektra žetonov ERC-20. Borza je namenjena tudi bolj vmesnim in naprednim trgovcem in ima podobne cilje kot njena sestrska stran, Bitfinex. Ethfinex ponuja širok izbor trgovinskih možnosti in želi biti prednostna izbira trgovcev z žetoni Ethereum po vsem svetu.

Spletno mesto Ethfinex

Opomba: Ethfinex je še vedno v različici Beta, zato bo pregled posodobljen, ko bo popolnoma uveden.

Obiščite Ethfinex

Pregled

Ethfinex je borza kriptovalut, ki se osredotoča na žetone ERCO-20 in mrežo Ethereum. Platforma deluje kot središče za skupnost Ethereum in omogoča dostop do trgovanja z žetoni, razprav v skupnosti in množičnih prodaj ICO. Kot že ugibate iz njegovega imena, je Ethfinex povezan z borzo Bitfinex in spada v skupino podjetij, ki se vrtijo okoli priljubljene borze. Matično podjetje, ki stoji za Bitfinexom, je prav tako vključeno v upravljanje platform Ethfinex in Tether.

Bitfinex Exchange

Bitfinex se nahaja v Hongkongu in ga upravlja iFinex Inc., medtem ko je Ethfinex Inc. registriran v tujini na Britanskih Deviških otokih in v skladu z Pogoji storitve, deluje v skladu z veljavno zakonodajo Britanskih Deviških otokov.

Trgovanje na spletnem mestu je bilo za vse obstoječe uporabnike Bitfinexa odprto 29. decembra 2017, nove prijave pa so postale na voljo 15. januarja 2018. Podobno kot Bitfinex tudi platforma Ethfinex ni na voljo državljanom ZDA, medtem ko je odprta za trgovanje v živo, Platforma Ethfinex je še v razvoju (Beta), številne funkcije pa naj bi bile predstavljene pozneje v letu. Poleg tega, da Ethfinex omogoča trgovanje z žetoni, združljivimi z ERC-20, in sodelovanje pri množični prodaji, ponuja tudi možnosti trgovanja z maržami, trg medsebojnega financiranja in forum za razprave v skupnosti..

Kljub temu, da je svojo platformo odprl šele pred kratkim, Ethfinex trenutno privlači 24 obsegov trgovanja, ki presegajo 280 milijonov dolarjev, na tej številki prevladuje par ETH / USD, ki trenutno ustvari več kot 200 milijonov dolarjev na dan. V zadnjih 30 dneh se je na spletnem mestu trgovalo z 8.879.121,87 ETH.

Ethfinex funkcije

 • Funkcionalnost – Platforma Ethfinex v mnogih pogledih zrcali Bitfinex in oba ponuja sodobne, dobro oblikovane in zelo prilagodljive vmesnike. Spletno mesto je izredno obsežno, glavna nadzorna plošča pa uporabnikom ponuja različne zavihke in možnosti. Obstaja tudi raznolika izbira orodij za načrtovanje; trenutno pa ni na voljo namizna različica ali aplikacija za mobilne naprave.
 • Varnost – Ekipa, ki stoji za Ethfinexom, uporablja nekatere najnaprednejše varnostne tehnike, ki so danes na voljo v tem sektorju, le 0,5% kripto sredstev pa je dostopnih v vročih denarnicah. Preostala sredstva se shranijo v hladilnice in za dostop do njih zahteva ročno posredovanje več članov uprave. Računi strank so zaščiteni tudi s številnimi naprednimi orodji za preverjanje, namenjenimi spremljanju sprememb v dejavnostih računa, spletno mesto pa uporablja tudi dvofaktorsko overjanje (2FA) in šifriranje PGP..
 • Pomoč strankam – Podporna skupina je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu, za reševanje morebitnih težav, člani pa lahko vstopnice odprejo s pomočjo Center za podporo. Skupino Ethfinex lahko kontaktirate samo neposredno prek centra za podporo, vendar obstaja Baza znanja poglavje, ki je obravnavalo najpogostejša vprašanja, obstaja pa tudi aktiven Twitter račun in telegram skupina.
 • Možnosti trgovanja – Ethfinex ponuja široko paleto možnosti trgovanja, člani pa imajo dostop do maržnega trgovanja z vzvodom do 3,3-krat z uporabo njihovega medsebojnega financiranja. Poleg tega imajo trgovci dostop tudi do številnih različnih vrst naročil, kot so omejena, tržna in ustavljena naročila. Na voljo so tudi druge vrste naročil, kot so končno zaustavitev, polnjenje ali ubijanje, ledena gora, OCO in samo objava.
 • Hibridna decentralizacija – Ethfinex upravlja pionirski hibridni decentraliziran sistem izmenjave, kar uporabnikom omogoča, da izbirajo med nezaupljivim poravnavanjem v verigi ali hitrim izvajanjem in profesionalnimi API-ji. Z uporabo decentraliziranih oddaljenih portalov lahko uporabniki dostopajo do knjige naročil Ethfinex, ne da bi morali dejansko položiti sredstva pri Ethfinexu. Ti portali strankam omogočajo, da pri trgovanju uporabljajo nezaupljive pametne pogodbe, hkrati pa imajo še vedno dostop do visoke likvidnosti knjig naročil podjetja Ethfinex.

Podprte valute

Trenutno je na platformi na voljo približno 39 trgovskih parov, ki so povezani z osnovno valuto Ethereum (ETH). Ethfinex nudi tudi podporo za devizne vloge v ameriških dolarjih (USD) in trgovanje. Nekatere podprte valute trenutno vključujejo:

 • USDT
 • ETH
 • EOS
 • SAN
 • o moj bog
 • ZRX
 • ZABAVNO
 • TRX
 • PODATKI
 • EDO
 • POMOČ
 • SNT
 • TNB
 • GNT
 • AVT
 • ELF
 • SPANK
 • NETOPIR
 • RLC
 • REP
 • RCN

Ethfinex svojim uporabnikom omogoča tudi polog v ameriških dolarjih prek bančnih žic in nakazil; poleg tega je na platformi na voljo tudi USDT Tether. Ker se Ethfinex osredotoča na mrežo Ethereum, si ekipa, ki stoji za platformo, aktivno prizadeva povečati število kovancev, ki so na voljo na spletnem mestu, zato je pričakovati redne dodatke. Obstaja tudi glasovanje skupnosti glede uvrstitve novih žetonov in obstaja dobro dokumentirano seznam ki ostaja posodobljen z najnovejšim razvojem.

Za povrh je tu še domači žeton, imenovan Nectar token (NEC). To je dano brezplačno žetonom market marketmenom sorazmerno z obsegom poslov, pri katerih sodelujejo, in vsem omogoča, da zahtevajo nagrade za zvestobo od skupnih mesečnih menjalnih provizij in svetujejo o prihodnjem upravljanju Ethfinexa.

Kako se prijaviti v Ethfinex

Podobno kot pri Bitfinexu se tudi novi uporabniki opomnijo, da imajo njihove storitve določene specifikacije in so namenjene bolj profesionalnim trgovcem. Pojavi se pojavno okno, ki pojasnjuje pogoje in določila. Ti trenutno vključujejo privolitev v minimalni lastniški račun v višini 10.000 USD, saj je novim računom dovoljeno trgovanje ali izvajanje kakršnih koli funkcij na platformi, dokler ne dosežejo tega zneska. Poleg tega se morajo uporabniki, da bi dobili dostop do fiat vlog in dvigov, dogovoriti, da bodo opravili postopek preverjanja, ki lahko traja do 6-8 tednov.

Ko označite vsa potrebna polja, lahko nadaljujete z ustvarjanjem računa.

Ustvari račun

Račun lahko odprete tako, da sledite postopku prijave in vnesete svoje uporabniško ime, e-poštni naslov in geslo. Prav tako je treba vnesti svoj časovni pas in edinstveno besedilo captcha.

Uporabniki z obstoječimi računi Bitfinex imajo tudi možnost povezave svojih računov. Z zahtevo po tej funkciji bodo uporabniki prejeli e-poštno sporočilo, ki jim omogoča, da se prijavijo v svoj račun Bitfinex in ga povežejo s svojim profilom Ethfinex..

Kako položiti denar

Ko je to končano, lahko začnete financirati svoj račun, tako da najprej poiščete gumb »Depozit« v zgornjem desnem kotu. S klikom na ta gumb se odpre stran za nakazilo in tukaj lahko izberete različico Tether za nas dolar in evro ali pa s seznama žetonov ERC-20, da deponirate.

Ko je vaš račun financiran, lahko kliknete gumb ‘Trgovanje’ in izberete želeno seznanjanje. Od tu lahko določite količino, ceno in vrsto naročila, ki ga želite izvršiti.

Provizije Ethfinex

Ethfinex jim je jasno razložil struktura pristojbin in provizije za izvrševanje naročil se določijo glede na obseg trgovanja v zadnjih 30 dneh, pa tudi glede na status izdelovalca ali prevzemnika. Provizije za izdelovalce se plačajo, ko v knjigo naročil dodate likvidnost tako, da oddate omejeno naročilo pod ceno ob nakupu in nad ceno za prodajo. Provizije za igralce se plačajo, ko stranke storijo nasprotno in iz knjige naročil odstranijo likvidnost tako, da izpolnijo naročilo, ki je že v knjigi naročil..

Provizije za izdelovalce se gibljejo od 0,1% do 0,0%, medtem ko se pristojbine za prevzemnike gibljejo od 0,2% do 0,1%. Višje obrestne mere zajemajo obseg trgovanja do 500.000 ameriških dolarjev na mesec, medtem ko bodo morali kupci zbrati transakcije v vrednosti več kot 30 milijonov dolarjev na mesec, da bodo upravičeni do najnižjih stopenj pristojbin.

Izvedeno v zadnjih 30 dneh (v protivrednosti USD) Provizije za proizvajalce Provizije za ponudnike
0,00 USD ali več, s katerimi se trguje 0,100% 0.200%
Trgovano je 50.000,00 USD ali več 0,100% 0,180%
S katerimi se trguje s 1.000.000,00 USD ali več 0,100% 0,170%
S katerimi se trguje 10.000.000,00 USD ali več 0,100% 0,160%
Trgovanih 20.000.000,00 USD ali več 0,100% 0,140%
S katerimi se trguje 40.000.000,00 USD ali več 0,100% 0,120%
S katerimi se trguje 60.000.000,00 USD ali več 0,100% 0,100%

Velike vloge v kriptovalutah so brezplačne; vendar se za depozite, manjše od 1000 USD, uporablja provizija za majhen depozit. Po navedbah Ethfinexa majhne vloge ustvarjajo presežek vnosov v denarnico in obremenjujejo omrežje Ethereum in njihova vozlišča Ethereum. Kot rezultat, ekipa raje uporabnikom preprečuje pošiljanje pogostih majhnih zneskov in svojim strankam svetuje, naj manjše zneske združijo v večje vloge.

Dvigi na spletnem mestu povzročajo različne stroške, odvisno od določene kriptovalute, ki jo želite dvigniti.

Za napake pri nakazilih je treba plačati tudi 150,00 USD in ni nobenega zagotovila, da bo podporna skupina odpravila napake uporabnikov Ethfinexa.

Ali je Ethfinex varen ?

Varnostni protokoli, ki jih uporablja Ethfinex, izhajajo iz praks, ki jih uporablja Bitfinex, saj je njihova sestrska izmenjava doživela številne dobro dokumentirane vdore. Osnovna podlaga je uporaba shranjevanja zunaj spleta, velika večina sistemskih sredstev pa je shranjenih brez povezave, v ‘hladnih’ denarnicah. Približno 0,5% digitalnih sredstev je dostopnih prek „vročih“ denarnic. Poleg tega hladne denarnice niso na voljo s platforme ali strežnikov platforme, sredstva v hladilniku brez povezave pa zahtevajo ročno posredovanje različnih članov vodstvene ekipe Ethfinex.

Uporabniški računi so zavarovani prek:

 • Dvofaktorska overitev (2FA)
 • Napredna orodja za preverjanje za spremljanje sumljivega vedenja in integritete vašega računa
 • Zaščita pri umiku
 • Napredna dovoljenja za ključ API
 • Šifriranje e-pošte z OpenPGP

Ethfinex se od tradicionalnih borz razlikuje po hibridni metodi decentralizacije. Portal Ethfinex omogoča uporabnikom, da upravljajo z lastno varnostjo in si ogledajo knjigo naročil Ethfinex ter trgujejo, ne da bi jim bilo treba položiti sredstva na njihove račune Ethfinex.

Z uporabo decentraliziranih protokolov za izmenjavo se trgovanja zaključujejo s pametnimi pogodbami na verigi Ethereum prek protokola 0x, v prihodnosti pa se bo to povečalo, da bo lahko kateri koli drug decentraliziran protokol za izmenjavo vzpostavil povezavo z Ethfinexom. Uporabniki ne smejo pozabiti, da ima ta rešitev na začetku minimalno velikost naročila 200 USD.

Trgovanje na Ethfinexu

Trgovska platforma je namenjena tako vmesnim kot naprednim uporabnikom in ponuja različne možnosti trgovanja. Posledično so na voljo tudi naslednje vrste naročil:

 • Tržnica
 • Omejitev
 • Nehaj
 • Zadnja postaja
 • Napolnite ali ubijte
 • Eno prekliče drugo (OCO)
 • Omejeno naročilo samo po objavi
 • Skriti red
 • Algoritmični vrstni red

Ker Ethfinex deluje kot hibridna decentralizirana borza, imajo uporabniki dostop do velikega obsega poslov in visoke ravni likvidnosti, pri čemer se število ponudb / povpraševanj in naročil reši sproti. To članom daje večjo prilagodljivost pri izbiri, kdaj oddati naročilo, v primerjavi z drugimi decentraliziranimi borzami.

Pogled trgovanja

Platforma omogoča uporabnikom, da trgujejo z do 3,3-kratnim vzvodom, tako da pridobijo sredstva od trga medsebojnega financiranja. Uporabniki se lahko odločijo, da si bodo izposodili želeni znesek financiranja po stopnji in trajanju po svoji izbiri, lahko pa se tudi odločijo za odpiranje pozicije in naj Ethfinex zanje financira po najboljši možni stopnji.

Maržni trg financiranja ponuja način zaslužka obresti za vloge v ameriških dolarjih in ethereumu, tako da jih da na voljo trgovcem, ki želijo trgovati z vzvodom. Obstaja možnost, da ponudite financiranje po želeni stopnji in trajanju, lahko pa uporabniki končajo pri FRR (Flash Return Rate). Obstaja tudi možnost uporabe funkcije samodejnega podaljšanja, ki samodejno obnovi ponudbe po izteku.

Za kritje kritja je potreben poseben niz provizij, vključno z dajatvijo na provizije, ki jih poberejo ponudniki financiranja z maržami, v višini 15,0% (od provizij, ustvarjenih s pogodbami o aktivnem kritju). Tudi dajatev za provizije, ki jih poberejo ponudniki financiranja marž, ko se odprejo s skrito ponudbo, znaša 18,0% (od provizij, ustvarjenih z aktivnimi pogodbami o financiranju marže).

Skupnosti

Ethfinex želi ustvariti središče za skupnost Ethereum, ki razvijalcem, trgovcem in navdušencem omogoča komunikacijo in izmenjavo idej. Spletno mesto vsebuje objave, analize in razprave o prihajajočih seznamih žetonov ali žetonih, s katerimi je mogoče trgovati. Razvijalci in strokovnjaki za trgovanje lahko delijo svoja mnenja z razpravami, ki se osredotočajo na posebne žetone in so strukturirani tako, da sprožajo postopno razpravo..

Žetoni bodo imeli tudi oceno kakovosti, ki jo pridobijo množice in temelji na soglasju uporabnikov spletnega mesta; te ocene bodo upoštevale vidike, kot so Bela knjiga, Tehnologija in koncept, ter pripomogle k izboljšanju analitičnega standarda, ki se trenutno izvaja. Poleg tega lahko kateri koli projekt z žetonom ERC20 postavi svojo lastno diskusijsko ploščo in na svojem spletnem mestu ustvari svojo skupnost. Ta poudarek na skupnostni in množični modrosti se bo izkazal za koristnega, ko bo Ethfinex nadaljeval z zagotavljanjem dostopa do množičnih prodajnih mest ICO na svoji platformi..

Žeton Nectar (NEC), ki ga brezplačno dobijo proizvajalci trgov žetonov, članom omogoča tudi uveljavljanje nagrad za zvestobo z mesečnimi menjalnimi provizijami in svetovanje o prihodnjem upravljanju Ethfinexa, kar pomaga spodbujati občutek skupnosti med njegovimi člani..

Zaključek

Opozoriti je treba, da je Ethfinex še vedno v fazi beta, zato ga bomo lahko posodobili, ko ga bomo ponovno odprli po polnem zagonu. Prav tako je treba opozoriti, da trenutno obstaja nekaj polemik glede matične družbe Bitfinex in njihove stabilne valute Tether. Še ena stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da V preteklosti je bil vdrt tudi Bitfinex.

Všeč nam je ideja o izmenjavi, namenjeni žetonom Ethereum, in dejstvo, da je izmenjava decentralizirana in zgrajena z uporabo protokola 0x, je plus, menimo, da je to prihodnost izmenjav, napisali smo vodnik o 0x, ki ga lahko preberete tukaj izvedi več.

Borza ima obetavno prihodnost, vendar si pridržujemo sodbo, dokler se situacija z Bitfinexom in Tetherjem ne razjasni in družba ne dobi preglednosti.

Obiščite Ethfinex

Prednosti

 • Platforma, usmerjena na kupca / skupnost
 • Središče za omrežje Ethereum in žetone ERC-20
 • Varna uporaba pametnih pogodb in visoka likvidnost
 • Prednosti decentralizirane izmenjave z varnostjo in obsegom velike centralizirane izmenjave.
 • Omogoča dostop do množične prodaje na osnovi Ethereuma.
 • Obsežne možnosti trgovanja in trg medsebojnega financiranja.

Slabosti

 • Odvisno od omrežja Ethereum
 • Brez Bitcoinov ali žetonov, ki niso ERC-20
 • Omejitve vpisa / lastniškega kapitala
 • Ni dostopno prebivalcem ZDA
 • Še vedno v Beti

Ethfinex

src = “~ images \ beginners-guide-to-ethfinex-complete-review.gif”

alt = “Pregled Ethfinex”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.

Enostavnost uporabe

8,0 / 10

Ugled

3,0 / 10

Pristojbine

9,0 / 10

Pomoč strankam

8,0 / 10

načini plačila

7,0 / 10

Prednosti

 • Platforma, usmerjena na kupca / skupnost
 • vozlišče za omrežje Ethereum in žetone ERC-20
 • Varna uporaba pametnih pogodb in visoka likvidnost
 • Prednosti decentralizirane izmenjave z varnostjo in obsegom velike centralizirane izmenjave
 • Obsežne možnosti trgovanja

Slabosti

 • Zaskrbljenost glede preglednosti
 • Odvisno od omrežja Ethereum
 • Ni dostopno prebivalcem ZDA
 • Še vedno v Beti

Obiščite {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Izdelka","ime":"Ethfinex","slike":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /ethfinex-review.gif","opis":"Ethfinex je nova platforma za digitalno trgovanje s sredstvi, ki deluje kot hibridna decentralizirana borza. Ethfinex se osredotoča na žetone in sredstva, povezana z omrežjem Ethereum, in želi biti središče za širšo skupnost Ethereum in zagotoviti dostop do širokega spektra žetonov ERC-20. Izmenjava poskrbi tudi za bolj vmesne in…","ponudbe": {"@type":"Ponudba","cena":"0,00","priceCurrency":"$","prodajalec": {"@type":"Oseba","ime":"Eugene Kem"}},"pregled": {"@type":"Pregled","reviewRating": {"@type":"Ocena","bestRating":"10.","najslabša ocena":"0","ratingValue":"7.00"},"ime":"Ethfinex","reviewBody":"Ethfinex je nova platforma za digitalno trgovanje s sredstvi, ki deluje kot hibridna decentralizirana borza. Ethfinex se osredotoča na žetone in sredstva, povezana z omrežjem Ethereum, in želi biti središče za širšo skupnost Ethereum in zagotoviti dostop do širokega spektra žetonov ERC-20. Borza je namenjena tudi bolj vmesnim in naprednim trgovcem in ima podobne cilje kot njena sestrska stran, Bitfinex. Ethfinex ponuja široko izbiro možnosti trgovanja in želi biti prednostna izbira trgovcev z žetoni Ethereum po vsem svetu. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpomba: Ethfinex je še vedno v beta različici, zato bo pregled posodobljen ko bo popolnoma zagnan. \ r \ nObiščite Ethfinex \ r \ n \ r \ nPregled \ r \ nEthfinex je borza kriptovalut, ki se osredotoča na žetone ERCO-20 in omrežje Ethereum. Platforma deluje kot središče za skupnost Ethereum in omogoča dostop do trgovanja z žetoni, razprav v skupnosti in množičnih prodaj ICO. Kot že ugibate iz njegovega imena, je Ethfinex povezan z borzo Bitfinex in spada v skupino podjetij, ki se vrtijo okoli priljubljene borze. Matično podjetje, ki stoji za \ u00a0Bitfinex, je prav tako vključeno v upravljanje platform Etfinex in Tether. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Bitfinex je v Hongkongu, upravlja ga iFinex Inc., medtem ko je Ethfinex Inc. registriran na morju na Britanskih Deviških otokih in v skladu s pogoji storitve deluje v skladu z veljavno zakonodajo Britanskih Deviških otokov. \ r \ n \ r \ n Trgovanje na spletnem mestu je bilo za vse obstoječe uporabnike Bitfinexa odprto 29. decembra 2017 in nove prijave so bile na voljo 15. januarja 2018. Podobno kot pri Bitfinexu tudi platforma Ethfinex ni na voljo državljanom ZDA, čeprav je platforma Ethfinex odprta za trgovanje v živo, je platforma Ethfinex še vedno v razvoju (Beta), številne njene funkcije pa naj bi bile predstavljene pozneje v letu. Ethfinex poleg tega, da omogoča trgovanje z združljivimi žetoni ERC-20 in sodelovanje pri množični prodaji, ponuja tudi možnosti trgovanja z maržami, trg medsebojnega financiranja in forum za razprave v skupnosti. \ R \ n \ r \ nČeprav se odpre Na svoji platformi Ethfinex trenutno privablja 24 trgovalnih količin, ki presegajo 280 milijonov dolarjev, pri tej številki pa prevladuje par ETH \ / USD, ki trenutno ustvari več kot 200 milijonov dolarjev na dan. V zadnjih 30 dneh se je na spletnem mestu trgovalo z 8.879.121,87 ETH. \ R \ nEthfinex funkcije \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalnost \ u2013 Platforma Ethfinex zrcali Bitfinex v mnogih pogledih in oba ponujata sodobno, dobro zasnovano in zelo prilagodljivo vmesniki. Spletno mesto je izjemno izčrpno in glavna nadzorna plošča \ u00a0 predstavlja uporabnikom različne zavihke in možnosti. Obstaja tudi raznolika izbira orodij za načrtovanje; trenutno pa ni na voljo namizne različice ali mobilne aplikacije. \ r \ n \ tVarnost \ u2013 Ekipa, ki stoji za Ethfinexom, uporablja nekatere najnaprednejše varnostne tehnike, ki so danes na voljo v tem sektorju, saj je le 0,5% njegovih kripto sredstev dostopna v vročih denarnicah. Preostala sredstva se shranijo v hladilnice in za dostop do njih zahteva ročno posredovanje več članov uprave. Računi strank so zaščiteni tudi s številnimi naprednimi orodji za preverjanje, ki so namenjena spremljanju sprememb v dejavnostih računa, spletno mesto pa uporablja tudi dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA) in šifriranje PGP. \ R \ n \ tCustomer Support \ u2013 Skupina za podporo je pri roki 24 \ / 7 za reševanje kakršnih koli težav, člani pa lahko vstopnice odprejo v centru za podporo. Z ekipo Ethfinex je mogoče vzpostaviti stik samo prek centra za podporo, vendar obstaja poglavje o bazi znanja, ki obravnava najpogostejša vprašanja, obstaja pa tudi aktivni račun za Twitter in skupina za telegrame. \ R \ n \ tMožnosti trgovanja \ u2013 Ethfinex ponuja široko paleto možnosti trgovanja, člani pa imajo dostop do trgovanja z maržami z vzvodom do 3,3-krat z uporabo mehanizma financiranja medsebojnih marž. Poleg tega imajo trgovci dostop tudi do številnih različnih vrst naročil, kot so omejena, tržna in ustavljena naročila. Na voljo so tudi druge vrste naročil, kot so sledenje ustavitve, izpolnitve ali ubijanja, ledena gora, OCO in samo objava. \ R \ n \ tHibridna decentralizacija \ u2013 Ethfinex upravlja pionirski hibridni decentralizirani sistem izmenjave, kar uporabnikom omogoča, da izbirajo med nezaupljivimi -poravnava verige ali hitra izvedba in profesionalni API-ji. Z uporabo decentraliziranih oddaljenih portalov lahko uporabniki dostopajo do knjige naročil Ethfinex, ne da bi morali dejansko položiti sredstva pri Ethfinexu. Ti portali strankam omogočajo, da pri trgovanju uporabljajo nezaupljive pametne pogodbe, hkrati pa imajo še vedno dostop do visoko likvidnosti knjig naročil Ethfinexa. \ R \ n \ r \ nPodprte valute \ r \ nNa platformi je trenutno na voljo približno 39 trgovskih parov, ki so povezani z osnovno valuto Ethereum (ETH). Ethfinex nudi tudi podporo za devizne vloge v ameriških dolarjih (USD) in trgovanje. Nekatere podprte valute trenutno vključujejo: \ r \ n \ r \ n \ tUSDT \ r \ n \ tETH \ r \ n \ tEOS \ r \ n \ tSAN \ r \ n \ tOMG \ r \ n \ tZRX \ r \ n \ tFUN \ r \ n \ tTRX \ r \ n \ tDATA \ r \ n \ tEDO \ r \ n \ tAID \ r \ n \ tSNT \ r \ n \ tTNB \ r \ n \ tGNT \ r \ n \ tAVT \ r \ n \ tELF \ r \ n \ tSPANK \ r \ n \ tBAT \ r \ n \ tRLC \ r \ n \ tREP \ r \ n \ tRCN \ r \ n \ r \ n Ethfinex svojim uporabnikom omogoča tudi za polog v ameriških dolarjih prek bančnih žic in nakazil; poleg tega je na platformi na voljo tudi USDT Tether. Ker se Ethfinex osredotoča na mrežo Ethereum, si ekipa, ki stoji za platformo, aktivno prizadeva povečati število kovancev, ki so na voljo na spletnem mestu, zato je pričakovati redne dodatke. Skupnost tudi glasuje o uvrstitvi novih žetonov in obstaja dobro dokumentiran seznam, ki ostaja posodobljen z najnovejšim razvojem. \ R \ n \ r \ n Poleg tega je tu še izvorni žeton, imenovan žig Nectar (NEC). \ u00a0To je razdeljeno brezplačno žetonom tržnikom, sorazmerno z obsegom poslov, pri katerih sodelujejo, in vsem omogoča, da zahtevajo nagrade za zvestobo iz skupnih mesečnih menjalnih provizij in svetujejo o prihodnjem upravljanju Ethfinexa. \ r \ nKako Prijavite se v Ethfinex \ r \ nPodobno kot pri Bitfinexu se tudi novi uporabniki opomnijo, da njihova storitev vključuje določene specifikacije in je namenjena bolj profesionalnim trgovcem. Pojavi se pojavno okno, ki pojasnjuje pogoje in določila. Ti trenutno vključujejo privolitev v minimalni lastniški račun v višini 10.000 USD, saj je novim računom dovoljeno trgovanje ali izvajanje kakršnih koli funkcij na platformi, dokler ne dosežejo tega zneska. Poleg tega se morajo uporabniki za dostop do fiat-vlog in dvigov uporabnikov strinjati, da bodo opravili postopek preverjanja, ki lahko traja do 6-8 tednov. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKo enkrat če ste označili vsa potrebna polja, lahko nadaljujete z ustvarjanjem računa. \ r \ n \ r \ n \ r \ nUstvarite račun \ r \ nRačun lahko odprete tako, da sledite postopku prijave in vnesete svoje uporabniško ime, e-poštni naslov, in geslo. Prav tako je treba vnesti svoj časovni pas in edinstveno besedilo captcha. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Uporabnikom z obstoječimi računi Bitfinex je predstavljena tudi možnost povezave njihovih računov. Z zahtevo po tej funkciji bodo uporabniki prejeli e-poštno sporočilo, ki jim omogoča, da se prijavijo v svoj račun Bitfinex in ga povežejo s svojim profilom Ethfinex. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKako opraviti polog \ r \ nKo je to Ko končate, lahko začnete financirati svoj račun, tako da v zgornjem desnem kotu najprej poiščete gumb \ u201cDeposit \ u201d. S klikom na ta gumb se odpre stran za nakazilo in tukaj lahko izberete različico Tether za nas dolar in evro ali pa s seznama žetonov ERC-20, ki jih želite položiti. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKo je vaš račun financiran, lahko kliknete gumb \ u2018Trading \ u2019 in izberete želeno seznanjanje. Od tu lahko določite količino, ceno in vrsto naročila, ki ga želite izvršiti. \ R \ nEffinex provizije \ r \ nEthfinex je jasno pojasnil svojo strukturo provizij, provizije za izvršitev nalogov pa se določijo glede na obseg trgovanja v zadnjih 30 dneh. status izdelovalca ali prevzemnika. Proizvajalci \ u00a0provizije se plačajo, ko v knjigo naročil dodate likvidnost, tako da oddate omejeno naročilo pod ceno ob nakupu in nad ceno za prodajo. Takse \ u00a0provizije se plačajo, ko stranke storijo nasprotno in iz knjige naročil odstranijo likvidnost tako, da izpolnijo naročilo, ki je že v knjigi naročil. \ R \ n \ r \ n Provizije za proizvajalce se gibljejo od 0,1% do 0,0% \ u00a0, medtem ko \ provizije za u00a0taker se gibljejo od 0,2% do 0,1%. Višje obrestne mere zajemajo obseg trgovanja do 500 tisoč ameriških dolarjev na mesec, stranke pa bodo morale zbirati posle v vrednosti več kot 30 milijonov ameriških dolarjev na mesec, da bodo upravičene do najnižjih stopenj provizij. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIzvršeno v zadnjih 30 dneh (v protivrednosti USD) \ r \ nPristojbine proizvajalca \ r \ nPristojbine za ponudnike \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Trgovanih 0,00 $ ali več \ r \ n0,100 % \ r \ n0.200% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Trgovano 50.000,00 $ ali več \ r \ n0.100% \ r \ n0.180% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 1,000,000.00 ali več s katerimi se trguje \ r \ n0.100% \ r \ n0.170% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 10.000.000,00 $ ali več s katerimi se trguje \ r \ n0.100% \ r \ n0.160% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 20.000.000,00 USD ali več s katerimi se trguje \ r \ n0.100% \ r \ n0.140% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 40.000.000,00 USD ali več s katerimi se trguje \ r \ n0.100 % \ r \ n0.120% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Trgovanih 60.000.000,00 $ ali več \ r \ n0.100% \ r \ n0.100% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVelike vloge v kriptovalutah so brezplačne; vendar se za depozite, manjše od 1000 USD, uporablja provizija za majhen depozit. Po navedbah Ethfinexa majhne vloge ustvarjajo presežek vnosov v denarnico in obremenjujejo omrežje Ethereum in njihova vozlišča Ethereum. Kot rezultat, ekipa raje uporabnikom preprečuje pošiljanje pogostih majhnih zneskov in svojim strankam svetuje, naj manjše zneske združijo v večje vloge. \ R \ n \ r \ nZ umiki na spletnem mestu nastanejo različni stroški, odvisno od določene kriptovalute. želite umakniti. \ r \ n \ r \ n Za napake pri deponiranju je treba plačati tudi 150,00 USD in ni nobenega zagotovila, da bo ekipa za podporo popravila napake uporabnikov Ethfinexa. \ r \ nAli je Ethfinex varen? \ r \ nVarnostni protokoli, ki jih uporablja Ethfinex, izhajajo iz praks, ki jih uporablja Bitfinex, saj je njihova sestrska izmenjava doživela številne dobro dokumentirane vdore. Osnovni temelj je uporaba shrambe brez povezave, velika večina sistemskih sredstev pa je shranjena brez povezave, v \ u2018hladnih \ u2019 denarnicah. Približno 0,5% digitalnih sredstev je dostopnih prek \ u2018hot \ u2019 denarnic. Poleg tega hladne denarnice niso na voljo s platforme ali strežnikov platforme, sredstva v hladilniku brez povezave pa zahtevajo ročno posredovanje različnih članov vodstvene ekipe Ethfinex. \ R \ n \ r \ n Računi uporabnikov so zavarovani prek: \ r \ n \ r \ n \ tDvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA) \ r \ n \ tNapredna orodja za preverjanje za spremljanje sumljivega vedenja in celovitosti vašega računa \ r \ n \ tZaščita pred umikom \ r \ n \ tDovoljena dovoljenja za ključ API \ r \ n \ tE-poštno šifriranje z OpenPGP \ r \ n \ r \ nEthfinex se razlikuje od običajnih izmenjav s hibridno metodo decentralizacije. Portal Ethfinex omogoča uporabnikom, da upravljajo z lastno varnostjo in si ogledajo knjigo naročil Ethfinex ter trgujejo, ne da bi jim bilo treba položiti sredstva na njihove račune Ethfinex. \ R \ n \ r \ nZ uporabo decentraliziranih protokolov izmenjave se trgovanja zaključujejo s pametnimi pogodbami na Ethereumu. blockchain prek protokola 0x, v prihodnosti bo to naraščalo, da bo omogočilo povezavo katerega koli drugega decentraliziranega protokola izmenjave z Ethfinexom. Uporabniki ne pozabite, da ima ta rešitev na začetku minimalno velikost naročila v protivrednosti 200 USD. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Trgovanje z Ethfinexom \ r \ nTrgovinska platforma je namenjena tako vmesnim kot naprednim uporabnikom in ponuja različne možnosti trgovanja. Posledično so na voljo tudi naslednje vrste naročil: \ r \ n \ r \ n \ tMarket \ r \ n \ tOmeji \ r \ n \ tZustavi \ r \ n \ tZaustavitev \ r \ n \ tIzpolni ali ubij \ r \ n \ tEno prekliče drugo (OCO) \ r \ n \ tLast limit-order \ r \ n \ tSkrito naročilo \ r \ n \ tAlgoritmični nalogi \ r \ n \ r \ nKer Ethfinex deluje kot hibridna decentralizirana borza , uporabniki imajo dostop do velikega obsega poslov in visoke ravni likvidnosti, pri čemer se število ponudb \ / povpraševanja in naročil reši sproti. To članom omogoča večjo prilagodljivost pri izbiri, kdaj oddati naročilo, v primerjavi z drugimi decentraliziranimi borzami. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatforma omogoča uporabnikom, da trgujejo z do 3,3-kratnim vzvodom s pridobivanjem sredstev od trg financiranja medsebojne stopnje. Uporabniki se lahko odločijo za izposojo želenega zneska financiranja po stopnji in trajanju po svoji izbiri, lahko pa se tudi odločijo za odprtje pozicije in naj Ethfinex zanje črpa sredstva po najboljši razpoložljivi stopnji. \ R \ n \ r \ nMarža trg financiranja ponuja način zaslužka za obresti za vloge v ameriških dolarjih in ethereumu, tako da jih da na voljo trgovcem, ki želijo trgovati s finančnim vzvodom. Obstaja možnost, da ponudite financiranje po želeni stopnji in trajanju, lahko pa uporabniki končajo pri FRR (Flash Return Rate). Obstaja tudi možnost uporabe funkcije samodejnega podaljšanja, ki samodejno obnovi ponudbe po izteku. \ R \ n \ r \ nMargin financiranje vključuje določen sklop provizij, vključno s stroškom provizij, ki jih poberejo ponudniki financiranja marže v višini 15,0% (od provizije, ustvarjene s pogodbami o aktivnem kritju). \ u00a0 Tudi stroški provizij, ki jih poberejo ponudniki financiranja marž, ko se odprejo s skrito ponudbo, znašajo 18,0% (provizije, ustvarjene s pogodbami o aktivnem kritju). \ r \ n \ r \ n \ r \ nSkupnost \ r \ nEthfinex želi ustvariti središče za skupnost Ethereum, ki razvijalcem, trgovcem in navdušencem omogoča komuniciranje in izmenjavo idej. Spletno mesto vsebuje objave, analize in razprave o prihajajočih seznamih žetonov ali žetonih, s katerimi je mogoče trgovati. Razvijalci in strokovnjaki za trgovanje lahko delijo svoja mnenja z diskusijskimi odbori, ki se osredotočajo na določene žetone in so zasnovani tako, da sprožajo postopno razpravo. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Žetoni bodo imeli tudi kakovostno oceno množica pridobljeno in temelji na soglasju uporabnikov spletnega mesta; te ocene bodo upoštevale vidike, kot so Bela knjiga, Tehnologija in koncept, ter pripomogle k izboljšanju analitičnega standarda, ki se trenutno izvaja. Poleg tega lahko kateri koli projekt z žetonom ERC20 postavi svojo lastno diskusijsko ploščo in na svojem spletnem mestu ustvari svojo skupnost. Ta poudarek na modrosti, ki izvira iz skupnosti in množice, se bo izkazal za koristnega, ko bo Ethfinex nadaljeval z zagotavljanjem dostopa do množičnih prodajnih mest ICO na svoji platformi. \ R \ n \ r \ n Žeton Nectar (NEC), ki ga proizvajalci žetonov dajejo brezplačno, omogoča tudi člani, da zahtevajo nagrade za zvestobo z mesečnimi menjalnimi provizijami in svetujejo glede prihodnjega upravljanja Ethfinexa, kar pomaga krepiti občutek skupnosti med njegovimi člani. \ r \ nZaključek \ r \ nUpoštevati je treba, da je Ethfinex še vedno v različici beta stopnji, da bomo lahko posodobili pregled, ko ga bomo ponovno odprli po polnem zagonu. Prav tako je treba opozoriti, da trenutno obstaja nekaj polemik glede matične družbe Bitfinex in njihove stabilne valute Tether. Upoštevati je treba tudi to, da je bil Bitfinex v preteklosti tudi vdran. \ R \ n \ r \ nVšeč nam je ideja o izmenjavi, namenjeni žetonom Ethereum, in dejstvo, da je izmenjava decentralizirana in zgrajena po protokolu 0x, je plus , menimo, da je to prihodnost izmenjav, napisali smo vodnik o 0x, ki ga lahko preberete tukaj, če želite izvedeti več. \ r \ n \ r \ nBrzina ima obetavno prihodnost, vendar si pridržujemo sodbo o njej, dokler ne pride do situacije z Bitfinexom in Tetherjem je razčiščeno in podjetju zagotovljena preglednost. \ r \ nObiščite Ethfinex \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tHub za platformo \ usmerjena na skupnost \ r \ n \ tHub za Ethereum omrežje in žetoni ERC-20 \ r \ n \ t Varna uporaba pametnih pogodb in visoka likvidnost \ r \ n \ t Prednosti decentralizirane borze z varnostjo in obsegom velike centralizirane borze. \ r \ n \ tOmogoča dostop do množične prodaje temelji na Ethereumu. \ r \ n \ tObširne možnosti trgovanja in trg financiranja Peer to Peer. \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tOdvisno od mreže Ethereum \ r \ n \ tNi bitcoinov ali žetonov, ki niso ERC-20 \ r \ n \ tPrijavite se \ / Omejitve lastniškega kapitala \ r \ n \ tNi dostopen rezidentom ZDA \ r \ n \ tKer je še v beta različici","avtor": {"@type":"Oseba","ime":"Eugene Kem"},"datumObjavljeno":"2018-02-16"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me