Pogoji uporabe

Pogoji & Pogoji

Ti pogoji veljajo med vami, uporabnikom tega spletnega mesta (vključno z vsemi poddomenami, razen če so izrecno izključeni z njihovimi pogoji in določili) in podjetjem Kooc Media Ltd., lastnikom in upravljavcem tega spletnega mesta. Prosimo, pozorno preberite te pogoje, saj vplivajo na vaše zakonske pravice. Šteje se, da je vaša soglasje za upoštevanje teh pogojev in določb zavezujoča ob prvi uporabi spletnega mesta. Če se ne strinjate s temi pogoji, morate spletno mesto takoj prenehati uporabljati.

V teh pogojih, Uporabnik ali Uporabniki pomeni katero koli tretjo osebo, ki dostopa do spletnega mesta in ni niti (i) zaposlena v podjetju Kooc Media Ltd. in deluje v času njihove zaposlitve niti (ii) je zaposlena kot svetovalec ali kako drugače zagotavlja storitve družbi Kooc Media Ltd. in dostopa do spletnega mesta v zvezi z zagotavljanjem takšnih storitev.

Za uporabo te spletne strani morate biti stari najmanj 18 let. Z uporabo spletnega mesta in strinjanjem s temi pogoji določate in jamčite, da ste stari vsaj 18 let.

Intelektualna lastnina in sprejemljiva uporaba

 1. Vsa vsebina, vključena na spletno mesto, razen če jo naložijo uporabniki, je last podjetja Kooc Media Ltd., naših podružnic ali drugih ustreznih tretjih oseb. V teh pravilih in pogojih vsebina pomeni vsako besedilo, grafiko, slike, zvok, video, programsko opremo, zbirke podatkov, postavitev strani, osnovno kodo in programsko opremo ter katero koli drugo obliko informacij, ki se lahko shrani v računalnik, ki je prikazan v ali je del tega spletnega mesta, vključno s takšno vsebino, ki jo naložijo uporabniki. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta potrjujete, da je taka vsebina zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, pravicami do zbirke podatkov in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Nič na tem spletnem mestu se ne sme razumeti kot podelitev kakršne koli licence ali pravice do uporabe katere koli blagovne znamke, logotipa ali storitvene znamke, prikazane na spletnem mestu, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika.
 2. Lahko samo za svojo osebno nekomercialno uporabo storite naslednje:
 1. pridobivanje, prikaz in ogled vsebine na računalniškem zaslonu
 2. natisnite en izvod Vsebine
 • Brez pisnega dovoljenja Kooc Media Ltd ne smete razmnoževati, spreminjati, kopirati, distribuirati ali uporabljati v komercialne namene katere koli vsebine…
 • Prepovedana uporaba

  1. Spletnega mesta ne smete uporabljati za katerega koli od naslednjih namenov:
  1. na kakršen koli način, ki povzroči ali bi lahko povzročil škodo na spletnem mestu ali ovira uporabo ali uživanje spletnega mesta katere koli druge osebe;
  2. na kakršen koli način, ki je škodljiv, nezakonit, nezakonit, žaljiv, nadlegujoč, grozeč ali kako drugače nesporen ali v nasprotju s katero koli veljavno zakonodajo, uredbo ali vladno odredbo;
  3. izdelava, prenos ali shranjevanje elektronskih kopij vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, brez dovoljenja lastnika.

  Povezave do drugih spletnih mest

  1. To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Če ni izrecno navedeno, ta spletna mesta niso pod nadzorom družbe Kooc Media Ltd. ali naše podružnice.
  2. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino takšnih spletnih strani in se ne odrekamo odgovornosti za kakršno koli in vse oblike izgube ali škode, ki izhaja iz njihove uporabe..
  3. Vključitev povezave do drugega spletnega mesta na tem spletnem mestu ne pomeni nobene odobritve samih strani ali tistih, ki jih nadzirajo..

  Politika zasebnosti

  1. Uporabo spletnega mesta ureja tudi naša politika zasebnosti, ki je v te pogoje vključena s to referenco. Če si želite ogledati politiko zasebnosti, kliknite naslednje: https://blockonomi.com/privacy-policy/.

  Razpoložljivost spletnega mesta in omejitve odgovornosti

  1. Vse spletne pripomočke, orodja, storitve ali informacije, ki jih Kooc Media Ltd. da na voljo prek spletnega mesta ( Storitev) se zagotavlja “takšen, kot je”, in “kot je na voljo”. Ne zagotavljamo, da bo storitev brez napak in / ali napak. V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, ne zagotavljamo nobenih jamstev (izrecnih ali nakazanih) glede ustreznosti za določen namen, natančnosti informacij, združljivosti in zadovoljive kakovosti. Družba Kooc Media Ltd. ni dolžna posodabljati informacij na spletnem mestu.
  2. Medtem ko si Kooc Media Ltd. smiselno prizadeva zagotoviti, da je spletno mesto varno in brez napak, virusov in druge zlonamerne programske opreme, v zvezi s tem ne dajemo nobenih garancij in vsi uporabniki prevzemajo odgovornost za lastno varnost, varnost svojih osebnih podatkov in njihovi računalniki.
  3. Kooc Media Ltd. ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli motnje ali nerazpoložljivost spletnega mesta.
  4. Podjetje Kooc Media Ltd. si pridržuje pravico do spremembe, začasne ustavitve ali ukinitve katerega koli dela (ali celotnega) spletnega mesta, vključno z vsemi razpoložljivimi izdelki in / ali storitvami, vendar ne omejeno nanje. Ti pogoji se bodo še naprej uporabljali za katero koli spremenjeno različico spletnega mesta, razen če ni izrecno določeno drugače.

  Omejitev odgovornosti

  1. Nobena določba teh pogojev ne bo: (a) omejila ali izključila naše ali vaše odgovornosti za smrt ali telesno poškodbo, ki je posledica naše ali vaše malomarnosti; (b) omejite ali izključite našo ali vašo odgovornost za goljufije ali lažne napačne predstavitve; ali (c) omejite ali izključite katero koli od naših ali vaših obveznosti na kakršen koli način, ki ni dovoljen v skladu z veljavno zakonodajo.
  2. Ne bomo vam odgovorni za morebitne izgube, ki bi nastale zaradi dogodkov zunaj našega razumnega nadzora.
  3. Kooc Media Ltd. v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, ne prevzema nobene odgovornosti za kar koli od naslednjega:
  1. kakršne koli poslovne izgube, kot so izguba dobička, dohodka, prihodka, predvidenih prihrankov, poslov, pogodb, dobrega imena ali komercialnih priložnosti;
  2. izguba ali poškodba podatkov, baze podatkov ali programske opreme;
  3. kakršno koli posebno, posredno ali posledično izgubo ali škodo.

  Splošno

  1. V skladu s temi pogoji ne smete prenesti nobene svoje pravice na katero koli drugo osebo. Pod temi pogoji lahko svoje pravice prenesemo, kadar upravičeno menimo, da vaše pravice ne bodo prizadete.
  2. Te pogoje lahko občasno spremenimo. Takšni popravljeni pogoji bodo veljali za spletno mesto od datuma objave. Uporabniki morajo redno preverjati pogoje, da se prepričajo v trenutno veljavno različico.
  3. Ti pogoji in politika zasebnosti vsebujejo celoten dogovor med pogodbenicama v zvezi z njegovo vsebino in nadomeščajo vse predhodne razprave, dogovore ali dogovore, ki so se lahko zgodili v zvezi s pogoji.
  4. Zakon o pogodbah (pravicah tretjih oseb) iz leta 1999 se ne uporablja za te pogoje in nobena tretja oseba ne bo imela pravice uveljaviti ali se sklicevati na katero koli določbo teh pogojev..
  5. Če katero koli sodišče ali pristojni organ ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev (ali del katere koli določbe) neveljavna, nezakonita ali neizvršljiva, se bo ta določba ali delna določba v obsegu, ki je potreben, štela za črtano in veljavnost in izvršljivost drugih določb teh pogojev ne bo vplivala.
  6. Če ni drugače dogovorjeno, se nobena zamuda, dejanje ali opustitev s strani stranke pri uveljavljanju katere koli pravice ali pravnega sredstva ne bo štela za odpoved tej ali kateri koli drugi pravici ali pravnemu sredstvu.
  7. Ta sporazum ureja in razlaga zakonodaja Anglije in Walesa, za vse spore, ki izhajajo iz sporazuma (vključno z nepogodbenimi spori ali zahtevki), pa je izključno pristojno angleško in vališko sodišče..

  Blockonomi je neodvisna publikacija, ki je v zasebni lasti in jo financira Kooc Media Ltd. Vsem piscem plačujemo pošteno ceno za njihovo delo pri ustvarjanju vsebin za spletno mesto. Blockonomi trenutno zasluži s prodajo prikaznega oglaševanja na spletnem mestu, odsek našega sporočila za javnost, po potrebi pa uporabljamo tudi nekaj povezanih povezav..

  Partnerska politika

  Nekatera podjetja ponujajo pridruženi program, kjer lahko plačajo majhno provizijo za katero koli stranko, ki jo pošljemo, na primer ponujamo nekaj kod kuponov, na primer za WPEngine, ki vam omogoča popust in zaslužimo majhno provizijo za napotitev novih strank na njim.

  Vadimo odgovorno povezovanje podružnic in se ne povezujemo s spletnim mestom samo zato, da bi zaslužili provizije, ta plačila pa nikakor ne vplivajo na našo uredniško politiko. Če ne obstaja pridružen program, bomo še vedno povezali katero koli spletno stran, kjer je to primerno.

  Te provizije, ki jih zaslužimo, vas ne stanejo nič več, v nekaterih primerih, kot je primer Coinbase, pa vam dejansko ponudijo boljšo ponudbo z uporabo naše povezave..

  Ne vidimo nobenih vaših osebnih podatkov, kot so e-poštni naslovi, podatki o plačilu itd., Samo da smo nekoga napotili v podjetje.

  Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

  Podrobnosti o podjetju Kooc Media Ltd.

  1. Kooc Media Ltd. je podjetje s sedežem v Angliji in Walesu z registrirano številko 05695741 in upravlja spletno mesto https://blockonomi.com. Na podjetje Kooc Media Ltd. se lahko obrnete po e-pošti na [email protected]